forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 39

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/10/2010 : 19:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
tiraž
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19434 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/10/2010 : 19:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
hmmm....Veseli je jeftiniji a Libellus sigurniji...uzimat ču oba iako postoji opasnost da ako Veseli iz nekog razloga
zaustavi izdanje a za to vrijeme se Libellus kolorci razprodaju, da netko ostane na pola puta...najsigurnija je varijanta
oba, naravno ko može financijski...jedno izdanje če sigurno preživjet,ja se nadam oba.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 30/10/2010 : 21:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Ja nisam planirao da kupim ovog Texa, ali kad sam uzivo video kako dobro izgleda morao sam da ga uzmem, sad jedva cekam Mr Noa.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2429 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 30/10/2010 : 21:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Meni je kolega uzeo na sajmu. sutra idem po njega. Ću se razbijem od čitanja.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 30/10/2010 : 22:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Meni je kolega uzeo na sajmu. sutra idem po njega. Ću se razbijem od čitanja.

Bogami,treba savladati onoliku knjižurinu! Ono je "Rat i mir" strip izdavaštva. Potez za svaku pohvalu "Veselog četvrtka"!!!
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 30/10/2010 : 22:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by premujanin

Ma SNK nabija veću cijenu... regularni brojevi od VČ u Libellusa su 18 kn u SNK isti 25 kn...a udaljeni su 100 metara jedan od drugoga!

nisan ovo zna

Sad znaš Ja se opeko jednom al reko NE više...bar dok ih u Libellusa ima...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/10/2010 : 23:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlada035

Ja nisam planirao da kupim ovog Texa, ali kad sam uzivo video kako dobro izgleda morao sam da ga uzmem, sad jedva cekam Mr Noa.

Takodje
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 31/10/2010 : 14:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Za jedan maratonski kiosk serijal cijena uopšte nije jeftina.Recimo OP Zagor je dosta jeftinije(naslovne u boji su mi nevažne za strip).Fino je to odrađeno a upada u oči i jedan fenomen "ispunjavanja želja" fanovima sa ovim kolekcionarskim izdanjima,što je plus za izdavače VČ i ostale!
Naravno,baratam sa cijenom od 15-ak eura koliko bi mene izašlo u BL.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 31/10/2010 : 16:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ovo ne ide na kioske.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2975 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 31/10/2010 : 17:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Ne ide. To je oko 7,5 punih stripova od 94 stranice. cena je tu negde. Iskesiram odjednom i miran sam sledece pola godina (ako ide ritmom od 2 godisnje).

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Zok
New Member

Bosnia and Herzegovina
121 Posts

Member since 02/10/2010

Posted - 31/10/2010 : 17:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by d.r.p

Za jedan maratonski kiosk serijal cijena uopšte nije jeftina.Recimo OP Zagor je dosta jeftinije(naslovne u boji su mi nevažne za strip).Fino je to odrađeno a upada u oči i jedan fenomen "ispunjavanja želja" fanovima sa ovim kolekcionarskim izdanjima,što je plus za izdavače VČ i ostale!

Sad si jebo jeza u ledja!Kad sam ja rekao da je ovo skupo i takodje uporedio sa OP,rekli su kako lupetam i pricam budalastine i ispirali mi mozak sa pricom tipa znas li ti posto je papir,posto je ovo ili ono...A da je skupo,skupo je,ali nek je to izaslo pa ko ima lovu neka kupi ko nema neka ne kupi.Valjda cu i ja jednom moci uzeti i Teksa i Mister No-a jer bi bilo steta ne imati ovo samo radi velike cijene.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 31/10/2010 : 19:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

quote:
Originally posted by d.r.p

Sad si jebo jeza u ledja!Kad sam ja rekao da je ovo skupo i takodje uporedio sa OP,rekli su kako lupetam i pricam budalastine i ispirali mi mozak sa pricom tipa znas li ti posto je papir,posto je ovo ili ono...A da je skupo,skupo je,ali nek je to izaslo pa ko ima lovu neka kupi ko nema neka ne kupi.Valjda cu i ja jednom moci uzeti i Teksa i Mister No-a jer bi bilo steta ne imati ovo samo radi velike cijene.

strip od 700 strana za 1150 dinara skup?
pa dobro, svakom svoje...

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/10/2010 : 20:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa karven-om. Ovoliko epska knjiga i nije bas toliko skupa, ako uzmes sve u obzir.
Koliko bi te kostalo da uzmes 6 ili 7 pojedinacnih Texova u VC izdanju...?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

lone wolf
Starting Member

Serbia
45 Posts

Member since 27/10/2010

Posted - 31/10/2010 : 20:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lone wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Slazem se sa karven-om. Ovoliko epska knjiga i nije bas toliko skupa, ako uzmes sve u obzir.
Koliko bi te kostalo da uzmes 6 ili 7 pojedinacnih Texova u VC izdanju...?

Sa mojim popustom od 30% sedam brojeva Teksa bi izašlo 931.dinar ili devet evra!
Go to Top of Page

dimi
New Member

Serbia
235 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 31/10/2010 : 20:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dimi's Homepage  Send dimi a Private Message  Reply with Quote
Jeste, sa 30 % popusta 6 pojedinacnih - 798 din, 7 - 931. (6/7 X 133 (30 % od pune cene 190))
Razumljiva cena u skladu sa tirazom, jedino sto su ljudi donekle razmazeni niskim cenama obimnijih VC izdanja, recimo Dragonera ili ZGOP-a. tako da su se kod nekih i ovde stvorila ocekivanja po nekoj formuli tipa: 1 din - 1 strana. Tako da se od pocetka stvorila neka prica o 700-800 din.
Go to Top of Page

Zok
New Member

Bosnia and Herzegovina
121 Posts

Member since 02/10/2010

Posted - 31/10/2010 : 21:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zok a Private Message  Reply with Quote
Ovde je,izgleda,problem sto jedni pricaju o cijeni sa popustom a drugi o cijeni bez popusta.Razlika od 30% niposto nije zanemarljiva i svako ko se zalio na cijenu mislio je na punu cijenu od 16 eura a ne na 10 ili 11.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/10/2010 : 21:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

Ovde je,izgleda,problem sto jedni pricaju o cijeni sa popustom a drugi o cijeni bez popusta.Razlika od 30% niposto nije zanemarljiva i svako ko se zalio na cijenu mislio je na punu cijenu od 16 eura a ne na 10 ili 11.

True

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 31/10/2010 : 22:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

Čim dobiješ člansku karticu,popust je već u startu 20%. A većina nas ima pomenutu karticu,tako da su cene stripova prihvatljive.
Go to Top of Page

tenay
New Member

115 Posts

Member since 02/04/2010

Posted - 31/10/2010 : 23:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tenay a Private Message  Reply with Quote
Pa cena je prihvatljiva i bez popusta . S' tim da svako ko redovno uzima izdanja od VC ima i karticu ,tako da cena nije problem . Zamislite da je cena 1000 din i onda dodjes sa karticom i kupis za 700 ? Pa moraju i oni nesto da zarade
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11919 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 01/11/2010 : 00:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Vrtimo se bezveze u krug po pitanju cene. Glupo je uporedjivati izdanje sa tirazom 10000+ primeraka i ovo gde brojka ide ispod 1000.
Ne budite lenji pa se uclanite u klub VC.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/11/2010 : 01:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Vrtimo se bezveze u krug po pitanju cene. Glupo je uporedjivati izdanje sa tirazom 10000+ primeraka i ovo gde brojka ide ispod 1000.
Ne budite lenji pa se uclanite u klub VC.

upravo tako...to što neki nemaju love,i ja ih razumijem,nije razlog da se govori kako je ovo skupo itd...volio bih i ja da je 5 kuna ovaj tex,ali nije...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 01/11/2010 : 01:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

meni je to skupo za nekog bonelija od pre 40 i vise godina. Za te pare mogu da kupim npr album ridjobradog ili bluberija

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/11/2010 : 02:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:

meni je to skupo za nekog bonelija od pre 40 i vise godina. Za te pare mogu da kupim npr album ridjobradog ili bluberija

ne pije ti vodu...a da izbaci riđobradog starog 50 godina...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 01/11/2010 : 02:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Born To Run

quote:

ne pije ti vodu...a da izbaci riđobradog starog 50 godina...

he imas poentu.
ali meni je ta ista cena skupa za texa a nije za ridjobradog. jbga imam dvostruke arsine

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/11/2010 : 03:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

Posto ne ide na kioske, znaci da se pored, eventualno striparnica, prodaje iskljucivo u objektima VC-a to jest "Trafikama", a u svakoj "Trafici" mozes odmah da se uclanis, dobijes clansku karticu i odmah dobijes tih 20% popusta. To su u startu znali i izdavac i svaki potencijalni kupac ovog izdanja osim vas nekoliko sa foruma koji po svaku cenu zelite da istaknete kako je ovo skupo
Go to Top of Page
Page: of 39 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000