forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Web shop kupovina
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 14/10/2010 : 16:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message  Reply with Quote
Dali je neko pokusao kupiti stripove u knjizari Palach na knjihovom web shopu? Stripovi se ne mogu staviti u kosaricu, a oni nikako ne odgovaraju na e-mailove.

As the ancient Tibetan philosophy states, “Don't start none, won't be none.”

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 15/10/2010 : 14:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message  Reply with Quote
Bolje nađi drugu strip knjižaru.

Bio tamo nekoliko puta, čovjek mi kaže da po neka izdanja dođem sutra, pa prekosutra, pa drugi tjedan, pa drugi mjesec, pa da se izgubila pošiljka, pa da je bila zabuna u slanju, pa da mu se pokvario prijateljev auto koji mu dovozi stripove jer ne vjeruje pošti, pa olajava konkurenciju koja je kriva što njemu ne stižu stripovi, a stripovi mu na polici isti od kada je otvorio knjižaru. Pa mi kaže da mu pošaljem e-mail što me još zanima, pa mu pošaljem, pa mi ne odgovori. Pa ga pitam zašto mi nije odgovorio, pa kaže da zato što ga zajebava T-com sa ADSL linijom ...

I tako ga nakon nekoliko mjeseci čekanja (čekao jer sam htio podržati novootvoreni dućan) lijepo odje***, naručim u drugoj strip-knjižari, i stigne mi poštom za dva dana .

Iz moga iskustva smatram da je tip neiskreni muljator .

Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Go to Top of Page

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 15/10/2010 : 23:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message  Reply with Quote
Hvala ti na odgovoru. Vec neko vrijeme im saljem emailove ali se ne javljaju. Ti si samo potvrdijo moje sumnje.

As the ancient Tibetan philosophy states, “Don't start none, won't be none.”
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.04 seconds. Snitz Forums 2000