Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
zveles
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/graves.jpg)
Croatia
4014 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 27/09/2010 : 15:01:49
|
da li je netko u kontaktu sa članom ozasloscena_sovuljaga?
prošlo je punih mjesec dana od završetka aukcije koju je osvojio od mene, nakon čega smo se jednom čuli mejlom i zatim se izgubio svaki kontakt. pokušao sam preko privatnih poruka i ponovno mejlom, al nema odgovora.
|
|
zveles
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
4014 Posts
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40574 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
colorado
Starting Member
![](AvatarUpload/large (100 x 52).gif)
11 Posts
Member since 26/12/2005 |
|
pknezevic
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/w601091850600.769.jpg)
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
il cattivo
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/leev.JPG)
Croatia
862 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 28/09/2010 : 12:01:39
|
Nikad s njime problema.Našao se s njim već par puta uživo i sve super.po meni, to je čovjek koji nema namjeru nikoga zajebati po meni.Možda ima nekoh životnih problema. kako god, ne ulazim u generaliziranje, već proslijeđujem broj mob-a ako će pomoći nekome : +385911979412 |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
hua
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Peeping Tom - poster.jpg)
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
all_ba
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_560_large.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4014 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/11/2010 : 13:39:40
|
Trebali bi odraditi ono što si licitirao. Poslao sam ti poruke na dvije tvoje adrese, preko foruma, preko aukcija i kao odgovor na pm (koji ti inače nije uključen). S obzirom da te svatko malo netko traži, prilično je jasno da je problem komunikacije isključivo prisutan na tvojoj strani. Ako nikako drugačije, javi se ovdje pa ćemo korak po korak... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4014 Posts
Posted - 06/11/2010 : 19:31:31
|
evo, ja sam ga bio nazvao na mobitel kojeg je il cattivo naveo ovdje gore na threadu, i sve smo riješili vrlo brzo i vrlo jednostavno. Obi-wan, mislim da ćeš tako najbrže stupiti u kontakt sa sovuljagom. možda ima problema s pristupom internetu. |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 06/11/2010 : 22:38:35
|
quote: Originally posted by zveles
evo, ja sam ga bio nazvao na mobitel kojeg je il cattivo naveo ovdje gore na threadu, i sve smo riješili vrlo brzo i vrlo jednostavno. Obi-wan, mislim da ćeš tako najbrže stupiti u kontakt sa sovuljagom. možda ima problema s pristupom internetu.
Ne koristim mobilne. Niti sam igdje pročitao da je potreban mobilni da bi se ostvarivala kupoprodaja na aukcijama. Ono što definitivno piše je da se kupac treba javiti prodavaču. Pristup internetu ima jer ga viđam logiranog na forumu (njegovo ime u members online) - tako da to otpada. Ipak, hvala na savjetu. ![](icon_smile.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 06/11/2010 22:41:41 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 08/11/2010 : 18:41:52
|
Evo, poslao sam i danas još jednu poruku i javio se. Probi se poruka nekako... |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15926 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/11/2010 : 22:10:37
|
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) evo vidiš...kaj se žališ...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
gigi
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/magicni.jpg)
Austria
451 Posts
Member since 22/01/2003 |
|
Guffy
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar-1467.jpg)
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 01/12/2010 : 08:23:28
|
quote: Originally posted by colorado
Ja sam se neki dan sve brzo dogovorio sa njim , nasli smo se u ZG i djeluje mi lik OK. Probaj ga kontaktirati na Dbandalovic@yahoo.com jer mi se cini da mi je rekao da ima problema sa mailom koji je naveden na stripovi.com
ako se radi o ovom mailu , Od njega sam cekao , plačene stripove 2 mjeseca ![](icon_smile_sad.gif) Nisam ih kupio preko aukcija nego , na drugom mjestu, na mailove nije odgovarao, javio je da je poslao a stripovi su iz Zagreba putovali puna dva mjeseca.
|
http://www.appaloosa.hr/ |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|