Ma nisi ništa dužan, to su samo sličice. Ja sam sad zalipija zadnju ,br. 139 Ostalo mi ih je priko 100 duplih, onda san pogleda ovo šta tebi fali i izvuka ovih 60 komada. Ovo sve ostalo je u četiri-pet primjeraka jedna te ista sličica
Naravno, zadnji put sam dobija nešto od Kraša, kada su se skupljale sličice sa Letećim medvjedićima i onda san dobija neku kartu koja je bila album i ujedno neka stolna igra. Ima od toga sigurno 20 godina.
Imam ti 8 18 51 52 62 78 84 89 109 117 139 144 159 209 243 za Životinjsko carstvo i br. 200 za Afriku. Meni trebaju za Afriku sličice, dosta toga. Ako si za razmjenu pošalji na PM šta imaš, pa ćemo se dogovoriti za dalje.
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Umetnost ratovanja - Sun Cu danas je bio sajam knjiga i pitam posto je ova knjiga a oni mi odgovore 450 dinara, sto je previse za ovu malu knjizicu jer sam tu knjizicu ja sebi kupio pre par godina za 100 dinara, a jos veca bruka je sto sam za 450 dinara mogao da kupim knjigu "Sahranite me kod ranjenog kolena"
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Javio mi Dok da su ti stigli neki Freshmeni i neki QX casopisi na njegovu adresu hoce da ih salje meni pa da ja saljem tebi taman posla da se petljam sa tim tvojim stvarima... nek' salje direktno na tvoju adresu a ja cu platiti razliku postarine ko zna sta bi mi zena pomislila da to vidi
Sve ti je jasno.. Imam i tako sada Champions League 2010/2011 Samo sto imam 6 ili 7 samo..
Kad su vidjele zene po ZR da je album za slicice u Sportu, sjetile se kako si ljetos pokupovao sve primjerke Sporta...sjetile se kako nisu imale Sport za stalne musterije kao ni albume za slicice za djecu pa sve sklonile u strahu od tvoje najezde i pustosenja kioska