Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 28/09/2010 : 00:52:12
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
Naravno da da. Posudim, ali bez obaveza. Ako mi vrati, super, ako ne vrati, nema veze, ja sam ionako sve što imam pročitao bar 5-6 puta. Ako im se ne svidi, onda mi vrate, a ako im se svidi, onda obično ne vrate
hmmmm imaš koji meni da posudiš? |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 04/10/2010 : 12:12:18
|
Uh, ja bogami ne dam nikome da dira stripove. Moze samo da gleda sa razdaljine minimalno 1m!
Zezam se, ali me nerviraju ljudi koji se prema stripovima odnose divljacki, pa ih onako "krvnicki" otvaraju, i odnose se prema njima kao prema dnevnim novinama. |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 04/10/2010 : 13:09:38
|
Par puta sam posudjivao, i to svaki put djevojci (DD i Maus, pa jednom cak i jedinog MN sto mi se svidio ''Bilo jednom u NY''). Nisam neka picajzla, kod mene je kolekcija bas sarolika, i sto se tice stripova i ocuvanosti, ali sam imao ruzna iskustva ranije sa filmovima i knjigama, ili ih nisam dobijao nazad ili sam ih dobijao masakrirane, ljudi su ih koristili kao podmetace, za ubijanje musica ili potpalu. Razumijem ja da ne treba biti rob stvari, ali ja se tim stvarima uvijek rado vracam i zato zelim da ih imam koliko-toliko ocuvane i na okupu. Evo npr. sakupio sam sve epizode DD sto su kod nas izasle i procitao ih, pa cu se ovih dana vratiti njima da malo pripomognem u DD Unified Theory :), ne bih volio imati rupe u kolekciji zbog nekog vola koji je to procitao i bacio ko zna gdje, a ja se slomim da dodjem ponovo do tog broja. |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 04/10/2010 : 15:39:11
|
quote: Originally posted by red cloud
Uh, ja bogami ne dam nikome da dira stripove. Moze samo da gleda sa razdaljine minimalno 1m!
LOL Meni je drago da ljudi pokazuju interes i mogu ih kod mene čitati koliko hoće, ali iz mog stana ne idu. Baš ova jedna frendica koja se poprilično naložila na Zagora i Demiana spada u valjda najšlampastije i blesavije stvorenje koje znam. Kod nje obično idem skenirati vinjete za recenije. Svaki put kada dođem kod nje žica da joj ostavim stripove. Nisam blesava. Jednom prilikom se oblejala ko tuka i išla skupa sa svojim još pijanijim dečkom popravljati vodokotlić. Napravili su poplavu u stanu, na parketu joj se napravilo neko brdo. To brdo stoji tamo skoro 3 mjeseca, nikako da zovne majstora. Samo je stavila stol preko toga da je ne živcira. I sada ti posudi stripove nekom takvom. Ako želi čitati, neka dođe kod mene i čita. Pod jednim uvjetom - da ne dira vodokotlić. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/10/2010 : 16:14:27
|
quote: Originally posted by grofica Varga
LOL Meni je drago da ljudi pokazuju interes i mogu ih kod mene čitati koliko hoće, ali iz mog stana ne idu. Baš ova jedna frendica koja se poprilično naložila na Zagora i Demiana spada u valjda najšlampastije i blesavije stvorenje koje znam. Kod nje obično idem skenirati vinjete za recenije. Svaki put kada dođem kod nje žica da joj ostavim stripove. Nisam blesava. Jednom prilikom se oblejala ko tuka i išla skupa sa svojim još pijanijim dečkom popravljati vodokotlić. Napravili su poplavu u stanu, na parketu joj se napravilo neko brdo. To brdo stoji tamo skoro 3 mjeseca, nikako da zovne majstora. Samo je stavila stol preko toga da je ne živcira. I sada ti posudi stripove nekom takvom. Ako želi čitati, neka dođe kod mene i čita. Pod jednim uvjetom - da ne dira vodokotlić.
jesu li ti sve prijateljice nastrane? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 04/10/2010 : 16:25:02
|
LOL Meni je drago da ljudi pokazuju interes i mogu ih kod mene čitati koliko hoće, ali iz mog stana ne idu. Baš ova jedna frendica koja se poprilično naložila na Zagora i Demiana spada u valjda najšlampastije i blesavije stvorenje koje znam. Kod nje obično idem skenirati vinjete za recenije. Svaki put kada dođem kod nje žica da joj ostavim stripove. Nisam blesava. Jednom prilikom se oblejala ko tuka i išla skupa sa svojim još pijanijim dečkom popravljati vodokotlić. Napravili su poplavu u stanu, na parketu joj se napravilo neko brdo. To brdo stoji tamo skoro 3 mjeseca, nikako da zovne majstora. Samo je stavila stol preko toga da je ne živcira. I sada ti posudi stripove nekom takvom. Ako želi čitati, neka dođe kod mene i čita. Pod jednim uvjetom - da ne dira vodokotlić.
|
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
Posted - 04/10/2010 : 16:35:21
|
Stripove posudjujem samo ljudima od poverenja.K'o sto rekoh jednom negde,nisam picajzla,potpisujem datume po njima,citam ih svugde,ponekom savijem po koju stranicu ili koricu,ali...znam likove koji doruckuju citajuci(pa posle istresas mrvice hrane k'o iz tepiha ),okrecu soljice od kafe,zapisuju potsetnike za TV program ili kupovinu...Uzas!Obicno,pre nego sto dam stripove,odrzim kratak "kurs za upotrebu"... |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
Posted - 04/10/2010 : 16:39:28
|
quote: Originally posted by nika331
quote: Originally posted by split85
NE loša iskustva
Nika,nije ih valjda tebi posudjivao? |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 04/10/2010 : 16:52:09
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by split85
NE loša iskustva
Nika,nije ih valjda tebi posudjivao?
haha |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
Posted - 04/10/2010 : 17:04:18
|
quote: Originally posted by Pajtos
Nika,nije ih valjda tebi posudjivao?
haha
Hehehe... Ja pirata uvek koristim kao "Tako znaci,a?E pa onda..." |
|
|
emirem
Advanced Member
10821 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 04/10/2010 : 17:24:30
|
Pitajte Nathana Nevera bil' on posudio MM "Ljudi u crnom" iz one vitrine pod zvonom;sta je vec,pa da vidis kad te laser oshamuti odnekud iz police knjiznice! Ja svoje nikom vise ne posudjujem,ljudi su ako nisu kolekcionari nemarni i bez odgovornosti. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 04/10/2010 : 19:28:34
|
Ne pozajmljujem svoje stripove nikom,nemam poverenja u kakvom ce stanju biti vraceni i da li ce mi se uopste vratiti. A i ja sama izbegavam da uzimam od nekog,jer mi posle bude zao da ih vratim,a necu da ispadnem skot koji ne vraca stripove(sto ne zelis sebi,ne cini drugome).
Jedino sam sa cimerom menjala stripove,ali nije bilo frke u ovom smislu,jer smo ziveli zajedno i drzali sve stripove u zajednickoj fioci. |
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 04/10/2010 : 19:33:23
|
quote: Originally posted by azra x.
Ne pozajmljujem svoje stripove nikom,nemam poverenja u kakvom ce stanju biti vraceni i da li ce mi se uopste vratiti. A i ja sama izbegavam da uzimam od nekog,jer mi posle bude zao da ih vratim,a necu da ispadnem skot koji ne vraca stripove(sto ne zelis sebi,ne cini drugome).
Jedino sam sa cimerom menjala stripove,ali nije bilo frke u ovom smislu,jer smo ziveli zajedno i drzali sve stripove u zajednickoj fioci.
|
Nasilje u Darkvudu |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 04/10/2010 : 19:37:30
|
Lepo ti ja kazem, 1m razdaljine i problem resen! |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
kemo2012
Junior Member
USA
312 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 04/10/2010 : 20:13:24
|
Ako si kolektor (kao ja) koji skuplja stripove zbog umjetnosti onda je vrlo tesko posuditi strip jer uvjek imas osjecas da ga vise cjenis nego netko drugi. Kao kolektro strip je za mene vise od samo stripa, to je dio moga zivota ali ako imam duplikat onda bi lahko posudio |
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel." |
Edited by - kemo2012 on 04/10/2010 20:14:17 |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 04/10/2010 : 20:16:09
|
quote: Originally posted by kemo2012
Ako si kolektor (kao ja) koji skuplja stripove zbog umjetnosti onda je vrlo tesko posuditi strip jer uvjek imas osjecas da ga vise cjenis nego netko drugi. Kao kolektro strip je za mene vise od samo stripa, to je dio moga zivota ali ako imam duplikat onda bi lahko posudio
To je sustina... |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 04/10/2010 : 20:56:00
|
quote: Originally posted by azra x.
Jedino sam sa cimerom menjala stripove,ali nije bilo frke u ovom smislu,jer smo ziveli zajedno i drzali sve stripove u zajednickoj fioci.
Meni je sada tako Iman Dylan Dogova za čitat godinu dana koliko ih cimerica ima... |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 05/10/2010 : 21:54:35
|
I ja posuđujem samo onima u koje imam povjerenje. Ako mi netko vrati oštećene stripove ili ih ne vrati naravno da ih više ne bi dobio. |
|
|
Topic |
|