forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Svastara za kolekcionare.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/09/2010 : 22:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
@papataz - mislila sam da su meni nove za kolekciju (znam da su davno bile u land of magica) i totalno sam happy sto sam ih dobila :D Jos sam pocela radit na novom stripu i onda me starci omeli da mi dobavljaju veliki ormar s policama u sobu tako da cu napokon moc sve slozit na police kako treba,napokon ce stripovi, figure i legici moc disat,nece morat trunut u kutijama. Danas sam tek stigla pola stripova poslozit.

eee,a ovi mastersi su brutalno predobri, izrada i boje su super. Bar jednog da si nabavim skakala bi od srece ,bas smo nekidan deko i ja gledali par epizoda sinkroniziranog crtica i pisali gace ,nema vise tako mastovitih sinkronizacija:)

uh, ne me podsjecat na profesoravanje,meni od ponedjeljka pocinju prijemni,al srecom nastava tek u 10 mj. A u 10 mj bi trebala napravit i posast po ducanima za lego harry potter.

sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/09/2010 : 22:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

Sto je doooobar!!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/09/2010 : 00:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Calebe jel i ti skupljas strumfove?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/09/2010 : 00:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ne skupljam, ali sam morao da prokomentarisem ovog djavolka
Mnogo je dobar

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 05/09/2010 : 00:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
sad mi je zao sto ga nisma fotkala i iz drugog kuta,ima crna krila kao sismis :D

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/09/2010 : 01:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ne skupljam, ali sam morao da prokomentarisem ovog djavolka
Mnogo je dobar

Ako kupis jednog navuci ces se 100%,zato bolje dalje od ovog topika

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/09/2010 : 01:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Znam, dovoljno mi je sto skupljam stripove, mada sam poceo opasno da zabusavam po tom pitanju.

Edited by - Caleb on 05/09/2010 01:32:34
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 05/09/2010 : 01:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

hahaahahhaha! DALJE, i bez komentara !!!hhahahaha!

Edited by - sonjecka on 05/09/2010 01:34:03
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1605 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 06/09/2010 : 20:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Evo malo i od mene

“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”

Edited by - Andrej on 06/09/2010 21:06:58
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 06/09/2010 : 21:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
uuuuu lijepa i dragocjena kolekcija!!!

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 06/09/2010 : 22:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
aaaa.. Ovaj poslednji, Princeza Leja i Han Solo u karbonitu je PREDOBRA!!
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1605 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 07/09/2010 : 11:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

uuuuu lijepa i dragocjena kolekcija!!!

Hvala.
Imam ih još par koje nisam poslikao.
Ali sve ovo što si ti sakupila je stvarno impresivno.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 07/09/2010 : 16:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
poslikaj ;) uvijek se veselim slikama.
Mene danas frendica zvala da je nasla kesu figurica nekih i ja otrcala do nje,a kad ono svasta lijepog iz 80-ih godina ima cak i masters. Poslikam uskoro ;)

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 07/09/2010 : 23:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Eto,napokon mi se sreca nasmjesila pa su u kolekciju stigle i stare action figure iz 80-ih.
Ne mogu vjerovati kako su dobro napravljene,koliko action feature stvari kreativnih imaju. Jos im se odusevljavam iako za neke ni ne znam iz kojih su serija,ako znate dojavite.
Guma je super kvalitetna, boje su prekič zakon! Nemam vise rijeci,evo fotke.

Eto i moja prva dva Mastersa (nisu ocuvani kao Papatazovi,ali...Papataz pocelo je,sad cu se navuc :D ) nakon toliko godina sto sam svoje iz djetinjstva negdje zagubila.

TWO BAD (1984)

BLADE (1986)

nesto novija figura iz Jurassic Park-a,al neke je ovdje jer i ona ima super Action F. Kad mu se stisne zadnja noga otvara usta.

malo bezvezna figura iz '96 (uzas od serije Herkules),nije vintage bas toliko koliko ima zanimljiv action f. ,kad mu se stisne dugme na straznjici ,mice prednje noge kao da trci

Vintage 80s Ghostbusters Fright Features Ray Stanz (1987)
http://www.twistedtoys.co.uk/acatalog/ghostbusters_figures.html

odlican je kad mu se stisne ruka prepadne se,evo prikaz

e sad jos ove treba istraziti,nisam jos dokucila odakle su
(1989),

na ovoj pise '91 Bandai, meni je lik poznat al ne mogu se sjetit odakle,ako se sjetite vicite

i na ovoj nepise nista,ako poznajete lika,takodjer vicite

Edited by - sonjecka on 07/09/2010 23:53:24
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 08/09/2010 : 14:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Na prvoj neindentifikovanoj slici su figure iz New Adventures of He-Man.
http://he-man.org/collecting/toycollection.php?id=15

Ostalo je i meni samo jako poznato :).

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 08/09/2010 : 15:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
ee hvala :)Jucer sam sve pretrazila i nisam ih nasla,al potraga se nastavlja ;)

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 08/09/2010 : 15:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Evo nekoliko novotarija, koje sam primio te dane, a čekam još stvari, uživajte, posebno nostalgičari:
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=2803&start=735

Sonjecka, a ti češ uskoro moči otvoriti muzej figurica, imaš stvarno puno toga

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 08/09/2010 15:49:52
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 08/09/2010 : 20:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
super su mi ovi podmetaci na hogara i strumpfove ;)

ma nikad dovoljno figurica;)

Edited by - sonjecka on 08/09/2010 20:20:58
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 27/09/2010 : 22:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Evo i mene!

'vako: moj klinac se sad nalozio na Bakugan, koji STVARNO nije nista drugo nego glorifikovani KLIKERI! Mislim, mnogo je zalosno sto danas deci treba anime crtac da bi se igrali chigrama (BeyBlade) ili klikerima (Bakugan)... Tako da smo se nakupili tih chuda, Gormita koliko hoces, i onih kao "ruchnih" skejtova, sto se voze rukom... Od mene je jos za rodjendan dobio jednu Ben 10 Alien Force figuru, i jedan Lego Atlantida set - nigde, ali NIGDE nisam nasao Toy Story LEGO.... I, da, jednog Skrula iz Fantasticne Cetvorke koji "uzima moci" Stvoru, pa mogu da mu se zamene ruke - volj' ti vanzemaljske, volj'ti... Thingovske .

Kod mene - slabo sta novo; Mastersi novi pristizu redovno i tako. Jedino sto sam juche osvojio ovu aukciju za 600 dinara, znaci 50ak kuna:

and that makes me happy!

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/09/2010 : 23:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Evo, dobio od jednog gospodina, koja mu je pokojna žena sakupljala podmetače, cifra 1000.
Najviše se razveselim podmetača sa tla bivše yu.
Npr. nemam ni jedan makedonski, dok imam nekoliko hrvatskih, malo manje srpskih, a iz BIH imam tri komada,
slovenskih mi fali još nekoliko komada.
Poslikaču ih jednom iz albuma i staviti gore.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 27/09/2010 23:08:12
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 28/09/2010 : 01:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
papataz - uuuuj,kako su super ovi sturmpfovi stari. Ovaj s feralom mi je predobar vec sam ga prije proucavala i ovaj sto sije je zakon! A bakugani su mi bezveze,stvarno su koma te nove igracke. Ja sam nekidan dobila dvije ogromne kutije igracaka,sveukupno 28 kg. JEdva stalo u auto od poste do kuce. Uskoro slike :D

Risar_69 - kolika hrpaaa podmetaca. Super je kad necija kolekcija u koju je ulozio dusu opet zavrsi u pravog kolekcionara koji to zna dalje cuvati.

evo moji noviji strumpfovi, ovom mi jednom fali reket :/

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 28/09/2010 : 01:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
evo prvi dio fotki,prvih par kilograma iz onih kutija :D
smanjene su da ne zauzimaju previse

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1605 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 28/09/2010 : 09:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Odlično...
Batmani su mi najbolji,a vidim da ima dosta i Rangera...:)

Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 28/09/2010 : 09:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Evo nekih mojih starih slika, ove kolekcije su mahom rasle nakon sto su slikane, ali su sad sklonjene:

GI JOE Extreme:
[url=http://postimage.org/image/2fdgwg09w/][/url]
[url=http://postimage.org/image/2146s7tz8/][/url]
[url=http://postimage.org/image/2feixszms/][/url]

Rendzeri raznih generacija:
[url=http://postimage.org/image/49x452flw/][/url]

Ovo je slika dela police mog klinca, tako da ima svasta :). Obratite paznju na Superhero Squad figure, kao i na Animanijake:

itd, itd :).

@sonjecka - imam i ja tog tenisera Strumfa, totalno mi je ludo da je figurica iz 1979te - znaci, godinu mladja od mene :D.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/09/2010 : 11:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Nekidan je u blicu bilo gde neki lik koji je zubar skuplja strumfove i ima ih gomilu od medicinske sestre strumfa, zubara pa nadalje

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000