@dean: u kojem gradu ti upravo zivis? u kojoj ulici? I u koje doba inace nema nikog kod kuce...? Mislim, samo onako pitam, bez ikakvog razloga, znas, beze veze... ;)
Dugo sam na ovom forumu i dosta kolekcije sam do sada video,medjutim ovo je vrh,uradjeno je sa puno ljubavi prema doticnom junaku,svaka cast Deane,bravo!
@dean stvarno izgleda ko mali hram posvecen zagoru , tek galerija kao kutak za citanje namjestene potpuno u ozracju kolibe u darkwoodu :) prekrasno stvarno kao sto kaze jedan od jarana ti si NUMBER ONE FUN OF THE ZAGOR :)
Ma nije to ništa dok ne doživite u živo, uz hladno pivo i razgovore ugodne sa gospodinom Žufićem! Znate li da se Zagor pojavljuje i u Ken Parkeru, Martinu Mystereu, Dylanu Dogu... niste znali, e nisam ni ja dok mi nije Dean pokazao! Čovjek ima sve živo od Zagora (možda je i dobro što Zagor nije imao ženu jer Dean bi je sigurno nabavio...)!
Iskreno, ja ne pišem često, ali ovo moram napisati. Svaka čast, na kolekciji koju poseduješ, na uloženom trudu i poštovanju koje pokazuješ prema stripu i svom omiljenom junaku. Samo tvoj kutak za stripove - fantastično. Moram ti još reći ovo, tvoja supruga je veoma tolerantna i korektna prema tebi, kada si sve ovo uspeo da stvoris, bez obzira kako tebi to izgledalo. Veliki pozdrav za nju i sav ženski rod koji voli stripove.
ovo je dio moje kolekcije,nije puno,no s obzirom da imam 21 godinu,i nemam stalna primanja ok je haha :) i bavim se glazbom koja dodatno baca u minus :D :D imam jos drugih stripova,al posli cu o tom,slika je losija jer je mobitel u pitanju, a stripovi su ocuvani od +4 do glanc,uz par izuzetaka koje cu zamjenit,kad dopunim ove brojeve sto fale :) pozdrav! http://www.facebook.com/photo.php?pid=31821268&l=6c20a71e69&id=1227402501
super je iako nije puno,imas jedno 5x vise od mene a tu smo negde istih godina... moracu da se uozbiljim i bacim na prikupljanje.
Morat ćeš, morat ćeš, skenovi su dobri da se upoznaš s gradivom, ali pravi stripovi su doživljaj