Author |
Topic  |
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13525 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 11/09/2010 : 15:14:26
|
Dodjavola sad ce sa pojavom sajta i online narucivanjem brze da se rasprodaju stripovi. Slobo nisi morao toliko da zuris sa sajtom 
|
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 12/09/2010 : 01:01:01
|
sve čestitke i od mene!!! (i da dolijana novi tarzan na sajam knjiga) |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 12/09/2010 : 22:11:27
|
Slobo,,,,Sta mislis da se pozadina malo posvetli cini mi se da bih bilo preglednije sve....... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9229 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
|
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 13/09/2010 : 14:55:27
|
quote: Originally posted by ninel
@Sloba jedno konkretno pitanje, krajem meseca dolazim na Salon stripa, pa me zanima jel če se moći nabaviti u Darkvudu Ženski strip na Balkanu i Nikopolska trilogija?
Nikopol ce biti sigurno, a ZSB ne znam, zavisi kada ce uvoz. Ali ako hoces, obezbedicemo jedan da stigne svakako dok ti ne dodjes.
|
 |
|
hogar_5
New Member

Bosnia and Herzegovina
284 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40941 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/09/2010 : 16:41:26
|
Cenu u eurima je kod nas tesko formirati jer se kurs menja iz dana u dan, a neretko i drasticno.. Trebalo bi onda svakodnevno updateovati cene sto nije mali posao.. A da ne spominjem to sto se menjacnice razlikuju sa kursevima od banaka poprilicno.. Recimo da je prodajni kurs eura u Intezi 110 dinara a u menjacnici je mozda 106.. Ali da ne naglabam dalje, poenta je da smo drzava sa nestabilnom valutom a i ovih dana u teskim problemima oko svih cena na trzistu.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
alterdm
New Member

Serbia
108 Posts
Member since 09/10/2005 |
Posted - 13/09/2010 : 16:55:58
|
quote: Originally posted by lwood
čini mi se da i sat nije uštiman
sat svaki korisnik namešta kod sebe u profilu, jer nismo svi u istim vremenskim zonama. |
 |
|
all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
Posted - 14/09/2010 : 10:04:28
|
quote: Originally posted by Sloba
quote: Originally posted by ninel
@Sloba jedno konkretno pitanje, krajem meseca dolazim na Salon stripa, pa me zanima jel če se moći nabaviti u Darkvudu Ženski strip na Balkanu i Nikopolska trilogija?
Nikopol ce biti sigurno, a ZSB ne znam, zavisi kada ce uvoz. Ali ako hoces, obezbedicemo jedan da stigne svakako dok ti ne dodjes.
Hvala, ali ne treba se truditi samo zbog mene, ja ču je posle nabaviti na CRŠu. |
http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 14/09/2010 : 14:46:10
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Slobo,,,,Sta mislis da se pozadina malo posvetli cini mi se da bih bilo preglednije sve.......
Ma jok ovako je pravi grobarski |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 14/09/2010 : 20:47:20
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Pa i treba biti malo tamnija pozadina, u skladu s nazivom sajta.
Naravno.Ali bez zezanja meni sajt izgleda jako,jako dobro.Nista ja tu ne bi menjao. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 14/09/2010 : 21:28:57
|
Po meni je velika greska sto je naziv nekog podforuma(cini mi se),izmedju ostalog i "politika".To je po meni katastrofalno,da se na sajtu stripova raspravlja o nasim burnim istorijama,nasim nazivima kojima jedni druge nazivamo itd... Ja licno radi toga necu posjecivati sajt uopste,jer ne mogu ucestvovati u jednom podforumu o stripovima,dok u sljedecem sve gori i sve puca od politicki prepucavanja i vrijedjanja, a pozivam i ostale da tako urade.Da sam to pravovremeno vidio nebi se ni registrovao uopste. Radi toga ostajem na ovom forumu koji je po meni odlican a nikako"neprijateljski nastrojen"kako ga clan "Vesele saonice"naziva na sajtu darkwood.
LP i nista licno ni kome,samo kritika jednog nebitnog clana ipak;-) |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40941 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
alterdm
New Member

Serbia
108 Posts
Posted - 14/09/2010 : 22:50:31
|
quote: Originally posted by bihac-una
Po meni je velika greska sto je naziv nekog podforuma(cini mi se),izmedju ostalog i "politika".To je po meni katastrofalno,da se na sajtu stripova raspravlja o nasim burnim istorijama,nasim nazivima kojima jedni druge nazivamo itd... Ja licno radi toga necu posjecivati sajt uopste,jer ne mogu ucestvovati u jednom podforumu o stripovima,dok u sljedecem sve gori i sve puca od politicki prepucavanja i vrijedjanja, a pozivam i ostale da tako urade.Da sam to pravovremeno vidio nebi se ni registrovao uopste. Radi toga ostajem na ovom forumu koji je po meni odlican a nikako"neprijateljski nastrojen"kako ga clan "Vesele saonice"naziva na sajtu darkwood.
LP i nista licno ni kome,samo kritika jednog nebitnog clana ipak;-)
Ako hoćeš mogu da obrišem te podatke što si se registrovao, da bi mogao mirno da spavaš. |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 14/09/2010 : 23:11:20
|
quote: Originally posted by alterdm
Ako hoćeš mogu da obrišem te podatke što si se registrovao, da bi mogao mirno da spavaš.
De bas,evo prevrcem se od stojeci,nikako da zaspem. |
 |
|
alterdm
New Member

Serbia
108 Posts
Posted - 14/09/2010 : 23:25:05
|
quote: Originally posted by alterdm
Ako hoćeš mogu da obrišem te podatke što si se registrovao, da bi mogao mirno da spavaš.
De bas,evo prevrcem se od stojeci,nikako da zaspem.
Ozbiljno pitam, vidiš da nema nigde smajlija, očigledno te je pogodilo, a ne želimo nikoga da prisiljavamo, zato sam mislio da obrišem tvoje podatke, da ne bi pomislio da ćemo ih zloupotrebiti, nisam još proverio, možda si ostavio adresu ili nešto slično. Da li je isti nick i tamo?
|
Edited by - alterdm on 14/09/2010 23:26:08 |
 |
|
Topic  |
|