Birtija? bivše Cokule? Najgori bend ikad, al su totalna komedija
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
KBO! gotivim zbog toga sto nemaju bas,niko nije hteo svirati bas i onda su rekli -sta ce nam,teze minimalnom i to je fenomenalno.Svirke su ima Imaju prejebanu stvar "Lopovi" koja mi padne na pamet kadgod vidim nekog dizelasa i tatinog sincica
Goblini-mene ne odusevljavaju ove nove stvari-rekao je lepo Weskowaz-refren je delo starih Goblina "pasces mala pa makar te robijali u CZ-u"
Sto se tice Ritam Nereda ,na takve stvari sam se palio u srednjoj,odavno me proslo,ali mogu slusati uvek
Ako spomenemo i NW-Sarlo -neprevazidjen trojac,ko zna sta bi bilo da se nisu toliko rano raspali
Zanimljivo niko ne spomenu 'ladno pivo,verovatno su vam preeevise komercijalni kao i meni??? Mogu smisliti prva nekoliko albuma U ritmu moje dlakave guze-genijalno
I ja volim Bad Religion, a pomenuo Alafaka DST... Poslushajte njihovu pesmu Vatra, ako nishta drugo! Sjajan bend.
Nego, anegdota sa Sajma... Pita chika Bane gde je docA, ja kazem da je imao manji zdravsteni problem, a Kerac ce: "To ga je sigurno punk ubio!" (Ili neshto slichno, ne secam se tachno, jbg, cirkali smo pre toga)