forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Ocenite TV seriju... Californication
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 01/09/2010 : 12:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Sjajan humor. 9/10

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/09/2010 : 14:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Krejmer je jedini sto je mogao da mi izmami smijesak na licu.
Serija dno, Seinfeld i ona djevojka antipaticni.
2/10

Ouch!!!!

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 01/09/2010 : 16:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
6/10
humor je debilan

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 02/09/2010 : 00:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
ne sviđa mi se, tolika hrpa muktaroša i debila na m2. Oni su prototip svega što mi je antipatično i gadljivo u ljudskom karakteru.

Antipatičnije su mi od ove serije samo još ona u kojoj glumi Larry David (koautor Seinfelda!) i King of Queens (isti obrazac džabalebaroša)

JEDINO šta mi se sviđa u Seinfeld seriji je početak gdje je njegov stend up nastup.

2/10
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/09/2010 : 00:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
kako ja mogu seinfelda gledat unedogled i uvijek biti oduševljen, tako me uvijek iznenadi kada se to nekome ne sviđa

ajmo fejvorit epizode: ona kad u predvorju restorana čekaju stol je potpuno luda u svom konceptu, pa ona kada elaine piše test inteligencije umjesto georgea, ona u kojoj povuku kontracepcijske spužvice iz prodaje, pa elaine odluči stvoriti zalihu....:-)

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/09/2010 : 04:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
soup nazi! :)
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 02/09/2010 : 15:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
10/10

Ima sijajnih epizoda! Dobra mi je recimo ona kad hoce George pozajmiti film Breakfast at Tiffany, jer mu nije volja procitati knjigu, filma nema u videoteci pa se uvali kod ljudi koji su ga pozajmili.. :D
I ona kad rade svoju seriju - "show about nothing"... ma ima puno odlicnih epizoda. Svi likovi su predobro smisljeni. Najbolji crni humor ikad!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10520 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2010 : 15:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucni duh

ne sviđa mi se, tolika hrpa muktaroša i debila na m2. Oni su prototip svega što mi je antipatično i gadljivo u ljudskom karakteru.

2/10

Pa serija upravo te stvari i ismijava.

Neznan kako neko može reć da mu je ovo dno dna ako postoje Dadilja, Puna kuća, Urkel,...

Moja ocjena 10

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/09/2010 : 15:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Neznan kako neko može reć da mu je ovo dno dna ako postoje Dadilja, Puna kuća, Urkel,...

Moja ocjena 10

Upravo tako. Ovdje u Americi ovo je perfektno satiricna serija o Amerikancima... svi Amerikanci su vaki (dobro, mozda ne svi, ali velicina sigurno jest), ali niko ovdje to ne priznaje. Niko, osim Seinfelda i Larry Davida - dva klasicna genija komedije

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 02/09/2010 : 21:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

2/10

Moja ocjena 10

Takve ocijene nemaju nikakvog smisla. Nije fer staviti 2/10 samo zbog toga jer vam se ne svidja vrsta humora ili ako vam glumac nije simpatican. A scenarij, gluma..?
I meni se puno serija i filmova ne svidja, to jest, nisu moj đir, al uvjek pokusavam biti realan i objektivan. Seinfeld ne zavredjuje tako lose ocijene i tacka. Specifican humor u tom serijalu je odlican i to je tako, bez obzira sta ja, ti ili Marco Polo mislili o tome.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/09/2010 : 01:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Jedna od najboljih humorističnih. 10/10
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 03/09/2010 : 02:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Moja ocjena 10

Upravo tako. Ovdje u Americi ovo je perfektno satiricna serija o Amerikancima... svi Amerikanci su vaki (dobro, mozda ne svi, ali velicina sigurno jest), ali niko ovdje to ne priznaje. Niko, osim Seinfelda i Larry Davida - dva klasicna genija komedije

Apsolutno

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 03/09/2010 : 02:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:

quote:

2/10

Moja ocjena 10

Takve ocijene nemaju nikakvog smisla. Nije fer staviti 2/10 samo zbog toga jer vam se ne svidja vrsta humora ili ako vam glumac nije simpatican. A scenarij, gluma..?
I meni se puno serija i filmova ne svidja, to jest, nisu moj đir, al uvjek pokusavam biti realan i objektivan. Seinfeld ne zavredjuje tako lose ocijene i tacka. Specifican humor u tom serijalu je odlican i to je tako, bez obzira sta ja, ti ili Marco Polo mislili o tome.

Uvijek na svakom topiku iznosim svoje mišljenje i to, kao što sam i ovdje napravila, uvijek naglasim.
Serija mi se ne sviđa jer je okarakterizirana kao humoristična (a ne satirična) i meni uopće nije smješna jer mi način na koji likovi reagiraju u situacijama nije ni smješan ni simpatičan. Mene ti đonobraz likovi iritiraju, a ako me nešto nervira umjeSto da me opusti zabavi, znači da je promašilo cilj.
... U seriji jedino vrijedi glumačka postava koja glumi Sajnfildove i Georgeove roditelje - TI likovi su stvarno iskarikirani, smiješni i glumci su ih doveli do savršenstva. Samo zbog njih je serija dobila 2 - inače bi bila 0.

A što se tiče riječi "specifičan" - obrazovaniji amerikanci kada ne žele izravno reć da je nešto bezveze, kažu da je specifično.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2010 : 08:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa kucnom dusicom i ostajem kod moje mozda prevelikodusne ocjene 4/10

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 03/09/2010 : 13:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

soup nazi! :)

Dovoljno je samo da procitam taj izraz pa da pocnem da se smejem...

Verovatno najbolja epizoda.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/09/2010 : 18:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
The Marine Biologist!

Fawlty Towers > Seinfeld >= Curb your enthusiasm.

"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together."

Edited by - seinfeld on 03/09/2010 18:16:27
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
709 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 03/09/2010 : 19:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Super je,nema šta,a ako ćemo o najdražim epizodama,meni je favorit finale kad im sude jer nisu pomogli nekom tipu dok je bio opljačkan(nego su samo stajali i rugali mi se),pa su u sudnicu doveli sve moguće likove koje su oni na neki način zajebali(soup-nazi,bubble-boy,itd.)i cijela stvar je ispala pregenijalna!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 04/09/2010 : 02:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucy Liu

Super je,nema šta,a ako ćemo o najdražim epizodama,meni je favorit finale kad im sude jer nisu pomogli nekom tipu dok je bio opljačkan(nego su samo stajali i rugali mi se),pa su u sudnicu doveli sve moguće likove koje su oni na neki način zajebali(soup-nazi,bubble-boy,itd.)i cijela stvar je ispala pregenijalna!

Zanimljivo, većini je finale jedina mrlja ovog fenomenalne (preblaga riječ) serije...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
709 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 06/09/2010 : 18:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Šta da?Huh,ne bi rekao...ah well!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/09/2010 : 00:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja sam isto od dosta ljudi to čuo, ali se slažem sa lucy
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 07/09/2010 : 07:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
dobijem nagon za povracanje kad god vidim bilo koje lice iz te ekipe

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
862 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 07/09/2010 : 08:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Mislim da sam pogledao dve-tri epizode, ali nijednu u celosti.
Ne znam zašto, verovatno mi se nije svidelo.

Nešto ne štima s ovim moderatorima, a to su upravo pokazali

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
862 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 07/09/2010 : 08:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ordell

quote:

quote:

2/10

Moja ocjena 10

Uvijek na svakom topiku iznosim svoje mišljenje i to, kao što sam i ovdje napravila, uvijek naglasim.
Serija mi se ne sviđa jer je okarakterizirana kao humoristična (a ne satirična) i meni uopće nije smješna jer mi način na koji likovi reagiraju u situacijama nije ni smješan ni simpatičan. Mene ti đonobraz likovi iritiraju, a ako me nešto nervira umjeSto da me opusti zabavi, znači da je promašilo cilj.
... U seriji jedino vrijedi glumačka postava koja glumi Sajnfildove i Georgeove roditelje - TI likovi su stvarno iskarikirani, smiješni i glumci su ih doveli do savršenstva. Samo zbog njih je serija dobila 2 - inače bi bila 0.

A što se tiče riječi "specifičan" - obrazovaniji amerikanci kada ne žele izravno reć da je nešto bezveze, kažu da je specifično.

Čudno od nekog tko toliko voli "gledati".
Seinfelda sam pogledao vjerojatno 5 puta minimalno sve epizode.Mene je naprimjer Jerry konstantno iritirao, do jednog trenutka (a taj trenutak mogu povezati sa jednim iskustvom iz privatnog života koji mi se dogodio), toliko da bih najrađe ušao u monitor i razbio ga.Jer je oličenje onoga što mrzim kod ljudi najviše.Nakon toga sam ga prihvatio kao takvog u seriji (kao što prihvaćamo ljudske mane kao sastavni dio njih) i prestao imati išta osobno s njim.On je lik i točka.Takva mu je uloga.Tek onda sam počeo gledati Seinfeld kako spada.
I cijeli bit serije je u tome da prikaže tamnu stranu ljudske psihe, međuljudskih odnosa, života kao nečega što nismo sami birali ali idemo kroz njega na način ne dobar za svakoga, a ponekad ni za nas osobno, kroz vrhunske likove koji personificiraju naše susjede, prijatelje, slučajne prolaznike, i nas same na kraju, na tako zabavan i satiričan način.
Serija o ničemu.Uzaludnost življenja uopće.
Zadnja epizoda to vjerno prikazuje, a pogotovo zadnja scena u kojoj George i Jerry (kao i u pilotu) pričaju o visini dugmadi na puloveru dok kreću u izdržavanje zatvorske kazne.
A dva lika koja si spomenula su sami po sebi komični gdje god da ih staviš, tako da tebi vidim ne treba puno za smijeh.
Blago tebi (ovo je izrečeno sa dozom zavisti).

To really live you must almost die
And it happened just that way with me

Edited by - il cattivo on 07/09/2010 08:46:58
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 07/09/2010 : 13:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by il cattivo
...................................

tebi vidim ne treba puno za smijeh.
[/quote]

ja sam ti vrlo zahtjevna -potječem iz obitelji u kojoj su Mija Aleksić, Čkalja, cijela ekipa radio/tv emisije "veselo veče", Nela Eržišnik kao kraljica stend-up komedije, Miljenko Smoje (knjige i serije), Branko Ćopić i naravno Mujo i Haso u vicevima, Asterix i Obelix, Gaša, Čarli Braun u stripu- smatrani bogovima humora.
Poredak je nebitan.

Edited by - kucni duh on 07/09/2010 13:23:05
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/09/2010 : 17:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by il cattivo
...................................

tebi vidim ne treba puno za smijeh.

ja sam ti vrlo zahtjevna -potječem iz obitelji u kojoj su Mija Aleksić, Čkalja, cijela ekipa radio/tv emisije "veselo veče", Nela Eržišnik kao kraljica stend-up komedije, Miljenko Smoje (knjige i serije), Branko Ćopić i naravno Mujo i Haso u vicevima, Asterix i Obelix, Gaša, Čarli Braun u stripu- smatrani bogovima humora.
Poredak je nebitan.
[/quote]Odlicno..
Smanjujem ocijenu seriji sa 4 na 2..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000