forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Stripovi koje sam preskocio
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/01/2010 : 09:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Ne, to se, na žalost, ne zna kada izlazi. Bookglobe je napravio priličnu pauzu sa Sillage. Nema sumnje da će nastaviti i izdati i trojku, samo je pitanje koje godine. Ili decenije.

Ajde da te demantiram.

http://www.stomugromova.com/najave/najave-bookglobe-bd-poslastice?Itemid=45
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/01/2010 : 09:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by Mord

Lincoln - kad ce 6. album?

meni najbolje izdanje ove godine

I meni, zasad. Mada, nisam procitao skoro nista iz zadnje fibrine ture, sigurno i tamo ima bisera. A radi se o par orki, kolorki i specijala.

Tako da me glasanje za strip godine uvijek doceka nedocitanog.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/01/2010 : 10:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde da te demantiram.

http://www.stomugromova.com/najave/najave-bookglobe-bd-poslastice?Itemid=45

Onda super. Mada, eno, Loki i još ponešto su najavljeni već godinama.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/01/2010 : 12:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ovo je valjda u tiskari ili tako nesto. Ima neki topic o tome na forumu.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/01/2010 : 12:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ak' je tako, superiška.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/10/2010 : 21:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam jos neke stripove, pa ako netko zeli komentirati:

Sillage 2 i 3. Dvojka bolja od jedinice, trojka od dvojke. Trojka, cini mi se i bolje prevedena od prva dva.

Bijela tigrica. Procitao prvi album. Ne znam jos kako bi ovo ocijenio. Ima sarma, ima potencijala. Autor bi morao biti nekakav pervertit.

Buddy Longway. Western koji se cita jako brzo. Dosta realisticna radnja i jako stiliziran crtez. Svidja mi se, mada nista kompleksno scenaristicki.

Jonathan Cartland. Takodjer western koji se cita jako brzo. Ali, cini mi se da autor ima poprilicnih problema sa zapletom, raspletom i ostalim dijelovima price. Emocije - nula bodova. Mcn, sumnjam da bi ti se ovo danas svidjelo.

Plave bluze. Nije lose, nasmijalo me u par navrata. Ima sarma. Meni jedan od boljih geg stripova koje sam citao.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/10/2010 : 22:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
badi Longvej - i meni se sviđa, dobar strip, ne ranga jednog Bluberija ili Komanče, ali jedan od boljih na polju western tematike.

Džonatan Kartland - odličan crtež, priča konfuzna,kao što kažeš čini mi se da scenarista ima problema da vodi radnju.Ne znam koliko je bitna hronologija, pročitao sam samo onu epizodu u Biseru i jednu Stripoteci i malo sam šta ukapirao (da li zbog neke hronologije ili je autor toliko nerazumljiv)

Plave Bluze - meni lično, odličan geg strip jedan od najboljih;jedino mi je čudno da su samo dve epizode izašle u Jugi

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 17/10/2010 22:22:10
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26824 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/10/2010 : 22:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Procitao sam jos neke stripove, pa ako netko zeli komentirati:

Sillage 2 i 3. Dvojka bolja od jedinice, trojka od dvojke. Trojka, cini mi se i bolje prevedena od prva dva.

Bijela tigrica. Procitao prvi album. Ne znam jos kako bi ovo ocijenio. Ima sarma, ima potencijala. Autor bi morao biti nekakav pervertit.

Buddy Longway. Western koji se cita jako brzo. Dosta realisticna radnja i jako stiliziran crtez. Svidja mi se, mada nista kompleksno scenaristicki.

Jonathan Cartland. Takodjer western koji se cita jako brzo. Ali, cini mi se da autor ima poprilicnih problema sa zapletom, raspletom i ostalim dijelovima price. Emocije - nula bodova. Mcn, sumnjam da bi ti se ovo danas svidjelo.

Plave bluze. Nije lose, nasmijalo me u par navrata. Ima sarma. Meni jedan od boljih geg stripova koje sam citao.

Ko je prevodio treći Sillage?Prvi mi je bija razumljiviji na engleskom(skoro)i to ne zbog mog dobrog poznavanja istoga.
Buddy-ok strip za pročitat na brzinu,skup u integralima.
Jonathan-strip za jeftinu stripoteku u integralima izbjegavati!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/10/2010 : 22:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
30 dana noći - ovo je istinski kvalitet, obavezno pročitati

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26824 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/10/2010 : 22:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
1 sekunda

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000