Već vidim ovu ekipu u jakom sastavu u Sarajevu. Očekujem značajan doprinos strip kulturi (dobro, možda više stripu)a naročito u neslužbenom dijelu programa. Ali mom sarkazmu u inat, svijetlih obraza, širite slavu stripa, bla bla...
Očekujemo komentare pune ushićenja mladih autora koji su imali neviđenu sreću da im radovi budu objavljeni 'S 4' unatoč žestokoj konkurenciji. Prije svih odnosi se na 'čovjeka iz Međugorja' i 'HellBlaška'
Okvir intervjua, dakle pitanja sastavljena. Još malo ih moramo doraditi u dogovoru sa vođom...
Jeste li nešto konkretno za Sarajevo pripremili, imate li neki program. Gdje će biti prezentacija strip revije (Stripos), mislim da li ste obezbijedili neki prostor, dvoranu i sl. Ako vam nešto mogu u tom smislu pomoći javite i dobro došli.
Okvir intervjua, dakle pitanja sastavljena. Još malo ih moramo doraditi u dogovoru sa vođom...
Jeste li nešto konkretno za Sarajevo pripremili, imate li neki program. Gdje će biti prezentacija strip revije (Stripos), mislim da li ste obezbijedili neki prostor, dvoranu i sl. Ako vam nešto mogu u tom smislu pomoći javite i dobro došli.
dcarapo2 židr sve konce u rukama, nismo se čuli, no vjerujem da će vam se javiti.
------------ dcarapo2 židr sve konce u rukama, nismo se čuli, no vjerujem da će vam se javiti. ------------------- OK. javiće se meni dcarpo2, već smo se dogovorili.
A evo, na poslu he he. Sva sreća što je petak pa nema puno.
Slijedeći tekst će biti o stripu Grendel Tales - pročito tri puta - to bi trebalo biti dostatno, skica pitanja za intervju sa Pajom je napisana, treba ju još samo malo možda doraditi pa isto pošaljemo njemu na odgovaranje. Nakon Paje, bi mogli, ma ima jedan crtač u udruzi, Tomas mislim da se zove, e s njim bi mogli slijedeći intervju...