Sajt je krenuo. Nije bas sve zavrseno, pa molim za jos malo strpljenja, ali lagano ko zeli, moze da se ukljuci. Od sledeceg meseca krecemo sa nagradnim igrama, kvizovima i sl, gde ce se na kraju svakog meseca deliti i nagrade za tri najuspesnija ucesnika.
Stvari Vezane za web prodaju su jos u razradi, ali vrlo brzo ce i to startovati, prvo sa uplatnicom i brojem ziro racuna, te ostalim informacijama za ljude iz inostranstva, a kasnije i sa klasicnom web prodajom.
Pre svega svaka cast na sajtu, mislim da je u danasnje vreme t apsolutno neophodno jer ne zive svi u BG da bi mogli da svaki dan svracaju fizicki u knjizaru.
E sad treba mi i jedno pojasnjenje. Kad kazete "Stripoteka Darkwood je prva specijalizovana prodavnica stripova i izdanja koja se bave teorijom stripa u regionu, osnovana 2001. godine." ne bih da kvarim zabavu al Miroslav je osnovao Alan Ford jos 1994 godine.
Pre svega svaka cast na sajtu, mislim da je u danasnje vreme t apsolutno neophodno jer ne zive svi u BG da bi mogli da svaki dan svracaju fizicki u knjizaru.
E sad treba mi i jedno pojasnjenje. Kad kazete "Stripoteka Darkwood je prva specijalizovana prodavnica stripova i izdanja koja se bave teorijom stripa u regionu, osnovana 2001. godine." ne bih da kvarim zabavu al Miroslav je osnovao Alan Ford jos 1994 godine.
Ne kvaris zabavu :). Nista netacno nismo napisali. Specijalizovana samo za strip, jer kada smo startovali, imali smo samo strip i nista vise. Alan ford je startovao kao knjizara gde je svuda stajalo obavestenje knjige, stripovi, ploce...
Sajt je odlican, imam jedan mali prijedlog: ona suma-logo zauzima dosta prostora, mislim da bi trebalo manje prostora da zauzima, a da se sadrzaj sa informacijama podigne malo gore. Trenutno je stanje takvo, sta god konkretno zeli neko da procita, mora da skroluje, sto se ne smatra dobrim usabilitijem.
Sve najbolje i puno uspjeha ti zelim!
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Ne kvaris zabavu :). Nista netacno nismo napisali. Specijalizovana samo za strip, jer kada smo startovali, imali smo samo strip i nista vise. Alan ford je startovao kao knjizara gde je svuda stajalo obavestenje knjige, stripovi, ploce...
Aha, onda cool, toga se ne secam.
Inace, dosta je dobra ideja da ubacite u bazu sve stripove koje imate u knjizarisa cenama, to mislim da jos niko kod nas nije uradio.
Dobro bi bilo kad bi pored cijena u dinamirama u zagradi bila cijena u eurima
Eh,ovo sam ja predlagao Markosu. Mislim, sajt je svetski, ima posetioca sa svih strana, iz EX YU i iz inostranstva, pa je sajt, realno receno - svetski. Zato i cene treba da budu izrazene u nekoj svetskoj valuti. Dolar ili evro. Meni je svejedno koja valuta, samo kad bi se to realizovalo. Verujem da bi svima bilo lakse.
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Bravo, Slobo, evo i ovde sve pohvale za izgled i zelje za dugovecnost! Pa da proslavimo uskoro (podrazumeva se sa Goksijem, Miskom, Vladom i celom ekipom)!
Čestitam i ja i nadam se da čete staviti cijene i u Eurima i da čete slati u inozemstvo.Ja bi imao recimo integral Plave Bluze plus još neke druge stvari ali ovo mi je pod hitno ali nemam pojma koliko to košta u eurima......