Ovo ce biti zesci fijasko na kino kasama. Jedina sansa mu je DVD prodaja ciju ce kopiju kupiti svi fanovi i jos par njih koji misle da se radi o akcionom filmu ili hororu..sve u svemu jadno.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Posto su italijanski strip junaci poznati u evropi da li bi se isplatilo da covjek snimi i film o Mister Nou ili Zagoru. Sa dovoljno para (800.000+ eura) i dobrom produkcijom mozda bi se moglo zaraditi koji euro na ovim filmovima. Tehnologija postaje sve bolja i bolja a ima i dosta filumskih kuca u italiji koje bi bile zainteresovane. Sve bi bilo lahko kad bi bilo dovoljno para za ovakav projekat.
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Ne znam sto uvek sjebu stvar kad je ekranizuju,umesto da je naprave jos boljom... Prvi put sam se u to uverila s Harry Potterom,koliko sam volela knjige,toliko sam mrzela film.
Al ne treba biti pesimista,mozda ipak ispadne ok ovaj pokusaj sa Dylanom...
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Ne znam sto uvek sjebu stvar kad je ekranizuju,umesto da je naprave jos boljom... Prvi put sam se u to uverila s Harry Potterom,koliko sam volela knjige,toliko sam mrzela film.
Al ne treba biti pesimista,mozda ipak ispadne ok ovaj pokusaj sa Dylanom...
I ja se tako nadam jer nikad neznas. Bilo bi super kad bi ovaj film otvorio vrata americkoj publiki da citaju vise Dylan Doga. Sve greske bi se mogle popraviti u buducnosti kad bio ovaj film uspio i zato se nadam..
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."