forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 774

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 02/10/2010 : 03:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Šta je sa ovim Zagorom?! Mora da je nenormalno pijan kad nemože da potrefi vrata!

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???

Edited by - Sekta on 02/10/2010 03:17:53
Go to Top of Page

sofronije
Starting Member

79 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 02/10/2010 : 03:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sofronije a Private Message  Reply with Quote
Nebulozna slika,nezna se da li uskace ili iskace,ili da li je pijan ili uplasen.Sto bi se reklo izgleda kao da su ga bacili iz aviona.

Pojedem nekad sebi sorc.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 02/10/2010 : 03:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magico_Vento

quote:
Originally posted by kandraks

quote:
Originally posted by King Warrior

dobra, mora se priznati
ko crta a ko pise?

Pise Jacopo Rauch a crta Laurenti! Profesor Verybad se ponovo vratio, nadam se da ce prica biti od one sa kukcima...

Htio si reci bolja od one?

To sam mislio...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/10/2010 : 04:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

prijevod ugrubo
"Planine terora"
ako se nevaram
[/quote]

Ovaj prevod bi se meni svidio, ali svi sada znamo da je 'uzas' nova rijec za 'teror'. Znaci "Planine Uzasa", sto u stvari zvuci ok

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 02/10/2010 : 05:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sekta

Šta je sa ovim Zagorom?! Mora da je nenormalno pijan kad nemože da potrefi vrata!

Nakon borbe protiv Vampira, Vanzemaljaca, Mutanti i Helingena u Darkvudu iti bi se napijo!

"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 02/10/2010 : 09:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

odlična naslovnica...pozadina mi uzgleda super!

Zbilja odlična naslovnica, imamo uredan Ferrijev kontinuitet, što je vrlo važno.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 02/10/2010 : 10:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
u italijanskom se druga rec prevodi kao prva...kad su ovakve stvari od dve osnovne reci...zato prevod glasi....uzas na planinama
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/10/2010 : 12:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
E ovde ti to nije pridev koji ide iza imenice vec imas predlog "dell". Dakle, "Planine uzasa"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/10/2010 : 12:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Inace, sta tek ja dakazem za ovo - naslovna je vrhunska, i posle nekoliko slabijih, opet jedna zaista na nivou na kakav nas je Ferri navikao
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 02/10/2010 : 12:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
i opet neko cudoviste...to mi vec pocinje dosadjivati..ne mislim na naslovnicu vec na price
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 02/10/2010 : 15:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica gori, maestro se još drži:) Od priče očekujem nešto, ipak je Rauh prilično iznenadio u ostalim pričama, drago mi je što crta Laurenti:P:D
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2010 : 15:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

i opet neko cudoviste...to mi vec pocinje dosadjivati..ne mislim na naslovnicu vec na price

Pa to je Zagorov svijet.Price ovakve prirode meni i jesu najbolje.

quote:
Originally posted by jasa

drago mi je što crta Laurenti:P:D

Shvatam da Laurentti ima svoje fanove, ali ja ga nikako ne gotivim, cak mi je jedan od najgorih. Onda kada je SD objavila prve epizode regularne serije bio je jos dobar, kasnije je za moj ukus postajao sve losiji i losiji

Edited by - King Warrior on 02/10/2010 15:58:49
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 02/10/2010 : 16:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni se ovakve price puno vise svidaju kao sto su naprimjer: Sveti Breg, Pun Mesec i Zver iz Valoka.

"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Go to Top of Page

tenay
New Member

115 Posts

Member since 02/04/2010

Posted - 02/10/2010 : 16:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tenay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kemo2012

quote:

Meni se ovakve price puno vise svidaju kao sto su naprimjer: Sveti Breg, Pun Mesec i Zver iz Valoka.

slazem se oko tih epizoda ,ali to je ipak radio Ferri ,zato i gotivim te epizode . Ali ovaj novi zagor se sve vise pretvara u neki Lord of the Rings . zar nije lepse uraditi epizodu kao osvrt na neku indijansku legendu ( naravno da ne bude suvise naivno ) ? One epiozode za svemircima i Helingenom su odlicne ,ali zar se mora forsirati gomila nastavaka i gluposti i tako upropastiti serijal ? Mislim nije Zagor StarCraft ?

Edited by - tenay on 02/10/2010 16:59:45
Go to Top of Page

tenay
New Member

115 Posts

Member since 02/04/2010

Posted - 02/10/2010 : 17:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tenay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tenay

quote:

quote:

slazem se oko tih epizoda ,ali to je ipak radio Ferri ,zato i gotivim te epizode . Ali ovaj novi zagor se sve vise pretvara u neki Lord of the Rings . zar nije lepse uraditi epizodu kao osvrt na neku indijansku legendu ( naravno da ne bude suvise naivno ) ? One epiozode za svemircima i Helingenom su odlicne ,ali zar se mora forsirati gomila nastavaka i gluposti i tako upropastiti serijal ? Mislim nije Zagor StarCraft

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/10/2010 : 18:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Shvatam da Laurentti ima svoje fanove, ali ja ga nikako ne gotivim, cak mi je jedan od najgorih. Onda kada je SD objavila prve epizode regularne serije bio je jos dobar, kasnije je za moj ukus postajao sve losiji i losiji

I ne samo on vec i ostali koji su inace uzasni, u prvoj prici koju su crtali su bili dobri. Dakle, slazem se sa tobom u potpunosti
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 02/10/2010 : 21:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tenay

quote:

quote:

slazem se oko tih epizoda ,ali to je ipak radio Ferri ,zato i gotivim te epizode . Ali ovaj novi zagor se sve vise pretvara u neki Lord of the Rings . zar nije lepse uraditi epizodu kao osvrt na neku indijansku legendu ( naravno da ne bude suvise naivno ) ? One epiozode za svemircima i Helingenom su odlicne ,ali zar se mora forsirati gomila nastavaka i gluposti i tako upropastiti serijal ? Mislim nije Zagor StarCraft ?

Potpis!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 03/10/2010 : 10:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Laurenti je meni dobar crtač(pogledaj njegov rad na Dampyru), no u ovoj se epizodi pogoršao. Smeta mi što mu Zagor izgleda kao gorila, poput Bleka, ne znam zašto mu crta tako dugu kosu i bolje bi bilo da je nastavio crtati Zagora kakav mu je bio u Kradljivcu sjena. Samo Zagora loše crta, a odlično prikazuje mračne lokacije i mjesta.

Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 03/10/2010 : 10:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
pored ferija..laurenti mi je za sad jedini zagor crtac kojeg sam upoznao uzivo i slikao se sa njima....zato ne dirajte laurentija...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/10/2010 : 13:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Jbg, i ja sam se slikao, i pricao sa covekom i to ne kratko, i to ne jednom. I lik je jako, jako prijatan, ali to nema veze sa mojom naklonocsu njegovoj interpretaciji Zagora
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 03/10/2010 : 13:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Njega i Nuccia sam jedine vidio od Zagorovih crtača

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 03/10/2010 : 16:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
dzoni i dp
ako ste od volje, stavite slike

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 03/10/2010 : 20:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
odlična nasalovnica i potencijalno dobra priča. laurenti odličan..

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/10/2010 : 21:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa ima toga na ovom forumu koliko hoces, samo treba malo pretraziti. Bar sam ih ja stavljao i to ne jednom, treba samo pretraziti forum. Ako bas ne pronadjes, potrazicu ih ja na racunaru pa cu postaviti neke ponovo
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 04/10/2010 : 08:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
problem je sto neznam kako ovde da postavim bilo koju sliku..naslovnicu,fotografiju...do sad nikad to nisam uradio..ako mi neko objasni rado cu postaviti i neku fotku
Go to Top of Page
Page: of 774 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000