Nikad nisam razumeo zasto matori Bonelli trpa celu druzinu (sva cetri pauka) u skoro sve svoje stripove. Ionako se sve vrti oko Texa, pa me ostali uglavnom smaraju.
Nikad nisam razumeo zasto matori Bonelli trpa celu druzinu (sva cetri pauka) u skoro sve svoje stripove. Ionako se sve vrti oko Texa, pa me ostali uglavnom smaraju.
Sredinom sljedećeg tjedna u prodaji u striparnici Libellus u Zagrebu naći će se četvrta knjiga iz Texove kolor biblioteke, a ista nosi naslov "Dvostruka igra".
Sve ljubitelje ovoga beskompromisnog rendžera sigurno će zanimati podatak da je riječ o knjizi s gotovo 500 stranica, a posebno je važna zbog toga što se u njoj po prvi puta susreću Tex i Lilith.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Jeeee!To se čekalo dosta dugo, ali neka vrijedelo je,Tex color sa Lilit na skoro 5oo stranica u boji, sva za isto cijenu ko prvi 3 Texovi od 200 do 300 stranica,najdeblija druga knjiga ODMETNIK je imala 300 stranica.... cmak, smazat ću tu debeljušicu za čas, ko ove do sada nije kupio(zbog skupoče) sada nema šta razmišljat, ova knjiga je više nego izplatljiva, mogla bi skoro pa planut...nadam se da nije cijena viša, onda nas je Curunir zaje...bao.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jeeee!To se čekalo dosta dugo, ali neka vrijedelo je,Tex color sa Lilit na skoro 5oo stranica u boji, sva za isto cijenu ko prvi 3 Texovi od 200 do 300 stranica,najdeblija druga knjiga ODMETNIK je imala 300 stranica.... cmak, smazat ću tu debeljušicu za čas, ko ove do sada nije kupio(zbog skupoče) sada nema šta razmišljat, ova knjiga je više nego izplatljiva, mogla bi skoro pa planut...nadam se da nije cijena viša, onda nas je Curunir zaje...bao.
Hjao, ovo super izgleda sve skupa... Baš me zanima, 500 strana. Vjerojatno neću kupit jer će bit preskupo, al uvik se mogu nadat da će uletit neki novci
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Koliko je meni poznato sva izdanja kolor biblioteke ce imat istu cijenu, to jest 250 kuna, bez obzira na broj stranica... do podrazenja naravno. Jer npr. i one prve su imale manji broj stranica od talijanskih pa se na kraju izjednaci.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Aaaa znači tako. Još se čudim zašto mi se Villine naslovnice čine skromnog vizualnog dometa. Vjerojatno je naslovnicu htio nacrtati doslovno najvjernije toj sličici. Samo se zezam.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Villa zna savršeno a ako se potrudi i malo lošije nacrtati...tako različito od ostalih crtača...to mu daje veličinu... Kad hoče i to traže može i loše.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Da,Villa stvarno zna crtati i u retro stilu i pri tome prijašnju verziju crtreža učiniti još boljom,to ipak ne može svatko,svaka čast,i inače su mi njegovi stripovi naj.
Ma dajte covek je ironican za dlake,vidi se da je mucen.A vi odmah na prvu ,pa nisu dlake ovo je ovo ,ovo je ono ,kao mala naivna deca.A onda on iz kurtoazije,aaa nisu dlake,vidi nisam znao,hvala momci. A sada ono pravo ....Bravo za knjiguuuuuuuuuuuuuuuuu
to su valjda indijanci na Texova prsa izrisali metu...šta ti ja znam, neki običaj njihov...ali tu je Lilith da ga zaštiti svojim prsima...to jih je razoružalo..te crvene njuške.
to su valjda indijanci na Texova prsa izrisali metu...šta ti ja znam, neki običaj njihov...ali tu je Lilith da ga zaštiti svojim prsima...to jih je razoružalo..te crvene njuške.
Ali ovdje dole ne samo da ce ga zastitit svojim prsima nego i or... ovaj verbalnim sposobnostima. Villa car! Vidi i Texov pogled.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See