forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Salon stripa - Beograd 30.9 - 3. 10. 2010
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

tenay
New Member

115 Posts

Member since 02/04/2010

Posted - 01/10/2010 : 17:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tenay a Private Message  Reply with Quote
Bio sam juce na otvaranju,odlicna atmosfera , ogroman broj stripova ,prelepo
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 01/10/2010 : 17:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcarapo2

dolazi nas desetak iz Osijeka u subotu..vidmo se

Dolazi nas desetak, ali možemo popti za 15.

Nosimo STRIPOSE, no ne mijenjamo ih za pivo.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 01/10/2010 : 18:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjusticeforall

quote:

Ima li raspoloženih za dobra djela poput kupiti meni 5 albuma BPa za 6000 dinara? Pa ja njemu to u kunama vratim + pivo po stripu?

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 01/10/2010 : 18:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

quote:

quote:

Ima li raspoloženih za dobra djela poput kupiti meni 5 albuma BPa za 6000 dinara? Pa ja njemu to u kunama vratim + pivo po stripu?

Nemam toliko, tajpi vođu, oćel on...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 01/10/2010 : 18:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
Jel ima ženskih na sajmu
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7927 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/10/2010 : 19:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Gledano sa strane, neko neupucen bi pomislio da je neki koncert. Bio sam na svim salonima i NIKADA nije bila guzva (i vel. slovima GUZVA) kao ove godine. .

ma sve su to zavisnici,cika bane.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 01/10/2010 : 19:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Svarog

Jel ima ženskih na sajmu

...ima, ima al` kod brace Grima!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 01/10/2010 : 20:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

quote:

quote:

jedino ak mož večeras upltiti novce..preračunaj sam..ujutro dignem, promijenim i to je to..

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 01/10/2010 : 20:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Dolazim sutra-preksutra,prezauzeta sam ovih dana,ali ovo ne smem propustiti.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 01/10/2010 : 21:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

quote:
Originally posted by Svarog

Jel ima ženskih na sajmu

...ima, ima al` kod brace Grima!

Znaci, nisi snimio onih 8 prelepih devojaka koje su bile specijalno obucene za otvaranje????
Culfise, mogao bi da peispitas svoje prioritete!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 01/10/2010 : 22:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
lepotice zaduzene za umetnicki performans Torpedo su van konkurencije, kao i vampirele iz galerije, ali ako si trazio kolekcionarke u antikvarnom delu ...

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 01/10/2010 22:29:57
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 01/10/2010 : 23:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Nasla drustvo(i vreme) - vidimo se sutra i prekosutra.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

340 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 01/10/2010 : 23:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message  Reply with Quote
TAkodje. Stizem taman na promocije izdavaca

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7927 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 02/10/2010 : 04:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
samo da pozdravim culfisa legendu,a za stripovi me zabole.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21326 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/10/2010 : 08:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 02/10/2010 : 08:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Alo, egomanijače, i mene "zabole" za tebe i za tvoje idiotske postove. Svoja preseravanja možeš izvršavati i uživo, i telefonom i SMS-om i privatnim porukama, sa bilo čim, a ne da ovdje skrećeš svima pažnju sa svojim ego-tripovima.

Na forumu stripovi.com, u podforumu Stripovi, u topicu o "Salonu stripa", pozdravljaš nekog drugog pizdeka, kao da si curica u osnovnoj školi i zabole te za stripove. Neko tko ne može otići na Salon bi očekivao ovdje neku poruku ili izvještaj o događanjima tamo, ali ne, tu se čita o tvojoj ekipi i kako ste face i legende.

Ovaj forum je odavno otišao u kurac, pametan čovjek se više ne usuđuje pisati, a i lurkanje ima sve manje smisla zbog takvih.

Elegantno privremeno rješenje bi bilo momentalno i bez ikakvih obrazloženja izbacivanje takvih kao što su ti, Tex Willer, Kit Carson i sawitch, čime bi broj kretenskih postova automatski opao za 50% i čime bi se možda forum malo okrenio stripovima, a ne gdje je koji dernek i koliko tko može popiti.

www.stripgen.com

Edited by - The Hammer of Hell on 02/10/2010 09:02:02
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 02/10/2010 : 09:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

quote:

Alo, egomanijače, i mene "zabole" za tebe i za tvoje idiotske postove. Svoja preseravanja možeš izvršavati i uživo, i telefonom i SMS-om i privatnim porukama, sa bilo čim, a ne da ovdje skrećeš svima pažnju sa svojim ego-tripovima.

Na forumu stripovi.com, u podforumu Stripovi, u topicu o "Salonu stripa", pozdravljaš nekog drugog pizdeka, kao da si curica u osnovnoj školi i zabole te za stripove. Neko tko ne može otići na Salon bi očekivao ovdje neku poruku ili izvještaj o događanjima tamo, ali ne, tu se čita o tvojoj ekipi i kako ste face i legende.

Ovaj forum je odavno otišao u kurac, pametan čovjek se više ne usuđuje pisati, a i lurkanje ima sve manje smisla zbog takvih.

Elegantno privremeno rješenje bi bilo momentalno i bez ikakvih obrazloženja izbacivanje takvih kao što su ti, Tex Willer, Kit Carson i sawitch, čime bi broj kretenskih postova automatski opao za 50% i čime bi se možda forum malo okrenio stripovima, a ne gdje je koji dernek i koliko tko može popiti.

Pravila:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 02/10/2010 : 09:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
@The Hammer of Hell
Prijatelju dragi i kolega topike na ovom forumu od zloupotreba i zagadjenja stite moderatori.
Neka sud o ovome oni i donesu i neka izbace sve nas koji smo prekrsili pravila, a sto tebi ipak ne daje za pravo bilo koga vredjas.
Nadam se da se u mojim postovima krila i po koja korisna informacija o strip desavanjima, a ti ako me ne podnosis izvoli ignorisi me, jednostavno je samo klikni na Add to Ignorelist!

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 02/10/2010 09:52:07
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12544 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 02/10/2010 : 10:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Ako ima neki štand sa stripovima, pogledajte jel imaju ZS 462,463,471,479,480,553,591 i možete ih kupiti pa ih onda prodate meni ili stavite na aukcije pa če ljudi to sigurno bidati ako drugi neče ja ču sigurno!
Ili mi dajte email ili telefonski broj od prodavača pa da se ja sa njim dogovorim....naravno ako ste u mogučnosti posetiti taj salon stripa i da opazite ove spomenute stripove.
Ja sam iz Slovenije pa ne mogu doči....
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7927 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 02/10/2010 : 11:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

samo sam pozdravio mog prijatelja culfisa,a za ovo sto pominjes i moje prijatelje koji ti ocigledno smetaju,vidi se da si obezglavljeni som i konj.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/10/2010 : 12:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

I jos i tebe da izbace i onda bi bilo 100% manje kretenskih postova, jer ti sam imas ostalih 50%.
Cistom matematikom dolazimo do toga da si 4 puta veci kreten od bilo koga od nas cetvorice koje si pobrojao
Al' dobro, nista ti novo nisam reko, i sam znas da si kreten i da samo umes da seres po forumu i vredjas nekog nicim izazvan
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2010 : 13:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to se moglo i na normalniji nacin reci, bez vrijedjanja
7 dana
ostali, drzite se teme
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7780 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 02/10/2010 : 13:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
jesu na ovom salonu stripa trebali izaći oni tex i mister no od po
600 - 700 stranica ili kad???
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/10/2010 : 13:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

jesu na ovom salonu stripa trebali izaći oni tex i mister no od po
600 - 700 stranica ili kad???

Nisu bili planirani za Salon

Možda za Sajam knjiga, krajem oktobra, ali nije precizirano...

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40577 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/10/2010 : 14:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I ja mislim da je to planirano za Sajam knjiga...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000