forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Boneli ili neBoneli???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 22/09/2010 : 00:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
Ranije je Boneli je bio sve i svja...Sada kada znam da Boneli nije sve i svja. Izdanja Fibre su ono sta bih preporucio svima...

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod

Edited by - tiberije on 22/09/2010 00:37:45
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/09/2010 : 11:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
jedino za bonelia i znam
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/09/2010 : 15:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
bonelli su ipak dosta jeftiniji stripovi od ovih drugih pomenutih , to je jedna od bitnih razlika sto se ljudi vecinom orijentiraju na bonellia .

feka
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/09/2010 : 16:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

bonelli su ipak dosta jeftiniji stripovi od ovih drugih pomenutih , to je jedna od bitnih razlika sto se ljudi vecinom orijentiraju na bonellia .

Ne bih se složio!
Kiosk Boneli jesu jeftiniji,ali HC Boneli su u istoj cenovnoj klasi sa strip albumima .
I većina ljudi ovde kupuje neku od LL HC Boneli edicija koje su poprilično skupe, tako da ne važi izgovor "kupovao bih albume da su jeftiniji i/ili da su mi primanja veća", kada isti ti ljudi daju poprilične svote na kolekcionarskog Zagora,Texa,Mister Noa,Marti Misteriju,...
Pogledajte samo stanje na skladištu Libellusa - od Bonelijevih izdanja rasprodato je mnoštvo izdanja.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 22/09/2010 16:07:09
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/09/2010 : 16:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
Na kiosk bonelli sam i mislio , a i dostupnost , raklama i sve ostalo je na mjestu spram albumima .

Bas mi je drago da libellusova izdanja idu , jer sam i ja sam ljubitelj tih izdanja :)

feka
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 22/09/2010 : 16:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Bonelli je sve.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

marcho
New Member

Croatia
263 Posts

Member since 23/04/2008

Posted - 22/09/2010 : 16:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send marcho a Private Message  Reply with Quote
U zadnje vrijeme sve manje Bonelli. Kenov serijal je objavljen u cjelosti. tako da još samo kupujem Libellusova izdanja mr noa i ludensovog zagora. i to je to. Ponekad volim pročitati Martyja i i ubodem ponekog Texa. Svidio mi se Demian. S druge strane ipak preferiram francuske i belgijske autore uz koje sam i krenuo u svijet stripa.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/09/2010 : 17:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

@Obi
Po tebi su ljudi pametniji sto citaju nesto drugo osim bonelija!?

Fino bi ti mene navukao ovakvim pitanjem. E ne može!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40289 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/09/2010 : 17:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 23/09/2010 : 22:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Boneli.
Zbog Dylana. A i zbog Martija,sto da ne.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 23/09/2010 : 23:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Ko klinac sam čitao Bonelija, možda opet jednog dana počnem kada moj mali prvačić počne da čita ponovo isti.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26825 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/09/2010 : 01:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Bonelli je sve.

I zato prodaješ kolekciju Zagora?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 02:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Bonelli je sve.

jaki je zajban

"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 02:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by azra x.

Boneli.

Koja ti je omiljena epizoda od Martija i zasto??

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 24/09/2010 : 08:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
U sustini vise citam Bonelli, M.No, Marty, Tex. Ali opet, kod BD Ridjobradi mi je za 2 klase bolji od bilo kog Bonellija, da ne govorim o mini serijalima kao sto su Spaghetti brothers ili majstorijama poput Eternauta - meni jedan od top 3 ikad.
A sto se mangi tice, ne mozete suditi dok niste procitali Tezuku.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/09/2010 : 11:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Mada volim čitati i nebonelijevce (od BD do superheroja, malo manje mangu, ali tu su animei!), ipak su mi nekako najdraži za opuštanje Bonellijevci, tu uvijek znam što mogu očekivati...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 24/09/2010 : 13:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Bonelli je sve.

Ha ha ha.
Baš si me nasmija, od srca.

Usput, fala na besplatnoj reklami.
A ja ću opet reć: Bonneli je sve! Pa se ti misli.

Iako mi je dobar dio sobe belgijsko-francuska škola.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Edited by - Zagor-te-nay on 24/09/2010 13:42:52
Go to Top of Page

PR0T0N
Starting Member

39 Posts

Member since 22/10/2009

Posted - 24/09/2010 : 18:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit PR0T0N's Homepage  Send PR0T0N a Private Message  Reply with Quote
Ranije Bonelli, a sada sve više neBonelli.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 24/09/2010 : 18:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Ne citam uopste nikakve stripove,iako ih vagon imam.
Uzimam ih i nabavljam eto onako da gledam u njih i da se svaki put kada ih u ruke uzmem sjetim neke stvari,dogadjaja ili dozivljaja vezanog za taj strip.Ove nove,ma Boze sacuvaj,kad vidim Zagora ,pa to nije vise Zagor,bolje da su mu i ime izmjenili kad su vec sve ostalo.Nekad sam volio procitati Zagora kojeg je crtao Ferri,Donateli,ali sad ne.Znaci,stripove ne citam.
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 19:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kemo2012

quote:
Originally posted by azra x.

Boneli.

Koja ti je omiljena epizoda od Martija i zasto??

Ima ih vise,ali izdvojila bih ove dve- Vampir u Njujorku i Broj zveri,mislim da su mi to ipak najdraze,verovatno zbog tematike,koja me i inace privlaci u literaturi i uopste umetnosti.Obe teme su potkrepljene i mitologijom i istorijom i mistikom,a sve dobro uklopljeno sa scenarijom...cini mi se da je Castelli scenarista obe epizode(mozda gresim,a mrzi me da proveravam sad). I crtezi mi se svidjaju u obe epizode,odlicno uradjeno.

Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 25/09/2010 : 08:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
Slazem se i moram priznati da imas vrlo interesantnu tacku gledista. Prica je vrlo dobra i medu je top 10 od najboljih. Moja omiljena prica koja se nalazi u epizodi "Carobni Napitak" i "Noc Punog Meseca" glasi ovako:

Godina 1943. Cijela Francuska je pod Njemačkom okupacijom. Cijela? Ne, jedno selo na sjeverozapadu nekadašnje Galije uspješno se odupire osvajačima - prema legendi, postoji čarobni napitak koji stanovnicima daje nadljudsku snagu. Martin Mystere dobija zadatak provjeriti radi li se doista o bujnoj mašti autora poznatog stripa ili ipak ima ponešto istine u ovoj priči...

Prica ima nekoliko predmeta koje volim da vidim u stripu, kao na primjer; Vukodlaci, Nacisti, Nestale Civilizacije, Asterix i Obelix, itd.. Takode imam jednu dobru memoriju povezanu za ovu pricu tako da mi je ona uvjek odstala u sjecanju i postal moja omiljena prica od Martija.

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 25/09/2010 : 11:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Samo XIII od ne-Bonelija. I stari Giganti.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 25/09/2010 : 11:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Bonelli. Od neBonellija sam znala čitati Taličnog Toma, Asterixa, Alan Forda i kojeg Spidermana kada se rođak vratio iz Kanade s lijepom kolekcijom.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/09/2010 : 15:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

jedino za bonelia i znam

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 25/09/2010 : 15:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kemo2012

Slazem se i moram priznati da imas vrlo interesantnu tacku gledista. Prica je vrlo dobra i medu je top 10 od najboljih. Moja omiljena prica koja se nalazi u epizodi "Carobni Napitak" i "Noc Punog Meseca" glasi ovako:

Godina 1943. Cijela Francuska je pod Njemačkom okupacijom. Cijela? Ne, jedno selo na sjeverozapadu nekadašnje Galije uspješno se odupire osvajačima - prema legendi, postoji čarobni napitak koji stanovnicima daje nadljudsku snagu. Martin Mystere dobija zadatak provjeriti radi li se doista o bujnoj mašti autora poznatog stripa ili ipak ima ponešto istine u ovoj priči...

Prica ima nekoliko predmeta koje volim da vidim u stripu, kao na primjer; Vukodlaci, Nacisti, Nestale Civilizacije, Asterix i Obelix, itd.. Takode imam jednu dobru memoriju povezanu za ovu pricu tako da mi je ona uvjek odstala u sjecanju i postal moja omiljena prica od Martija.

Eto,ja tu pricu nisam procitala,ali sad si me zainteresovao pa cu morati da je nadjem. Ja ne citam dugo Martija i nisam mnogo prica procitala do sad(oko 10-15) zato sto sam uglavnom zainteresovana za horor stripove.Ali Marti mi se svidja,bas iz onih razloga koje sam navela gore u poruci,a koji ne vaze samo za pomenute epizode,nego i za vecinu ostalih koje sam citala...

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000