forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dylan Dog: Dead of Night !
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 03:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote

Film o Dylan Dogu!

"The adventures of supernatural private eye, Dylan Dog, who seeks out the monsters of the Louisiana bayou in his signature red shirt, black jacket, and blue jeans."

Jedva cekam :-)

"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/09/2010 : 03:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Bice ovo tesko sranje, svi mi to ocekivamo. Ipak, mislim da vec ima topic o ovome ;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 05:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Bice ovo tesko sranje, svi mi to ocekivamo. Ipak, mislim da vec ima topic o ovome ;)

Nadam se da ce prica biti interesantna jer naj vise bih volio da ovaj film uspje i da u buducnosti izade vise djelova!

Go to Top of Page

marcho
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 23/04/2008

Posted - 24/09/2010 : 11:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send marcho a Private Message  Reply with Quote
Valjda će biti bolje od Texa iz 1985 s Giulianom Gemmom. I nadam se da će to zaista biti film strave i užasa a ne strava i užas od filma (Isprika Grouchu na pokradenoj dosjetki)..
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 24/09/2010 : 11:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marcho

Valjda će biti bolje od Texa iz 1985 s Giulianom Gemmom. I nadam se da će to zaista biti film strave i užasa a ne strava i užas od filma (Isprika Grouchu na pokradenoj dosjetki)..

Misliš "isprika Felixu", a Grouchu?

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/09/2010 : 16:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kemo2012

..supernatural private eye...

Ovo zvuči kao da je on nešto supernaturalno, a ne čudovišta za kojima traga.
A Poster je tako ružan, mogli su nešto bolje smislit. I izgleda kao da nosi nekakvu kantu u lijevoj ruci.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!

Edited by - Opti on 24/09/2010 16:31:08
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 18:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Ko igra glavnu ulogu? Nadam se "originalni" Dilan,Rupert Everett.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/09/2010 : 18:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by azra x.

Brandon Routh, iz onog "Superman Returns" filma. Rupert bi bio bolji izbor, ali je sada prestar za ovakve stvari ;)

Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 19:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
Moja omiljena prica je "Klub Strave i Uzasa" (specijalni broj). Bilo be super kad bi radnja u filmu bila nesto slicna. Ima jos i dosta drugi prica koje su dobre ali ova mi se najvise dopada!

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/09/2010 : 19:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moja omiljena prica je "Klub Strave i Uzasa" (specijalni broj). Bilo be super kad bi radnja u filmu bila nesto slicna. Ima jos i dosta drugi prica koje su dobre ali ova mi se najvise dopada!

Klub Strave je klasik, ali na zalost to je nekako previse intelektualno za film, sigurno se ne bi svidjelo ljudima koji idu u kina ocekujuci krv i nasilje, bez ikakve price i ideje.

Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 19:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Brandon Routh, iz onog "Superman Returns" filma. Rupert bi bio bolji izbor, ali je sada prestar za ovakve stvari ;)

Pa mogli bi da ga doteraju,nije on bas ni toliko star. A i nacula sam da je skoro imao plasticnu operaciju. Steta,bas bi bila fora.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 24/09/2010 : 19:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
No Grucho, no Dylan ..tuzno i istinito..jebiga .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/09/2010 : 19:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa mogli bi da ga doteraju,nije on bas ni toliko star. A i nacula sam da je skoro imao plasticnu operaciju. Steta,bas bi bila fora.

netko je postavio njegovu sliku poslije operacije
ne liči uopće na sebe, sada je ovaj brendon sličniji dylanu nego on
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 19:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
ovo bi trebalo da je trailer

http://www.youtube.com/watch?v=S65wVHsYJTQ

nadam se da film nije tako los i da ima vise veze sa Dylanom...

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/09/2010 : 20:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Nije to to! Dylana ne režira Bob Clark već Kevin Munroe, ovo je nešto drugo.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/09/2010 : 20:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=HTcpgDrwMcU

Evo trailera.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 20:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

http://www.youtube.com/watch?v=HTcpgDrwMcU

Evo trailera.

Uuu,pa dobar je onda,cini mi se... I Dilan je lep,kao i plavusa
Steta samo sto nema Groucha...

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 24/09/2010 : 20:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Klub Strave je klasik, ali na zalost to je nekako previse intelektualno za film, sigurno se ne bi svidjelo ljudima koji idu u kina ocekujuci krv i nasilje, bez ikakve price i ideje.

Da je ovo savršeni svijet, sada bih išao u novoizgrađeni bisokop u Domu kulture da gledam ekranizacije ''Ničije priče'' i ''Uspomena nevidljivog''... A dobismo ovo dijelo koje miriši na teško sranje.
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 20:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Jel ovaj film reziran po scenariju neke epizode ili je pisan specijalan scenario za film?

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/09/2010 : 20:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel ovaj film reziran po scenariju neke epizode ili je pisan specijalan scenario za film?

Specijalan za film

Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 21:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
Jim Carrey bi bio super u ulogi Groucha. Trenutno stojim 100% iza filma dok ga ne pogledam. Ako bude dobar i jos jedan dio izade onda ce sigurno dodati one stvari koje su promasili u prvom djelu.

Edited by - kemo2012 on 24/09/2010 21:24:16
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 25/09/2010 : 01:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Au ja sam tek sad video trejler, nemam reci. Pazite da nikada nisam procitao nijedan strip DD pa da kazem da mozda i ima nesto u ovom, ne hororu, nego po onome sto sam video u ovih nekoliko minuta, horor komediji.

Svako sa imalo postovanja prema liku DD-a predpostavlja da ce ovo biti tesko sranje od filma. Ipak, ukoliko zbog ovog filma bar jedan gledalac koji nije nikad cuo za DD-a kupi strip, onda je ipak neka vajda.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 25/09/2010 : 01:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
Vampiri + Vukodlak + Plavusa + Akcija = sta hoces vise?! Znam, znam.. ali ipak se nadam da ce prica biti dobra Tesko je zakljuciti kvalitet film samo po traileru!! To je isto kao da gubis nevinost (3 min. i gotovo)

Edited by - kemo2012 on 25/09/2010 01:54:55
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 25/09/2010 : 02:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Nema Groucha i nece ga biti najverovatnije ni u jednom delu... meni to fali i ne kazem da ne moze da valja bez njega,ali uvek sam gotivila taj kontrast u epizodama- strava i uzas,onda neka filozofija i poezija(da bi se licno shvatila prica) i na sve to,u najnepogodnijem trenutku Groucho isprica svoj glupi vic,kako bih ja rekla-
"staje na muku".

Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 25/09/2010 : 02:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema Groucha i nece ga biti najverovatnije ni u jednom delu... meni to fali i ne kazem da ne moze da valja bez njega,ali uvek sam gotivila taj kontrast u epizodama- strava i uzas,onda neka filozofija i poezija(da bi se licno shvatila prica) i na sve to,u najnepogodnijem trenutku Groucho isprica svoj glupi vic,kako bih ja rekla-
"staje na muku".

Nemoj gubiti nadu bebo jer ako ja postanem bogat i poznat onda cu licno uloziti para u novi projekt koji ce imati Groucha

Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 25/09/2010 : 03:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

"staje na muku".

Nemoj gubiti nadu bebo jer ako ja postanem bogat i poznat onda cu licno uloziti para u novi projekt koji ce imati Groucha

jupi jupi jeeee!

moraces da kupis autorska prava od potomaka pravog Groucha Marxa

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000