forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Preporučite mi nešto!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/09/2010 : 14:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Aldebaran? Tiki? Toms bar? Evropa? Metabaruni? Tehnoočevi??

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 19/09/2010 : 15:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
Ma nemoj da gubiš vreme i godine.

Ako hoćeš baš nešto od Fibre, uzmi Alvar Majora http://www.fibra.hr/index.asp?cat=3&SeriesID=11

Za te albume se nikako nećeš pokajati Tu imaš svega.

Tu ti je i Magnusov "Neznanac", aktuelno izdanje sa kojim ćeš moći da se pohvališ u školi

"Tiki, dečak ratnik", eto sam naziv ti govori... provereni dvojac (bez kormilara) Berardi & Milazzo vode nas u amazonsku avanturu. A Amazona u stripovima nikad dosta

Eto... i još jedan savet : bolje čitaj Ken Parkera nego tog Spidija što se vere po zgradama

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/09/2010 : 15:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drakulloni

Eto... i još jedan savet : bolje čitaj Ken Parkera nego tog Spidija što se vere po zgradama

A može i oboje.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 19/09/2010 : 15:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Imam problem. Želim kupiti neki dobar strip album koji bi mi dobro legao, a pošto nisam baš upućen u umjetničke stripove, koji je vama strip dobro legao i koji bi od Fibrinih bio dobar za moje godine?

Aldebaran - 100000000%

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 19/09/2010 : 16:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

quote:

Imam problem. Želim kupiti neki dobar strip album koji bi mi dobro legao, a pošto nisam baš upućen u umjetničke stripove, koji je vama strip dobro legao i koji bi od Fibrinih bio dobar za moje godine?

Aldebaran - 100000000%

Potpuno se slažem.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/09/2010 : 16:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Alan Ford, i to nešto starijeg datuma. Ako možeš posuditi negdje kupiti koji trobroj tu definitivno ima dobrih i boljih epizoda.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 19/09/2010 : 16:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Šta se tiće Fibre možeš slobodno uzet Grendel Tales:Ponos Vragova-pregenijalan je........

"War will cease when we refuse to fight"

Edited by - Andrej on 19/09/2010 16:58:02
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/09/2010 : 13:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Upali na listu: Tiki, Ken Parker, Tehnoočevi.
Alan Forda sam čitao i prestao i imam debelu kolekciju. Za Grendela neznam, možda Alvar Mayora, Aldebaran ću pročitati u knjižnici(pa, ako mi se svidi, kupiti), Tom's Bar sam počeo čitati u knjižnici, za Spawna sam već kontakirao rođaka da mi uzme, a Marvina ću ja kada skupim novaca... Kakav je John Rohner, a kakav Čovjek s Filipina?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/09/2010 : 13:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ono sto bi se meni mozda svidjelo u tvojim godinama prije nego neke druge stvari: Aldebaran, grendel, Ken Parker, Eternaut, autocesta sunca, biljeske za ratnu pricu, tom's bar, tiki, covjek s filipina. Vecinom se radi o stvarima s konkretnom fabulom, bez nekih velikih fantaziranja.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/09/2010 : 13:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Kad sam ja imao 13 izlazilo je stvarno malo stripova. Mislim da je tada slobodna dalmacija pocela s bonelijem, mozda je bio i asterix od izvora, ne sjecam se vise.
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 20/09/2010 : 15:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Alan Forda sam čitao i prestao i imam debelu kolekciju. Za Grendela neznam, možda Alvar Mayora, Aldebaran ću pročitati u knjižnici(pa, ako mi se svidi, kupiti), Tom's Bar sam počeo čitati u knjižnici, za Spawna sam već kontakirao rođaka da mi uzme, a Marvina ću ja kada skupim novaca... Kakav je John Rohner, a kakav Čovjek s Filipina?

Johna Rohnera nisam čitao, a Čovjek s Filipina se bavi jednom teškom temom...pa tako da nisam siguran da će ti se svidjeti.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 20/09/2010 : 17:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Moja preporuka - Asterix,Talični Tom,Riđobradi,Tarzan,Bluberi,Ken Parker,Tunga,Umpah Pah,Princ Valijant,Rip Kirbi,Alvar Mayor,Ratnici sa Akbara,Komanča,Lester Kokni,Badi Longvej,Džonatan Kartland...sve je to dobro i u tvom uzrastu već ovo možeš čitati!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 20/09/2010 : 17:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tehnoočevi su odlični, pohvale za čitanje Forda, Alvar Mayor - meni se dogodilo isto što i tebi s Cortom, zapeo sam i nije mi se dalo više čitati.

Grendel - obavezno, lako čitljivo, brzo, nabrijano, škola crtanja - ako sam primjetio i ti ga nešto šaraš, pa kao uputa kako crtati.

E da, i dobar topic, sad si sjetio ljude što su čitali kad su imali oko trinaest godina!

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/

Edited by - andjusticeforall on 20/09/2010 17:39:56
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 21/09/2010 : 16:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Moja preporuka - Asterix,Talični Tom,Riđobradi,Tarzan,Bluberi,Ken Parker,Tunga,Umpah Pah,Princ Valijant,Rip Kirbi,Alvar Mayor,Ratnici sa Akbara,Komanča,Lester Kokni,Badi Longvej,Džonatan Kartland...sve je to dobro i u tvom uzrastu već ovo možeš čitati!

Ma čitam(ili sam čitao) sve od ovoga osim Jonathana, Rip Kirbyja i Alavar Mayora. I svi su ostavili dobar dojam.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/09/2010 : 11:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
preporučam ti zagora.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 22/09/2010 : 13:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ovo mora da je neka šala. Pa pogledaj nick!

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/09/2010 : 14:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
nije šala, preporučam ti još zagora, umjesto da tražiš nešto drugo. zagora nikad dosta.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 22/09/2010 : 14:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ma uvijek ću ja ostati na Zagoru, ali trebaju se čitati i drugi stripovi, bez obzira što je Zagor svetinja!

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/09/2010 : 11:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
trebaju, nisu ni teks, mister no, marti misterija loši.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.1 seconds. Snitz Forums 2000