forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Aukcije prodaja mjesečni ritam
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lwood
Advanced Member

Colombia
47395 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/09/2010 : 17:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Nekako mi se čini,otkad pratin aukcije da je najveća prodaja oko Nove Godine.

Znači 12.i 1. misec

a najgori su 8.i 9.

od prvog počinje lagani pad negdi do 6.-tog.a onda čitavo lito uglavnom slabo s vrhuncem u 8.i 9. misecu.i onda povečanje do vrhunca u 12.i 1.misecu.

ima li kakve opče statistike da pogledan jesan li u pravu?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/09/2010 : 23:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Znači 12.i 1. misec

a najgori su 8.i 9.

od prvog počinje lagani pad negdi do 6.-tog.a onda čitavo lito uglavnom slabo s vrhuncem u 8.i 9. misecu.i onda povečanje do vrhunca u 12.i 1.misecu.

U pravu si za pad 100% najgore je u 8 i 9 mesecu.. ali mislim da je vrhunac u 4 i 5 mesecu .....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27137 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/09/2010 : 17:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znači 12.i 1. misec

a najgori su 8.i 9.

NBA Iwood

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
899 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 25/09/2010 : 00:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Pa za ovu godinu mogu ja potvrditi da je mjesec 8 bio slab što se prodaje na aukcijama tiče...mogu i drugačije napisati: tog sam mjeseca dobio od dveribada na aukcijama nekoliko traženih cifri u super stanju za bar 2 ili 3-struko jeftinije nego bih dobio recimo, ako bi se pojavili na aukcijama oko nove godine...sasvim sigurno. Recimo primjer dobio sam ove kod Ratka za sledeće sume (pišem po memoriji, ali u 97 % sam siguran za cijene):

LMS 17 (Zagor) - super očuvan-500 kn
LMS 15 (Tex) - super očuvan - 290 kn
LMS 49 (PSDZ) - super očuvan - 90 kn
LMS 137 Blek) - super očuvan - 100 kn

Invincible shield
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/09/2010 : 00:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

Pa za ovu godinu mogu ja potvrditi da je mjesec 8 bio slab što se prodaje na aukcijama tiče...mogu i drugačije napisati: tog sam mjeseca dobio od dveribada na aukcijama nekoliko traženih cifri u super stanju za bar 2 ili 3-struko jeftinije nego bih dobio recimo, ako bi se pojavili na aukcijama oko nove godine...sasvim sigurno. Recimo primjer dobio sam ove kod Ratka za sledeće sume (pišem po memoriji, ali u 97 % sam siguran za cijene):

LMS 17 (Zagor) - super očuvan-500 kn
LMS 15 (Tex) - super očuvan - 290 kn
LMS 49 (PSDZ) - super očuvan - 90 kn
LMS 137 Blek) - super očuvan - 100 kn

Posalji mi link za 137 kako to nisam video...

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
899 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 26/09/2010 : 11:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Marko izvoli:

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2475271

Invincible shield
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 30/09/2010 : 08:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Meni se cini da uvek kada meni neki strip zapadne za oko, da tada svi forumasi iz ovog dela evrope licitiraju isti strip! Znaci, najveca je prodaja je onda kada ja bidujem neki strip
Salim se, naravno!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 16/11/2010 : 08:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by red cloud

Meni se cini da uvek kada meni neki strip zapadne za oko, da tada svi forumasi iz ovog dela evrope licitiraju isti strip! Znaci, najveca je prodaja je onda kada ja bidujem neki strip
Salim se, naravno!

stvarno je tako. nema te na mojim aukcijama i odma slaba prodaja

To ti pricam!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000