Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
anto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 02/10/2010 : 16:13:02
|
Izlazio uz Martija Misteriju u prvih dvanaest brojeva Vandrednog LMS-a - krimić/akcija o modernom kauboju, Pavone i Misaglie bros. su autori - kao klinac više sam ga voleo nego MM. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Imrahil
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
13492 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 02/10/2010 : 16:17:47
|
quote: Originally posted by anto
Izlazio uz Martija Misteriju u prvih dvanaest brojeva Vandrednog LMS-a - krimić/akcija o modernom kauboju, Pavone i Misaglie bros. su autori - kao klinac više sam ga voleo nego MM.
hvala ![](icon_smile.gif) krimić/akcija + kauboji = moze ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 02/10/2010 : 16:26:49
|
Ajde ako dolaziš na sajam 30-tog mogu da ti pokažem kako izgleda! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
Posted - 02/10/2010 : 17:43:43
|
quote: Originally posted by anto
Ajde ako dolaziš na sajam 30-tog mogu da ti pokažem kako izgleda!
Dolazim verovatno, ali videćemo, ima još dosta do tad hvala ![](icon_smile.gif) |
|
zokalav
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/yoshi2.gif)
2036 Posts
Member since 24/08/2010 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19083 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/10/2010 : 20:11:59
|
Kad Traper Keri razturi i bude prodan u mjesec dana, krenite pobogu sa Đudasom-krasan i dovoljno kratak serijal....ja bi i Tim i Dastija ali.... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 02/10/2010 : 20:37:57
|
quote: Originally posted by teller
Kad Traper Keri razturi i bude prodan u mjesec dana, krenite pobogu sa Đudasom-krasan i dovoljno kratak serijal....ja bi i Tim i Dastija ali....
...ali posle Dzudasa, eto ja i ti se dogovorili, sad jos da odrade to![](icon_smile_big.gif) |
|
masni
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/indijanac-zgembo.gif)
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 02/10/2010 : 22:42:12
|
Kupicu trapera , nije li malo puno 1000 din za 1 strip?? Kupio bih ga ja i za vise , ali ovako mi deluje puno, no vise nemam pojma sta je puno a sta malo za strip |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/10/2010 : 09:52:24
|
quote: Originally posted by masni
Kupicu trapera , nije li malo puno 1000 din za 1 strip?? Kupio bih ga ja i za vise , ali ovako mi deluje puno, no vise nemam pojma sta je puno a sta malo za strip
Ja imam osmo čulo za te stvari. Odmah da ti kažem, nije malo i nije jeftino. No, cijena nije ni suludo skupa za tako nešto. Traže plafon koliko se može dobiti, a da ne izbije ustanak. ![](icon_smile_cool.gif) Vjerovatno kontaju da onaj tko to želi ionako će kupiti (650 ili 950 svejedno). A tko neće - neće. Pametna filozofija, ne vrijedi biti jeftin danas... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
Posted - 03/10/2010 : 10:51:30
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by masni
Kupicu trapera , nije li malo puno 1000 din za 1 strip?? Kupio bih ga ja i za vise , ali ovako mi deluje puno, no vise nemam pojma sta je puno a sta malo za strip
Ja imam osmo čulo za te stvari. Odmah da ti kažem, nije malo i nije jeftino. No, cijena nije ni suludo skupa za tako nešto. Traže plafon koliko se može dobiti, a da ne izbije ustanak. ![](icon_smile_cool.gif) Vjerovatno kontaju da onaj tko to želi ionako će kupiti (650 ili 950 svejedno). A tko neće - neće. Pametna filozofija, ne vrijedi biti jeftin danas...
Po meni, jeste puno, ali opet, tiraž je samo 400 primeraka + strip je nešto većih dimenzija, pa to možda opravdava cenu ![](icon_smile.gif) A i bitno da nije dugovečan serijal u pitanju, zbog cene naravno ![](icon_smile.gif) |
|
karven
Senior Member
![](AvatarUpload/194458156842437828153be.gif)
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 03/10/2010 : 12:11:35
|
veci format, izuzetno kvalitetna stampa i oprema, poprilican obim. ne vidim po cemu je cena visoka za sve to |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 03/10/2010 : 14:24:58
|
quote: Originally posted by Colt
Postoji jos pet prica koje su pisali Toninelli i Pellizzari.
1. Trenutno nije moguce dobiti prava na to. 2. Ne postoji digitalni materijal. 3. Ne postoje naslovnice. 4. Neke od brojeva KM Collana Araldo u kojima se price nalaze je gotovo nemoguce naci.
Zamolio bih nekoga da na DW forumu ostavi link za ovaj post, obzirom na to da odredjeni broj ljudi postavlja pitanja o tih preostalih 5 prica. Hvala. |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40574 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 03/10/2010 : 16:02:00
|
Procitao sam knjige i skontao da tu nisu price sa vranama, vukodlakom... Phoenix Presse, nabavljaj to pod hitno... Nista nije nemoguce... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 03/10/2010 : 17:36:38
|
quote: Originally posted by sawitch
Procitao sam knjige i skontao da tu nisu price sa vranama, vukodlakom... Phoenix Presse, nabavljaj to pod hitno... Nista nije nemoguce...
Ako je moguce ili kad bude moguce i ja sam za![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 03/10/2010 : 17:41:49
|
Ma mora biti moguce... Potrudice se Colt za to.... Inace, ovo mi je najdraze nesto sto imam od stripova, ove dve knjige TK-a... Prelepo... |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 03/10/2010 : 19:15:40
|
Ma mora biti moguce... Potrudice se Colt za to.... Inace, ovo mi je najdraze nesto sto imam od stripova, ove dve knjige TK-a... Prelepo...
A ja cu da cekam jos oko mesec dana da ih vidim![](icon_smile_blackeye.gif) Al' dobro, vredi![](icon_smile_approve.gif) |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 03/10/2010 : 20:16:21
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ma mora biti moguce... Potrudice se Colt za to.... Inace, ovo mi je najdraze nesto sto imam od stripova, ove dve knjige TK-a... Prelepo...
A ja cu da cekam jos oko mesec dana da ih vidim![](icon_smile_blackeye.gif) Al' dobro, vredi![](icon_smile_approve.gif)
Ni tad nece da ih vidis nego tek sutradan... mozda.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 03/10/2010 : 21:51:33
|
Sta cekate toliko? Ja izludeo dok sam docekao drugi dan od kada je bio gotov... ![](icon_smile.gif)
Ne isplati se za dva stripa, cekamo i Caravane![](icon_smile_approve.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 03/10/2010 : 21:56:39
|
2 tebi, 2 Carsonu itd.. A PTT mizerija... Naravno da se isplati... Uzimaj pa da razglabamo zajedno o ovom blagu... ![](icon_smile.gif)
A steta sto ne mozemo jos da ocekujemo pricu o vukodlaku i nevidljivom coveku, vranama itd... Ima tu jos kvalitetnog materijala... Colte, resavaj sporove izmedju autora i uzimaj prava... Kazi da nam gori.. ![](icon_smile_big.gif) |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Lone Wolf05_088.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 03/10/2010 : 22:10:33
|
A kakav je kvalitet priča u ove dvije knjige? I ja sam čitao samo one sa vranama, vukodlakom i pumom-vanzemaljcem (i da, onu sa kartom blaga). Bože, kako ovi opisi smiješno izgledaju kada se stave na papir!![](lol.gif) |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 04/10/2010 : 00:04:12
|
Colte, resavaj sporove izmedju autora i uzimaj prava... Kazi da nam gori.. ![](icon_smile_big.gif)
Predlazem da ih zakljuca u neku prostoriju 2x2 dok se ne dogovore i nacrtaju naslovnicu![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Sto se tice TK ne gori mi pod nogama, ima sta da se cita u narednih 2-3 nedelje![](icon_smile_wink.gif) Volto Nascosto ubija, izgleda da su mini serijali zakon. Cekamo kraj Caravana pa onda GreyStorm![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 04/10/2010 : 08:11:36
|
quote: Originally posted by Mhejl
A kakav je kvalitet priča u ove dvije knjige? I ja sam čitao samo one sa vranama, vukodlakom i pumom-vanzemaljcem (i da, onu sa kartom blaga). Bože, kako ovi opisi smiješno izgledaju kada se stave na papir!![](lol.gif)
Ovde ti je to sa kartom blaga i pumom vanzemaljcem Stvarno su opisi vrh ![](icon_smile_big.gif)
A fale vrane, nevidljivi covek, vukodlak i ne mogu da se setim ostalih... Kvalitet je naravno odlican.. Traper Keri je to... Crtez mi je super, price takodje i izdanje perfektno... |
|
REJS
Senior Member
![](AvatarUpload/Pictur742 - Copy.jpg)
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
djukak
Senior Member
![](avatars/kenny01.gif)
2946 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 04/10/2010 : 18:37:47
|
Izdanje je vrhunski odrađeno. Danas sam kupio i vredi svaku marku, dinar, kunu, dolar... Čestitke ekipi PP koja se usudila izdati ovaj strip ![](icon_smile_big.gif)
Nego jedno pitanje: quote: Priča br. 8 (Pelizzari/Di Vitto) Br. 212 – Crna sablja Br. 213 – Tragični san
Priča br. 9 (Pelizzari/Bianchini) Br. 214 – Zver Br. 215 – Kletva
Priča br. 10 (Toninelli/Di Vitto) Br. 216 – Nevidljivi čovek Br. 217 – Sveti orao
Priča br. 11 (Toninelli/Di Vitto) Br. 218 – Beli indijanac Br. 219 – Noć vukova
Priča br. 12 (Toninelli/Di Vitto) Br. 220 – Pretnja s neba Br. 221 – Demon sa planine
U kojim brojevima Marka ZS su izašli ovi brojevi koje nije pisao Sklavi. Bolje ih nabaviti i u ZS nego ih ne nabaviti uopšte, jer verovatno nema šanse da ih PP u nekoj doglednoj budućnosti izda... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|