10ak kuna, ako je virovat kompletima koji se prodaju tu po aukcijama.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Možda je ovo dobro mjesto da pitam još jednom zna li netko gdje ima za kupiti broj 13, 14... To već mjesecima tražim, ne pojavljuju se ni na aukcijama... Banana! A glupo mi je dalje kupovati dok ne nabavim te koji dolaze po redu. :-(
Trebaju mi skenovi Kenovih Libellus brojeva 28,29,30,31 i 32. Na stripzoni ih nema (pise da ima, ali kad pokusam da ih skinem, kaze FILE DOES NOT EXIST). Moze li neko pomoc s ovim?
Jel to zabranjeno diskutovat o skenovima ovdje...? Ako je to jedan od pravila, neka napisu da se "ne smije pitati za skenove ni od jednog junaka", a ne neki se mogu raspravljat, a neki ne mogu. Kakva glupost
Jel to zabranjeno diskutovat o skenovima ovdje...? Ako je to jedan od pravila, neka napisu da se "ne smije pitati za skenove ni od jednog junaka", a ne neki se mogu raspravljat, a neki ne mogu. Kakva glupost
Mislim da je nepisano pravilo da se smije govoriti o skenovima stripova koji su neizdati ili koji ne mogu direktno ostetiti sadasnje izdavace!