"The adventures of supernatural private eye, Dylan Dog, who seeks out the monsters of the Louisiana bayou in his signature red shirt, black jacket, and blue jeans."
Jedva cekam :-)
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Valjda će biti bolje od Texa iz 1985 s Giulianom Gemmom. I nadam se da će to zaista biti film strave i užasa a ne strava i užas od filma (Isprika Grouchu na pokradenoj dosjetki)..
Valjda će biti bolje od Texa iz 1985 s Giulianom Gemmom. I nadam se da će to zaista biti film strave i užasa a ne strava i užas od filma (Isprika Grouchu na pokradenoj dosjetki)..
Ovo zvuči kao da je on nešto supernaturalno, a ne čudovišta za kojima traga. A Poster je tako ružan, mogli su nešto bolje smislit. I izgleda kao da nosi nekakvu kantu u lijevoj ruci.
Moja omiljena prica je "Klub Strave i Uzasa" (specijalni broj). Bilo be super kad bi radnja u filmu bila nesto slicna. Ima jos i dosta drugi prica koje su dobre ali ova mi se najvise dopada!
Moja omiljena prica je "Klub Strave i Uzasa" (specijalni broj). Bilo be super kad bi radnja u filmu bila nesto slicna. Ima jos i dosta drugi prica koje su dobre ali ova mi se najvise dopada!
Klub Strave je klasik, ali na zalost to je nekako previse intelektualno za film, sigurno se ne bi svidjelo ljudima koji idu u kina ocekujuci krv i nasilje, bez ikakve price i ideje.
Klub Strave je klasik, ali na zalost to je nekako previse intelektualno za film, sigurno se ne bi svidjelo ljudima koji idu u kina ocekujuci krv i nasilje, bez ikakve price i ideje.
Da je ovo savršeni svijet, sada bih išao u novoizgrađeni bisokop u Domu kulture da gledam ekranizacije ''Ničije priče'' i ''Uspomena nevidljivog''... A dobismo ovo dijelo koje miriši na teško sranje.
Jim Carrey bi bio super u ulogi Groucha. Trenutno stojim 100% iza filma dok ga ne pogledam. Ako bude dobar i jos jedan dio izade onda ce sigurno dodati one stvari koje su promasili u prvom djelu.
Au ja sam tek sad video trejler, nemam reci. Pazite da nikada nisam procitao nijedan strip DD pa da kazem da mozda i ima nesto u ovom, ne hororu, nego po onome sto sam video u ovih nekoliko minuta, horor komediji.
Svako sa imalo postovanja prema liku DD-a predpostavlja da ce ovo biti tesko sranje od filma. Ipak, ukoliko zbog ovog filma bar jedan gledalac koji nije nikad cuo za DD-a kupi strip, onda je ipak neka vajda.
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
Vampiri + Vukodlak + Plavusa + Akcija = sta hoces vise?! Znam, znam.. ali ipak se nadam da ce prica biti dobra Tesko je zakljuciti kvalitet film samo po traileru!! To je isto kao da gubis nevinost (3 min. i gotovo)
Nema Groucha i nece ga biti najverovatnije ni u jednom delu... meni to fali i ne kazem da ne moze da valja bez njega,ali uvek sam gotivila taj kontrast u epizodama- strava i uzas,onda neka filozofija i poezija(da bi se licno shvatila prica) i na sve to,u najnepogodnijem trenutku Groucho isprica svoj glupi vic,kako bih ja rekla- "staje na muku".
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Nema Groucha i nece ga biti najverovatnije ni u jednom delu... meni to fali i ne kazem da ne moze da valja bez njega,ali uvek sam gotivila taj kontrast u epizodama- strava i uzas,onda neka filozofija i poezija(da bi se licno shvatila prica) i na sve to,u najnepogodnijem trenutku Groucho isprica svoj glupi vic,kako bih ja rekla- "staje na muku".
Nemoj gubiti nadu bebo jer ako ja postanem bogat i poznat onda cu licno uloziti para u novi projekt koji ce imati Groucha
Nemoj gubiti nadu bebo jer ako ja postanem bogat i poznat onda cu licno uloziti para u novi projekt koji ce imati Groucha
jupi jupi jeeee!
moraces da kupis autorska prava od potomaka pravog Groucha Marxa
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o