forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 20/09/2010 : 18:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
špaco je u godinama, vjerovatno mu je ovo zadnji trenerski aganžman

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/09/2010 : 18:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
ko će vas razumit

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/09/2010 : 19:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Jucer je pogodia sa svim zamjenama..mozda je triba prije izvadit Tomasova..samo da Ahmada pocne stavljat cesce..meni bi on igra od prve minute..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/09/2010 : 11:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ja bi isto da Ahmad igra, zar je igrao protiv Rijeke? nisam gledao utakmicu.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 21/09/2010 : 12:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Baš bi Špaco otišao da je izgubio od Rijeke, možeš misliti, stari komedijaš će nas još neko vrijeme zabavljati, to je sigurno...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2010 : 13:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Svaguša: Osvojit ćemo titulu, ali nam ne treba pehar HNS-a!

Čelni ljudi Hajduka zatražili su jutros ostavke HNS-ova dvojca Marković-Srebrić, kao i povlačenje dalmatinskih izaslanika.

- Oni nisu HNS, to je Zagrebački nogometni savez. To je njihova privatna organizacija. Mi ćemo prekinuti sve odnose. Jedno s Markovićem dogovorim u razgovoru u četiri oka, a on kasnije sve porekne – kazao je Hajdukov predsjednik Joško Svaguša.

- Učlinit ćemo sve da se iz Dalmacije nađe protukandidat Markoviću na izborima u prosncu – zaprijetio je Svaguša, ali nije znao tko će to biti.

- Htjeli su nam dati Maltu u Splitu, ali nama ne treba niti jedna utakmica dok su oni na čelu HNS-a.

- Eto im hrvatski Wembley – rekao je Svaguša.

Na pressicu su stigli i predstavnici Torcide

Novinari su pitali hoće li se Hajduku osvetiti ovakav stav u borbi za titulu.

- Mi nemamo što izgubiti, sve se okrenulo protiv nas. Sve ćemo gledati pod povećalom. Osam grešaka u prvom poluvremenu protiv Rijeke nije slučajno. Kasnije je sudac sudio normalno. Borbom ćemo doći do titule, HNS-ov pehar nam i ne treba – poručio je iz Poljuda Joško Svaguša.

Ovo što rade oni gore ne sliči na organizaciju, niti ima veze s nogometom. To je privatna organizacija Markovića, koji sluša što mu govori Zdravko Mamić. Igrača su registirirali mimo svih propisa, dolaze ovdje i vrbuju našu djecu, a imaju četrnaest stranaca. Njima je jedini cilj nas oslabiti. S Vlatkom sam imao par sastanaka, ne mogu vjerovati da čovjek ima 75 godina, nešto kaže, gleda te u oči i onda poriče. Kakva je to moralna vertikala, on je zaboravio da je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Ako je zaboravio što je riječ Hrvatska, onda neka bude predsjednik Zagrebačkog saveza. Ovo je nered koji HNS sustavno brani svojim spletkama. Rade pritisak na izbornika, pa zar je Mamiću malo koliko je prodao igrača preko reprezentacije. Ma, sve rade da nas unište na stoti rođendan, Dinamo je izmislio i svoj stoti rođendan. Prepali su se jakog Hajduka i zato sve ovo rade. U prosincu je Skupština HNS-a, u ovakvom sazivu Saveza najbolje je da ljudi iz Dalmacije, ako imaju morala, da daju ostavke na sva tijela u HNS-u. Vlatko Marković je eskponent politike koja misli da ima pravo privatizirati hrvatski nogomet, i to zajedno sa Zdravkom Mamićem. Pa, što oni misle da ćemo mi ovdje cijeli život trpjeti da nam kradu titule i prvenstva, a da mi šutimo, budemo ljudi bez imena i prezimena. Ako misle privatizirati hrvatski nogomet, neka naprave kvartovsku ligu. Isprepleli su Izvršni odbor, uvijek imaju svoje glasove, moramo stati na kraj njihovoj samovolji. Dok je ova ekipa gore prekidamo sve odnose s HNS-om. Pa, to su ljudi od 75 godina, a u mirovinu se ide sa 65 godina. Dokle misle raditi, do 90 godina. Od svoje druge godine čitam o njima, a imam 38 godina. Kad osvojimo prvenstvo ne treba nam pehar iz njihovih ruku, neka ga ostave u Zagrebu. Tražimo ostavke od Markovića, Srebrića i ostalih, a na idućoj Skupštini ćemo imati svog kandidata za predsjednika. A možda postoji mogućnost da osnujemo još jedan savez, ali da bude hrvatski, a ne zagrebački. Dakle, naši koraci su odstupanje iz HNS-a, da svi članovi iz Dalmacije odstupe i neka oni gore rade sami, tražit ćemo ostavke Markovića i Srebrića, te prekidamo sve odnose s HNS-om - rekao je Svaguša.

Hrvatska očito neće igrati protiv Malte u Splitu. I kako stvari stoje tko zna kada će doći.

- Trinaest godina nisu bili tu, potrošili su na Wembley sto milijuna, neka potroše još sto, ali neka kažu gdje su potrošili ovih sto milijuna. Ne treba nam reprezentacija u Splitu dok savez vode ovi ljudi. S ovim vodstvo ne prihvaćamo utakmice u Splitu, imamo mi europske utakmice. Kad gore dođu pošteni i čestiti ljudi onda su Hajduk i Split otvoreni za reprezentaciju. Srebriću sam rekao da nastave igrati u Zagrebu, tamo gdje su bili i dosad. Znate kako oni odlučuju o utakmici. Pitam Markovića zašto nema utakmica u Splitu, a on kaže da odlučuje stožer reprezentacije. Kad pitam stožer oni kažu odlučuje Marković. Kad pitam Markovića zašto nema Hajdukovih predstavnika u HNS-u, on kaže dogovori se s Grgićem. Grgić kaže dogovori se s Vlatkom. Meni se čini da su se oni sve dogovorili - kazao je Svaguša.

A predsjednik Županijskog saveza Paško Viđak također je dao svoje viđenje.

- Ovo je produbljivanje odnosa sjevera i juga. Pa, i kad se odlučivalo o sustavu natjecanja radilo se na način da odluka bude koristila Dinamu. Hrvatski nogometni savez postao je taoc Dinama - rekao je Viđak.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/09/2010 : 14:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
heba te slastičar...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2010 : 14:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

heba te slastičar...

bolje slastičar nego narkoman i fosil iz travnika...

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/09/2010 : 14:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
sereš ali ...bolje narkoman..on treba love pa se za to i izbori...a tvoj slastičar nezna pisat ali ima love pa bi sad malo slave da si napuhne ego....nejde to tako...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 24/09/2010 14:46:13
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 24/09/2010 : 14:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Svaguša za premijera! Rok:odmah!

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2010 : 17:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by risbozg

heba te slastičar...

bolje slastičar nego narkoman i fosil iz travnika...

al ta budala nije iz bugojna?

pardon,ćiro peder je iz travnika...da,iz bugojna je kreten...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/09/2010 : 18:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Pa, to su ljudi od 75 godina, a u mirovinu se ide sa 65 godina. Dokle misle raditi, do 90 godina. Od svoje druge godine čitam o njima, a imam 38 godina.

Pa oni su u savezu od devetstote..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2010 : 23:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Pa, to su ljudi od 75 godina, a u mirovinu se ide sa 65 godina. Dokle misle raditi, do 90 godina. Od svoje druge godine čitam o njima, a imam 38 godina.

nemoj vriđat pojam ljudi...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2010 : 23:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
više nema uzmaka, joško svaguša iznio je stav ‘bijelih’ kako prekidaju odnose s krovnim nogometnim tijelom dok trenutni ‘vladari’ ne odstupe

Svaguša krenuo na Markovića, Žan Ojdanić: Torca je zadnji stup obrane kluba!

Žestok je bio odgovor Hajduka na informaciju kako bi Maksimir trebao biti ubuduće hrvatski Wembley, što znači da hrvatska nogometna reprezentacija nadalje i zauvijek ne bi dolazila igrati službene utakmice u Split.

- Povući ćemo sve svoje i predstavnike županijskog dalmatinskog Saveza iz HNS-a – zaprijetio je jutros na pressici Hajdukov predsjednik Joško Svaguša.

– I Malta nam u Poljudu ne treba, dok je Markovića i Srebrića neka ne dolaze, šta će nam Malta...

Podsjetimo, Hrvatska – Malta po prvotnoj zamisli trebali su zaigrati u Poljudu 17. studenoga, čime bi se probio led 13-godišnje apstinencije Poljuda od službenih utakmica Hrvatske. A sad ništa od toga, „neka na Poljud zaborave, neka idu na svoj „Wembley“ od Maksimira u kojeg se utuklo već sto milijuna eura, a vidi na što sliči, dok je gotov prekrasan stadion u Hamburgu koštao 120 milijuna eura“, i to se govorilo jutros na pressici...

Da Maksimir postane hrvatski Wembley zasad je samo predloženo, no duh je izletio iz boce i napravio već štetu. Da ranije, naime, na sjednici članova Izvršnog odbora HNS-a u Zagrebu o tome se govorilo, ali se još nije glasovalo. Prijedlog nije prihvaćen, premda nije ni decidirano odbijen.

Međutim, već ta naznaka da ima predlagača (Drago Katalenić, Đuro Brodarac) za tako nakaradan prijedlog bila je dovoljna da se upali vatra u Poljudu. Iz kuće „bijelih“ uz potporu svoje baze splitsko-dalmatinske županije osuli su drvlje i kamenje na adresu HNS-a, te osobno kontra Vlatka Markovića i Zorislava Srebrića. Bilo je i udaraca ispod pojasa:

- Što žele ti 75-godišnjaci, novi mandat, pa dokle će oni privatizirati savez, do svoje 90 godine?! To je zagrebački nogometni savez, nikako hrvatski, a najbolje bi bilo da mi pokrenemo inicijativu za osnivanje novog hrvatskog saveza, zvat ćemo ga Croatia... – bjesnio je Svaguša.

Uglavnom, da se vratimo na početak, pred novinare su istrčali prof. Petroslav Sapunar, predsjednik Nadzornog odbora Hajduka, zatim predsjednik uprave „bijelih“ Joško Svaguša, klupski odvjetnik Vinko Radovani, glasnogovornik Nikica Vukašin, te Paško Viđak, predsjednik Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije, kao Hajdukove baze spram HNS-u.

Počeo je Sapunar, profesorski mirno i odmjereno govoreći kako „smo se okupili ovdje da bismo upoznali javnost o propustima i neprimjerenim potezima što ih prave u HNS-u spram Hajduka...“ Kap ulja na požar dolilo je i saznanje, odluka da se Marko Grčić, bivši kapetan kadeta Hajduka uredno registrira za Dinamo.

Najprije Grčić u Dinamo, pa Maksimir hrvatski Wembley. Dovoljno da „poljudski press salon/lonac“ eksplodira, a sjetimo se i suđenja Mlakara, Pristovnika...

- Povući ćemo svoje predstavnike iz Zagreba, prekinut ćemo sve odnose s HNS-om i s Markovićem. Ja kad s njima razgovaram onda sve ono što se reče na sastanku, na povratku već u Zagreb se – poreče. To su ljudi koji jedno govore, drugo rade, treće misle. Imaju prema nama maćehinski odnos – govorio je Svaguša.

Odvjetnik Radovani je pak prisnažio u ime kluba da bi se zadovoljština za rušenje ambicija mogla potražiti ne samo nogometnim arbitražama, nego i redovnim sudom!

- Suprotstavit ćemo se svakome tko ruši klupske ambicije svim pravnim sredstvima. Na to smo dužni da bismo zaštitili sve naše dioničare koji su uložili svoj novac u klub, mi smo dioničko društvo, a ne udruga građana i na drugi način tretiramo svoju odgovornost – rekao je Radovani.

- Tako je, mi svoju odgovornost jamčimo osobnom imovinom – objasnio je Svaguša.

Miks nezadovoljstva potaknut je i aktualnim suđenjem na terenima HNL-a, Hajduk se osjeća zakinut, zapinje se noga projektu „prvaci za 100. rođendan“.

Osim suhih činjenica glede nezadovoljstva Markovićem i HNS-om pressica se „otimala kontroli“ začinjena sočnim izjavama, što Marković, što Dinamo:

- Slučaj Grčić je kap koja je prelila čašu strpljenja. Mi smo Hajduk, stariji smo, i prepoznatljiviji brand od samog Saveza u svijetu nogometa. Savez je privatna organizacija gospodina Markovića, a on sam je talac Dinama i politike kluba iz Maksimira.

- Kakva je on moralna vertikala, neka oni igraju svoju ligu, po zagrebačkim kvartovima, pa ćemo mi svoju. Prepali su se Hajduka koji ima moral, poštenje i dobre rezultate. Koliko se već igrača prodalo preko reprezentacije i stalno im je malo... Vrbuju našu djecu, a imaju četrnaest stranaca u Dinamu i onda nas vrijeđaju da mi pravimo pritisak na suce i da želimo biti prvaci... Što je pritisak ako nije ono suđenje suca u prvom poluvremenu u Rijeci?!

- Neka se njima koji put dogodi onakvo suđenje, pa da vidim onda šta bi reagirali. Oni su pokrali titule, prvenstva i kupove, a mi nećemo trpit da nam kradu igrače i utakmice... I neka znaju, prvenstvo ćemo osvojiti, a pehar nam ne treba iz njihovih ruku, neka pehar ostane u Zagrebu – nizao je Svaguša rečenice u dojmljivom nastupu. I još:

- Pozivam ljude iz Dalmacije da dadu ostavke u Savezu, da se ne blamiraju. Ionako gore ništa ne rade za nas i nadglasani su ako se štogod usprotive. I neka reprezentacija igra gdje je i dosad igrala, Malta nam ne treba dok je Markovića gore. Sad će izbori u prosincu, Dinamo podržava Markovića, hoće njegov novi mandat, a i mi ćemo izabrati svoga kandidata, da se s njima u borbu upustimo – najavio je Svaguša, premda nije bilo govora o identitetu Markovićeva potencijalnog protukandidata.

slaven alfirević Snimio ante čizmić/cropix

Torcidi na Poljudu nisu zamjerili kratke hlače ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Žan: Ne treba nam Malta
Medijskoj konferenciji na Poljudu prisustvovao je i vrh Torcide koji je razvoj događanja promatrao iz zadnjih redova. Nekolicina navijača predvođena predsjednikom Žanom Ojdanićem i Stipom Lekićem nisu iznosili svoje stavove, no njihovo prisustvo pokazalo je da stoje iza Hajdukove inicijative.

- Mi smo zadnji stup obrane Hajduka. Potpuno podržavamo borbu kluba, a ako ona ne urodi plodom, istupit ćemo na scenu još jače i izravnije. Međutim, mi ćemo se boriti u skladu s hrvatskim zakonima i propisima, a ne po “tzv. Markovićevim i Srebrićevim pravilima” – istaknuo je nakon ‘presice’ Ojdanić.

Tifosima “bijelih” reprezentacija je, izostanak službenih susreta na Poljudu od 1997. godine, posebno bolna točka.

- Reprezentaciju volimo i navijamo za nju svim srcem. Ići ćemo na sve utakmice, ali ljude iz vrha Saveza ne možemo smisliti. Sve je ovo zbog njih i njima se mora više stati na kraj. Neka sada reprezentacija ostane u Zagrebu. Sada nam daju malu utakmicu poput Malte ili nam nude Izrael. Neka oni organiziraju tu utakmicu visokog rizika. Kada sve ove godine nisu dolazili na Poljud, ne trebaju ni sada – rekao je Ojdanić.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/09/2010 : 10:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by brni

nemoj vriđat pojam ljudi...

Ovo san samo citira Svagusu..on ih smatra ljudima ne ja..ja mislim da su to dva dinosaura..samo jos nisu skuzili da su izumrli..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/09/2010 : 01:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=VaiMcLmcY-0

evo ga,crno na bilo,utakmica s rijekom...gračane,je da si igra u hajduka,i kapetan bija,ali ona izjava da cmizdrimo,da je rijeka bila oštećena,i da je hajduk vidio bijele miševe,e zbog toga ti nabijem kraljicu svijeta na qurac...

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/09/2010 : 09:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
kako ovi ne žele igrat u Splitu, bilo bi dobro da Dalmacija počne igrat svoje utakmice na POljudu, nešto kao Katalonija kad igra prijateljske s drugim državama. u početku prijateljske, a onda kad se jednom odvojimo od ovih jadnika i službene.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/09/2010 : 09:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
problem bi bio šta je MOdrić već igrao za drugu reprezentaciju, pa ne bi mogao za nas.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 27/09/2010 : 11:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 27/09/2010 : 11:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

kako ovi ne žele igrat u Splitu, bilo bi dobro da Dalmacija počne igrat svoje utakmice na POljudu, nešto kao Katalonija kad igra prijateljske s drugim državama. u početku prijateljske, a onda kad se jednom odvojimo od ovih jadnika i službene.

već je i vrijeme da se odcjepite jer je to jedini način da hajduk bude najbolji klub u državi
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/09/2010 : 12:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
KRAJ OVIh sudaca, sigurno je
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 27/09/2010 : 16:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Hahaha, interesantne ideje, a kakav će onda grb imati Hajduk? Što čemo s nama što nam je Hrvatska dobra?

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/09/2010 : 16:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
vas i srbe ćemo istjerat natrag u Hrvatsku, ne trebaju nam nacionalne manjine.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/09/2010 : 16:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
a u grbu će bit tri lava.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/09/2010 : 16:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

a u grbu će bit tri lava.

sičaš li se miljunaša od prije 7-8 godina?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.08 seconds. Snitz Forums 2000