forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 U2 u Zurichu 12 .09.2010
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/09/2010 : 20:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote

U2 360 Touur 12 Sptember Zurich

U2 su vrlo cesti i rado videni gosti u Zurichu , pa su i ova dva koncerta bila rasprodana u rekornom vremenu.
Koncertni ugodaj pocinje vec u vlaku gdje su svi u nekakvom euforicnom stanju iscekivanja i gdje razgovori sa totalnim strancima pocinju sami od sebe , jer samim tim sto imas kartu za taj koncert ti vise nisi stranac vec dio horde koja marsira prema stadionu u susret velikom rock spektaklu.
Vrijeme poslje podne je bilo idealno a stimung jedinstven, tako da se mnogi nisu htjeli voziti tramvajima vec su krenuli pjesise i tako spontano prenjeli festu na same ulice .

Predgrupa One Republic je i vise nego solidno odradila svoj program i prekratila vrijeme do glavnog koncerta.
Sunce koje nas je pratilo cijeli dan odjavilo se tocno sa pocetkom prve stvari i pocela je kisa koja se sljedeca dva sata samo pojacavala i ne mogu zapamtiti kada sam zadnji put ovako pokisao.
Uprkos ili zahvaljujuci kisi stimung je ostao na odlicnom nivou i svi smo se smijali jedni drugima kako smo mokri.
U2 su vrhunski odradili koncert i nemam gotovo nikakve zamjerke.
Izvrsna vecer uz puno smijeha i dobre glazbe.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/09/2010 : 22:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
svaka cast

meni je krivo sto ova glupa norveska nema kapaciteta da pordrzi koncert sa ove turneje, a steta je....secam se kad sam gledao uzivo prenos iz Rose Bowla, bilo je savrsenih trenutaka, kada sam se i ispred ekrana jezio na Until the end of the world i I still haven't found what I'm looking for, u 5 - pola 6 ujutru

a ta atmosfera odlaska na stadion, sretanja drugih fanova, price, guzva, to je stvarno nesto nezamenljivo....i evo, sada si ucinio da mi se kuka za AC/DCjem i posle 3 koncerta u roku od godinu dana

reci mi, sta su svirali od stvari sa ovog nadolazeceg albuma i, jel se secas setliste koja je pesma bila intro, posto je onaj intro gde Lari lesi bubnjeve i ulazi u Breathe bio vise nego savrsen!

Je li isao "Space oddity" (), pa onda ona nova pesma "Return of the stingrey guitar", koja se cini zaista interesantnom.

uhhh....bas bih isao na njihov koncert

ajjj, pricaj malo vise sad, nemoj da si skrt na recima

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/09/2010 : 22:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Samo da vam pokvarim topic: nekada su bili cool i fenomenalni, posle albuma pop pa naovamo su nešto najljigavije što postoji na ovoj jadnoj svetskoj estradi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 13/09/2010 22:26:04
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/09/2010 : 22:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Samo da vam pokvarim topic: nekada su bili cool i fenomenalni, posle albuma pop pa naovamo su nešto najljigavije što postoji na ovoj jadnoj svetskoj estradi.

slazem se
ali
ipak
to sto su kasnije uradili ne moze da pokvari magiju starih pesama

uostalom, ako su albumi krsh, ne znaci da su pojedinacne pesme lose

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 14/09/2010 : 08:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by Lord Vader89

svaka cast

meni je krivo sto ova glupa norveska nema kapaciteta da pordrzi koncert sa ove turneje, a steta je....secam se kad sam gledao uzivo prenos iz Rose Bowla, bilo je savrsenih trenutaka, kada sam se i ispred ekrana jezio na Until the end of the world i I still haven't found what I'm looking for, u 5 - pola 6 ujutru

a ta atmosfera odlaska na stadion, sretanja drugih fanova, price, guzva, to je stvarno nesto nezamenljivo....i evo, sada si ucinio da mi se kuka za AC/DCjem i posle 3 koncerta u roku od godinu dana

reci mi, sta su svirali od stvari sa ovog nadolazeceg albuma i, jel se secas setliste koja je pesma bila intro, posto je onaj intro gde Lari lesi bubnjeve i ulazi u Breathe bio vise nego savrsen!

Je li isao "Space oddity" (), pa onda ona nova pesma "Return of the stingrey guitar", koja se cini zaista interesantnom.

uhhh....bas bih isao na njihov koncert

ajjj, pricaj malo vise sad, nemoj da si skrt na recima

Sto se tice stvari sa dolaceg albuma, bilo ih je 3 , ovo je snimak jedne od njih .

http://www.youtube.com/watch?v=P9ZWsMt2eXw

ah da zaboravih ovu

http://www.youtube.com/watch?v=ihmemVCYKJk

evo i setlist

Main Set: Return of the Stingray Guitar, Beautiful Day - Rain, I Will Follow, Get On Your Boots, Magnificent, Mysterious Ways, Elevation - Singin In the Rain, Until the End of the World, I Still Haven't Found What I'm Looking For - Singin In the Rain, North Star, Mercy, In A Little While, Miss Sarajevo, City Of Blinding Lights - Singin In the Rain, Vertigo, I'll Go Crazy... (remix) - Two Tribes - Relax, Sunday Bloody Sunday, Mothers Of The Disappeared, Walk On - You'll Never Walk Alone

Encore(s): Like a Hurricane - One, Rain - Where The Streets Have No Name, Moment Of Surrender

Comments: Rain begins shortly before U2 goes on, and the show is delayed while crew cover the stage and equipment. The late start and local curfew and/or the heavy rain forces U2 to cut the encore short by a couple songs. By all accounts, the crowd is one of the most enthusiastic of the tour and they get treated to the first live performance of Mercy, a much-loved, unreleased track from the 'Atomic Bomb' sessions. Mothers of the Disappeared makes another rare appearance, as does the new track North Star.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4240 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 17/09/2010 : 23:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam ih na punom Koševu u Sarajevu, fenomenalan koncert, koncert za sva vremena. To treba doživjeti.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000