forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/10/2010 : 16:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Samo malo, mene zanima jedna stvar kad se već priča o ovome... Zanime me u vezi striparnice Libellus, znači ne izdavača, nego samo striparnice.
Jel ona baš u "vlasništvu" Libellusa, tj. Dade? Jer ako je, onda mi nema logike da ovih 25 kn ide striparnici, a 85 izdavaču ako i jedno i drugo
drži jedno te ista osoba.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 23/10/2010 : 18:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Zanime me u vezi striparnice Libellus, znači ne izdavača, nego samo striparnice.
Jel ona baš u "vlasništvu" Libellusa, tj. Dade?

Dade nisu vlasnici striparnice Libellus...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/10/2010 : 18:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Okej, ništa onda Zanemarite ostatak moga posta.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/10/2010 : 19:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
"klaun teller"?????
ako je to kompliment, hvala ti Marcose!
I za klauna treba neko znanje...svaki evro uz platu dobro dođe....unovčit ču to svoje znanje...
kad cirkus stigne u naš grad.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/10/2010 : 19:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
skoro se razplakao nad srceparajučim izjavama ljubavi između Marcosa i Dveribada....čovjek laže i piše gluposti što
se cijene tiče, ali je "dobar i pošten" jako...nešto se tu ne slaže...možeš bit sto puta pošten ali ako lažeš, izem
ti takvo poštenje i dobrotu...radije sam klaun nego pošten lažov...
To mi izgleda ko da bi curica ševila al da ne izgubi nevinost.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/10/2010 : 20:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ja sam ti iz one garde koja nije radila te nepodopštine...što ne znači da jih ne radimo danas...
ipak sa godinama i preciznost nije više tako visoka...

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 25/10/2010 : 01:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Vremena su takva da su cijene zadnjih 10-tak godina otisle prilicno dosta:stanarina,hrana,gorivo,sladoled.....

Mozda cijene Libellusa nisu bas jeftine,zavisi sta covjek prioritira u zivotu ali njihova izdanja su najboljena uradjena izdanja od Bonelli-a,tako nesto nemaju ni talijani.

Recimo da su duplo skuplji opet bih kupovao te stripove sa merakom,posto volim kad neko nesto radi da tezi perfekciji bez fuseraja.

Sad sto se tice zarade,pa bolje je vise zaraditi nego manje .
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 25/10/2010 : 08:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by bubo

quote:

quote:
Originally posted by bubo

quote:
Originally posted by Imrahil

ajmo ponovo da pljujemo, zaista dugo nismo..

nema tu pljuvanja tim više što to nisu ista izdanja uopće,ipak je jedno kolekcionarsko de-lux izdanje ( sa de -lux cijenom) a drugo za malo širu publiku ,samo što sam mišljenja da tih 600-700 stranica u jednu knjigu i nije neki potez...

De-lux izdanje?
Ajd budi ljubazan, pa nam objasni što bi to po tebi bilo "de-lux izdanje"?

jadan ti,ponovo se hvali libellus nije ti lako stvarno, ti se jadan toliko trudiš da narod ubijediš da su jedini stripovi pravi i vrijedni oni tvoji na aukcijama po "mizernim cijenama" a opet ima nekih što uzimaju tamo neka tex de-lux izdanja.nego evo da ti odgovorim ,da ovo izdanje je za mene de -lux izdanje iz razloga što je u boji,na odličnom papiru i uvezu i ima popratnih textova unutra i ide kronološki.nego ne bi ti bilo loše da uzmeš koji primjerak i čuvaš ga koju godinicu isplatiće ti se uostalom vidio si več

Ma ne trudim se ja Dubravko ništa,niti mi je potrebno.To što si ti mržljiv,ciničan i zločasto zavidan,tvoj je problem.
Protiv novih stripova nemam apsolutno ništa.Drago mi je da ih izlazi što više.Kao i tebi i meni su ti stripovi odlični,ali sam odlučio da ih više neću kupovat i sakupljat jer su bezobrazno skupi za nova izdanja.Usporedi sa kojim god hoćeš stripom drugih izdavača sličan strip,pa pokušaj bit realan.Druga stvar zbog koje neću to kupovat i sakupljat više su postupci koji ti ljudi rade,a oni su i više nego nekorektni.
Ako su tebi to "de-lux" izdanja,neka ti budu.Za mene su to samo sklopljene epizode u tvrde korice i suludo bezobrazne cijene za nove stripove.Ta cijena koju su oni odredili je kontraproduktivna jer kod mlađe populacije izaziva ravnodušnost prema stripu kao mediju.Nedohvatljivo skupo za srednjoškolce jer se na cijenu proizvodnje ide 3-5 puta gore.Za mene je to prihvatljivo i mogu si priuštit,ali za većinu ljudi je suludo i bezobrazno skupo.Smatram da novi skup strip sam sebe ubija,ali ponavljam-njihovo je isključivo pravo da formiraju cijenu koju hoće.Prikazivt sebe uz to kao preproditelje i poznavatelje koji troše svoje vrijeme,svoju krv,znoj i suze i ostale izlučevine je u najmanju ruku licemjerno.Ne želim svojom kupnjom to podržavat i iz tog razloga sam ih i odlučio prodat.Problem je jedini što ti ja sakupljam stripove u više primjeraka,pa tog ima još.To si ti kao klasičan pizdun očito i primjetio.
Samo ti uživaj sa svojim prijateljima u tim stripovima.Nadam se da ćete njihovom prodajom pokrit sve uloženo i zaradit si za budućnost.Obzirom da si ti jedan od "prijatelja" koji te stripove dobije po nabavnim cijenama,vjerujem da ćeš u budućnosti dobro profitirat.Mene ukoliko i ponese želja da nešto pročitam,kupit ću si to u stripotekama di se i trebaju prodavat,no to je neka druga priča koju ti vireći iz tuđeg dupeta nikada nećeš shvatit,jer nećeš i jer ti je tu dobro.Zbog tog ti i neću napisat "jadan ti"(kao što si ti meni u uvodu) jer je očito da ti je dobro tu di jesi.Kontaš,rođo?

e pa moj ratko dragi hajde mi molim te objasni kako su to mlađoj populaciji prihvatljivi stari stripovi?pa kod tebe zs broj 500 košta 100 i kusur kuna,znači da bi sakupljali zs i lms jeftinije bi prošli?? možeš mislit,dalje što se tiče striparnica za koje tako velikodušno brineš zašto im ne daš svoje stripove da prodaju?ne samo da si jadan nego si i isfrustriran činjenicom da libellus odlično posluje pa koliko se god trudio objasniti da oni ne valjaju i da su #pokopali #strip scenu.a ti nisi? jedan strip prodaješ po cijeni od 4000 kuna pod izlikom rijetko je to,možeš mislit u zadnjih 6 mjeseci pojavi se 20-tak istih takvih..iste si komplete prodavao 2005 za trećinu para,ko ne vjeruje nek vidi..ja barem znam šta kupujem i šta da očekujem kao i svako ko uzima od libellusa ili fibre .a ovaj pizdun bi ti savjetovao da nađeš kakvu pizdu ili dupe (ali žensko) ako ništa ti je plati pošto eto nečeš više kupovati libellusa pa će ti ostati nešto novca.kontare???
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40289 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/10/2010 : 08:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja ne znam samo zasto obe strane porede nove stripove sa starima? Jedni su i po 50 godina stari a drugi novi i perfektno uradjeni... Babe i zabe...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/10/2010 : 09:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ako to što je bubo napisao nije dovoljno jasno onda.....to če i dveribad razumjet valjda....ja se nadam...

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 25/10/2010 : 15:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
opet na topiku o izdanju LL-a ista priča s istim akterima.
teller, tex, curnir i ostali ll tex ljubitelji: jeli potrebno odgovarati na dervibadove konstrukcije? nije. jednostavno ga ignorirajte. skupo mu je i što se tu može.
jednostavno tipka ignore i on će ostaviti par postova ispričati svoju priču i ciao.
zašto vam to govorim - htio sam pročitrati što ljubitelji izdanja kažu o novoj 4-ci kad ono srać, bum, tras. ponovno iste priče.
zato ignore. on se mora ispuhati - pa nek se ispuše.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/10/2010 : 16:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
pa puno se i još ne može reć o 4 knjigi, bar dok još nije u prodaji...u nedostatku toga svaki dveribadov iztup je više
nego poželjan da se topic održi na vrhu...dok ne krenu ozbiljne "analize"te debele četvorke...ili Lilith-inih proporcija.
A u svemu drugom si u pravu zlikovski.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 25/10/2010 : 18:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

U globalu,za konkretno navedeni primjerak,kad me već pitaš,cijena će bit 80 kuna.Sa tom cijenom,zarada je 100%.U današnje vrijeme,tko ima proizvod na kojem zaradi 100%,taj je majstor ekonomije i trgovine.

Ratko ova matematika sto je ti predstavljas nije u redu...
Zarada od 100% na ovom primjeru moze biti samo u slucaju da netko otkupi odmah po izlasku iz stamparije sav tiraz i naravno ako se prijavi strip kao knjizevno djelo pa nema poreza na njega i to sve pod uslovom da je stamparija odradila svu pripremu,dizajn i lekturu

Sta je i sa ostalim troskovima koji nastaju ako taj strip ne rasproda tiraz u odredjenom vremenu ???

Da li je tako ili grijesim ?

Griješiš.Drugačiji su zakoni u Hr,odnosno,za ove strip albume vrijede zakoni kao i za knjige.Konkretan primjer sam naveo jer sam indirektno povezan.Nakon pripreme i svega što uz to ide...prava,štampa,..itd...konkretan strip album sa ovom cijenom je u plusu 100%.Kvalitet izrade,pripreme,dizajna,štampe,uveza procijeni kada ga budeš imao u rukama.
Valjda se vidimo za crš,a ima i onaj paket stripova od aukcija.
Živio!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 25/10/2010 : 18:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by ponki

Da li je tako ili grijesim ?

Ma gresis bre. Nemas ti pojma . Za sve sto ne znate pitajte Ratka Tarota.

Kit Karson (brko)...desi bre!?

Pusti što seribad lupeta po forumu,nije to bitno. Bolje se pripremi da prijatelje u petak ugostiš.Pozdravi ih u moje ime.
Pozdrav i tebi,uz želje za dobrim provodom!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 25/10/2010 : 18:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

skoro se razplakao nad srceparajučim izjavama ljubavi između Marcosa i Dveribada....čovjek laže i piše gluposti što
se cijene tiče, ali je "dobar i pošten" jako...nešto se tu ne slaže...možeš bit sto puta pošten ali ako lažeš, izem
ti takvo poštenje i dobrotu...radije sam klaun nego pošten lažov...
To mi izgleda ko da bi curica ševila al da ne izgubi nevinost.

Felleru,ne lažem,niti imam razloga,kao što nemam razloga da tebe vrijeđam.Vrlo rado ću to prepustit tebi.
Meni samo nije jasno da jedan takav "švaler" (sam si naveo da te žene obožavaju),tako olako dozvoljava Markos-u da mu "tepa" glupan,klaun,itd?Jel to tebi laska ili ja ne shvaćam simpatiju?
...."iponuje ti,aaa"?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 25/10/2010 : 18:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

opet na topiku o izdanju LL-a ista priča s istim akterima.
teller, tex, curnir i ostali ll tex ljubitelji: jeli potrebno odgovarati na dervibadove konstrukcije? nije. jednostavno ga ignorirajte. skupo mu je i što se tu može.
jednostavno tipka ignore i on će ostaviti par postova ispričati svoju priču i ciao.
zašto vam to govorim - htio sam pročitrati što ljubitelji izdanja kažu o novoj 4-ci kad ono srać, bum, tras. ponovno iste priče.
zato ignore. on se mora ispuhati - pa nek se ispuše.

Tako je.Ovako zbori pametan i "ispuhan" čovek!
Obzirom da sam se i ja "ispuhao",uz ispriku-povlačim se iz ove intelektualne razmjene nježnosti.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/10/2010 : 00:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pusti što seribad lupeta po forumu,nije to bitno. Bolje se pripremi da prijatelje u petak ugostiš.Pozdravi ih u moje ime.

Brko?

Hvala i da, ja sam uvek spreman za PRIJATELJE.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/10/2010 : 01:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Brko?

Nebojša,opusti se..brko(Carson ima brkove,na to sam mislio,a vidio sam na slikama da si ti "gologuzan"-bez brkova)...šala,brateee!
Pozdravi prijatelje i počasti ih u moje ime,odužit ću ti se.Lepo je kad se ljudi druže.Želim vam ugodnu večer.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 26/10/2010 : 01:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Brko?

Nebojša,opusti se..brko(Carson ima brkove,na to sam mislio,a vidio sam na slikama da si ti "gologuzan"-bez brkova)...šala,brateee!
Pozdravi prijatelje i počasti ih u moje ime,odužit ću ti se.Lepo je kad se ljudi druže.Želim vam ugodnu večer.

vidim da ti je dosadno...odi tam bidaj moje aukcije...radi nešto korisno..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/11/2010 : 15:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
DOJAHAO JE!!!

TEX WILLER KOLOR - knjiga 04 - Dvostruka igra

Epizode: ZADATAK U DEVIL'S HOLEU, DVOSTRUKA IGRA, KRVNI SAVEZ, DVOJICA PROZIV STOTINU

Scenarij: Gianluigi Bonelli
Crtež: Aurelio Galleppini
465 stranica / color / 246 x 177 mm / tvrdi uvez
Cijena knjige 250,oo kn / posebna cijena 220,oo kn do 31.12.2010.

Knjiga teži 'samo' 1465g.

Pogled ispod naslovnice ...

Više na: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33461&whichpage=12

Pozdrav iz Babilona!

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766

Edited by - Babilon on 01/11/2010 15:03:26
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/11/2010 : 16:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
TEX WILLER KOLOR, knjiga četvrta sadrži ove izvorne epizode:

5 SATANIA! - drugi dio
6 DOOPPIO GIOCO
7 IL PATTO DI SANGUE
8 DUE CONTRO CENTO - prvi dio

Strip počinje na 11. strani knjige, a završava na 459.

Naslovi epizoda u ovoj knjizi:

ZADATAK U DEVIL'S HOLEU str. 11
NOĆNI NAPAD str. 22
REVOLVERAŠ KEN LOGAN str. 128
ZASJEDA NA RIJECI MAYO str. 182
ĐAVOLJI SKOK str. 246
LILYTHINA OTMICA str. 342

Pozdrav iz Babilona!

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/11/2010 : 17:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Divota jedna, več sada,šta če samo bit kad(dajbože)sačekamo koju knjiga Marcella ili Ville,ili pravog ozbiljnijeg Galepa?
šopaj Libellus!!!do kraja godine hočemo i peticu, da je čitam uz božično drvce.

Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 03/11/2010 : 18:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
Ista cijena i za one s 200 ili 250 str. kao i za ovu mrcinu od skoro 500!! Svaka čast dečkima! I još jednom naglašavam: Tex color je izdanje za najveće fanove Texa koji žele imati nešto posebno u kolekciji. Oni kojima je preskupo itd. ne moraju kupovati. Hvala, Libellus!

---

<b></b>
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/11/2010 : 11:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
potpisujem meksikanče naučniče svaku tvoju rijeć...tako se govori.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/01/2011 : 07:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
TEX KOLOR 5 6.1.2011.

Peti Texov kolorac (Banda Daltonovih) izaći će sredinom siječnja i u njemu će se po prvi put uz legendarnoga Galepa kao crtač predstaviti i Mario Uggeri (scenarist je Gianluigi Bonelli).
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000