Author |
Topic |
mambrus
Starting Member
9 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15629 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 15/09/2010 : 14:44:30
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Rico
malo sam glup, nisan skuzija bazu, pa ako mi ko moze objasniti da se i ja nasmijem.
radnici koji rade u profila su bili podvrgnuti detektoru laži...zašto?da poslodavac vidi kradu li radnici knjige
|
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29339 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
mambrus
Starting Member
9 Posts
Posted - 17/09/2010 : 13:18:25
|
Je, oglas je autentičan.. A za ilustratore smo poznati da mučimo puno gorim tehnikama od detektora laži, pogotovo ako kasne sa materijalima :-P |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40232 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
mambrus
Starting Member
9 Posts
Posted - 18/09/2010 : 13:39:26
|
Da, ljudi navalili i brzo napunili inbox.. Nadam se da će u ponedjeljak to riješiti, pa će mailovi proći- za svaki slučaj šaljite opet! Sori! |
|
|
mambrus
Starting Member
9 Posts
Posted - 21/09/2010 : 09:39:07
|
Hvala svima na do sada poslanim radovima! Mailovi sada prolaze :) Dobra vijest: SVI koji pošalju radove idu u našu bazu ilustratora te će njihovi radovi biti razmatrani prilikom svakog novog projekta. Dakle, svaki put kad se radi neka nova knjigica, urednik će prelistati radove i ovisno o stilu same knjige, dobi kojoj je namijenjena, sadržaju i sl. će odabrati potencijalne ilustratore. Nakon toga će ih kontaktirati i dogovoriti probne ilustracije temeljem kojih će se dogovoriti posao. To znači da iako vas možda ne kontaktiramo odmah, ne znači da vas nećemo povući za rukav za kojih mjesec, dva, tri, pet ili deset, kad naiđe projekt koji diše slično kao ilustrator. Zato je super ako ste poslali što više stilski različitih radova ;) |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Posted - 21/09/2010 : 10:17:10
|
Mislim, svaka čast na oglasu, prilici i sve ostalo, medjutim ispast cu sad pi*ka, nezahvalna, čak nekima i odvratna, ali nije mi jasan današnji stil poslovanja u ovoj našoj bari hrvatskoj. Gdje god da posalješ mail niko ti nema potrebu odgovoriti, barem onaj pripremljeni mail odbijenice, tipa marvel. Kad vanka nekome posaljes mail barem si siguran da ga je netko primio. Jbt, pa poštom su mi FOTOKOPIJE vračali, jer cijene rad. Naravno ovo se ne odnosi samo na Profil nego za 99,4% mailova koje sam poslao raznoraznim "izdavačima"
Drugovi, sve je to povezano, kako se brinete o tome toliko se brinete o svojim firmama. Onda se pitamo koji nam je qrac s državom:)
AAAAH, sad mi je lakše:)
PS hm, jel mi bilo mudro ovako se očitovati??? |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
mambrus
Starting Member
9 Posts
Posted - 21/09/2010 : 11:29:04
|
Doći će i mail ;) Ali da ne bi bilo previše anksioznosti, postala sam info i na forum, prije maila. Baš užasno od mene ;)))) |
|
|
dupli
Senior Member
Croatia
1021 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 21/09/2010 : 11:41:03
|
Tumačenje mambrusovih postova (stavovi su viđenje autora ovog posta i ograničeni njegovim poznavanjem psihologije i funkcioniranja sistema) (namjenjeni su lakoj zabavi i sigurno nemaju veze sa stvarnošću. Sori mambrus ;) )
> Ljudi moji, tražim ilustratore! > Dajte proslijedite glas i neka se što više ljudi javi sa oglednim radovima i kratkim životopisom na urednistvo@profil.hr > Vapimo za svježom crtačkom krvi
Mambrus je došao na ideju da napravi bazu podataka mogućih ilustratora koju bi uredništvo moglo prekopati kad im zatreba. Vjerojatno to uredništvo nije ni tražilo nego je mambrus na neki način trebao opravdati da nešto radi, a ovo mu se učinilo kao cool ideja. Uredništvo se složilo da on napravi nešto. U stvari nitko nije siguran šta ali nek se ljudi jave pa ćemo vidjeti šta s tim. (Mi vapimo ali jedan traži. Mail za slanje je općenit, nema sugestije da se u Subjectu maila napiše Za natječaj ili Za ilustratora. Nema specifikacija i kategorija ali treba poslati životopis i ogledne radove.)
> Je, oglas je autentičan.. A za ilustratore smo poznati da mučimo puno gorim tehnikama od detektora laži, pogotovo ako kasne sa materijalima :-P
Ubacimo malo šale kao svi smo badi-badi, a da se ublaži ono što je vidljivo iz aviona - dobio sam zadatak koji prevazilazi moje mogućnosti i već ga ofrlje obavljam.
> Da, ljudi navalili i brzo napunili inbox.. Nadam se da će u ponedjeljak to riješiti, pa će mailovi proći- za svaki slučaj šaljite opet! Sori!
Da, SORI dečki. Sjebo sam ali to će već NETKO DRUGI u ponedjeljak riješiti, a ja ću morati objašnjavati što je mailbox uredništva zatrpan nerazvrstanom poštom. Šaljite opet jer je netko popizdio i deletirao (će deletirati) sve mailove iz inboxa.
> Hvala svima na do sada poslanim radovima! Mailovi sada prolaze :) > Dobra vijest: SVI koji pošalju radove idu u našu bazu ilustratora te će njihovi radovi biti razmatrani prilikom svakog novog projekta. Dakle, svaki > put kad se radi neka nova knjigica, urednik će prelistati radove i ovisno o stilu same knjige, dobi kojoj je namijenjena, sadržaju i sl. će odabrati > potencijalne ilustratore. Nakon toga će ih kontaktirati i dogovoriti probne ilustracije temeljem kojih će se dogovoriti posao. > To znači da iako vas možda ne kontaktiramo odmah, ne znači da vas nećemo povući za rukav za kojih mjesec, dva, tri, pet ili deset, kad naiđe projekt > koji diše slično kao ilustrator. Zato je super ako ste poslali što više stilski različitih radova ;)
Sad krećemo ozbiljno. Malo su me naribali ali sad je sve OK. Dečki, nama je u stvari trebala baza podataka koju vjerojatno nitko neće otovriti. Ideja je bila da svaki put kad se radi neka nova knjigica, urednik će prelistati radove i tako dalje ali jasno vam je da jel ... sori. Vi i dalje možete slati mailove s radovima veličine 100MB i mi ćemo ih s oduševljenjem razvrstavati i pregledavati tj. robot će ih automatski brisati ako su fileovi veći od 2MB. Hvala i doviđenja.
Rico, sad je i meni lakše :)
Mambrus, jel mi bilo mudro ovako se očitovati? |
|
|
dupli
Senior Member
Croatia
1021 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 21/09/2010 : 11:43:14
|
quote: Originally posted by mambrus
Doći će i mail ;) Ali da ne bi bilo previše anksioznosti, postala sam info i na forum, prije maila. Baš užasno od mene ;))))
Da |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia