Ovo je savrsenstvo. Ljubomoran sam i na onog ko je imao prilike da ovo vidi uzivo. Svaka cast. Mislim da bi komotno mogao da naplacujes ture posetiocima tvoje kuce. Vidjao sam svasta na ovim topiku ali ostavio si me bez daha
Sta mislite koliko kosta ovakva kolekcija? Ja bi reko da je otprilike 30,000 kuna..
Ja bi reka da same one striscie vride toliko.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Sta mislite koliko kosta ovakva kolekcija? Ja bi reko da je otprilike 30,000 kuna..
Vidi se da si nov ono vrijedi mnogo,mnogo vise
Kada bi kupovao sve stripove iz njegove kolekcije na drugim mjestima nebe sigurno platio vise. Italijanska izdanju su mogu lahko nabaviti. Navedi mi jedan primjerak iz njegove kolekcije da vrijedi vise 1.500 eura.
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
stvarno što se tiče stripova - savršeno što se tiče kutka - skoro savršeno - dojam kvari ona zračna puška. pod obavezno nabavi pravu ili bar repliku kakve prave.
A slušaj, niko ti ne jamči da neki ovakvi nije već otiša za sličnu cijenu... Ne nužno od ovoga prodavača, al moguće je. Vridi li prvi Action Comics milijun i nešto kuna (il koliko već) ? Vridi li LMS 4 par tisuća kuna?
Ja mislin da ne vride Relativno je to...
A slušaj, niko ti ne jamči da neki ovakvi nije već otiša za sličnu cijenu... Ne nužno od ovoga prodavača, al moguće je. Vridi li prvi Action Comics milijun i nešto kuna (il koliko već) ? Vridi li LMS 4 par tisuća kuna?
Ja mislin da ne vride Relativno je to...
Prvi Action Comics vrijedi oko 400,000 ali su gu prodali za duplo vise. Sve zavisi od kupca i slazem se sa tvojom tackom.
Komplet kolekcija je uvjek skuplja nego gada bi uzimao pojedinacno na sto sam ja i mislio. Ali ipak cu poceti da prodajem stripove na Aukcijma. Imam dosta glancer iz ZS i LMS. Nisam jos siguran jer sam i ja kolektor i bice mi tesko da se odvojim od njih...
Komplet kolekcija je uvjek skuplja nego gada bi uzimao pojedinacno na sto sam ja i mislio. Ali ipak cu poceti da prodajem stripove na Aukcijma. Imam dosta glancer iz ZS i LMS. Nisam jos siguran jer sam i ja kolektor i bice mi tesko da se odvojim od njih...
Evo možeš ih meni prodati, pomoći ću ti da ih preboliš, ne brini, samo da je neka ok cijena
Evo možeš ih meni prodati, pomoći ću ti da ih preboliš, ne brini, samo da je neka ok cijena
Ok moram da uzmem digitalnu kameru i da napravim nekoliko slika. Koje brojeve trazis. Trenutno imam Zagora, Marka, Bleka i Mister Noa.