Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
tristan
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/003.jpg)
Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
|
tristan
Junior Member
![](avatars/003.jpg)
Belgium
401 Posts
Posted - 05/11/2010 : 08:41:16
|
Heum, zapravo to je neki zagrebacki trubadur, koji je sigurno vec negdje prisutan na ovim stranicama. Prije nego nesto ne bude dobro razumljeno, moja je namjera dati Markosu do znanja o tome, pa se mozes, ako mislis da je potrebno, braniti ili raditi sto hoces. Nista drugo. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/11/2010 : 08:41:27
|
Ma to je očito jedan te isti lik, koji odgovara sam sebi - vidi se iz stila i toga kako piše imena velikim slovom. Naravno, optužbe su apsurdne i glupe, ali to čovjeka očito ne sprječava da ih nastavi širiti, iz samo njemu znanih ciljeva. Ali, polako, sve će to doći na svoje. |
Trouble will find me |
|
tristan
Junior Member
![](avatars/003.jpg)
Belgium
401 Posts
Posted - 05/11/2010 : 08:55:19
|
Imas pravo, isti lik. Vec je nedav no bio nesto slicno komentirao u vezi s "zenskim stripom". Drugi jedini komentar kod verenjeg (kao Jurica555) je istog "kalibra". Valjda si mu nesto zlocesto napravio u prvom razredu osnovne pa se sad osvecuje... Pozdrav |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29475 Posts
Posted - 05/11/2010 : 09:03:53
|
Ne, to je jedna malo šira, ali zato jako prljava i jako podla igra. No, ne mogu sad o tome. Sve će se istražiti, pa ćemo vidjeti kome će se cijela stvar obiti o glavu (a to sigurno neću biti ja). |
Trouble will find me |
|
Poli
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29475 Posts
Posted - 05/11/2010 : 09:22:43
|
Žao mi je, ali za sada vam ništa ne mogu reći, dok se sve ne raščisti. Onda ću sve objasniti/objaviti. |
Trouble will find me |
|
Mord
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 05/11/2010 : 09:26:58
|
Ovdje bih se slozio s Jergovicem, komentarima anonimnih korisnika zbilja nije mjesto ispod potpisanih clanaka. Ako radi niceg drugog, onda zato sto su komentari najcesce debilni.
Usput bih zabranio i reklame usred filmova, reklamiranje kad zoves sluzbu za korisnike, itd., itd. Uh, da mi se docepati vlasti, vec vidim kakva bi to diktatura bila. :-) |
|
andjusticeforall
Advanced Member
![](AvatarUpload/andjusticeforall.gif)
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 05/11/2010 : 11:24:05
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Bez brige Markos, ušvercat ćemo ti testeru u tvorzu. U torti naravno...
U stilu Monkey Island 1. ![](icon_smile_approve.gif) |
"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together." |
|
Grujah.
Advanced Member
![](AvatarUpload/transmet.jpg)
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
![](AvatarUpload/andjusticeforall.gif)
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|