Author |
Topic |
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 08/11/2010 : 09:48:37
|
quote: Originally posted by zokalav
Moze li jos fotografija ili je to sve?
Čekaj da ih Spiderman obradi. |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 08/11/2010 : 10:02:34
|
malo sam jučer švrljao po ZKM-u, moram priznat da i nisu baš neki popusti, bar ne na bonelli izdanja, iako ja sam bio jučer prvi put, pa niti neznam da li je to i prigoda za popuste. |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/11/2010 : 10:16:00
|
kolko sam ja primjetio rijetki su imali popuste..(prave popuste) |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Posted - 08/11/2010 : 10:35:20
|
ovogodišnji crš ocijenio bi sa trojkom...zašto..bila bi četvorka da su predvorja sa stripovima radila bar do 20h a ne do 18..katastrofa..a još jedna ocijena gore bila bi da nije onako raštrkan..malo u kic..malo u kino europa..malo u zkm..jebate pa samo smo se prešetavalai sim-tam ko majmuni..dobil sam vene na nogama od prešetavanj,stepenica gore-dolje...sim-tam...ostalo zbilja super..od gostiju do forumaša ,druženja i novih izdanja.... |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 08/11/2010 : 11:47:25
|
quote: Originally posted by risbozg
ovogodišnji crš ocijenio bi sa trojkom...zašto..bila bi četvorka da su predvorja sa stripovima radila bar do 20h a ne do 18..katastrofa
Da fakat je uzas sto imas samo 3 * 8 sati da obides nesto za sto ti treba par sati. Ovo za 18h je bilo daleko najbolje rjesenje jer je prosle godine bilo neugodnih situacija s upadanjem gostiju zkm-a pa se sve morali zatvarati u trenu, festival je iznenadno prekinut u nedjelju itd. Ovak se znalo da radi do 6, ostavile se dovoljno vremena za zatvaranje burze i sve je radilo bolje. Inače moj osvrt na festival je da je bio zbilja dobar. Vise izlozbi, od kojih su stefova i ona u medijateci stvarno bile super. Osobito ova u medijateci. Table nekih crtaca oduzimaju dah, osobito mauroviceva s prednje strane. Dosla su dva zanimljiva gosta iz amerike, jouvreyevi su isto bili zanimljivi za vidjet i radili su krasne crteze, sitar, gajić i štef isto super gosti. Projekcija gajićevog filma je bila super. Film mi se zbilja dopao inače. Preporučam. A Romera da i ne spominjem. Jedina moja zamjerka je sto je chaykin crtao u petak dosta rano, tako da nisam uspio dobiti nista od njega. Ali su mu zato predavanja bila vrlo informativna i zabavna. Svu u svemu, dosta dobar festival. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 08/11/2010 : 20:27:54
|
slažem se s ravenom, festival je bio jako dobro organiziran, to što je raštrkan po centru je samo prednost, više prolaznika namjernika je vidjelo da ima nešto, ta izložba u medijateci je stvarno odlična, mala, ali u izlogu nisam bio na puno tih predavanja i crtanja za publiku, ali ono što sam bio je bilo dobro posjećeno, a romero krcat, kako nije bilo još od ferrija
nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu nemoj da ja moram otvarat topike, kad sam ja ljut, mogu mislit kako je tebi |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
zokalav
Senior Member
2035 Posts
Member since 24/08/2010 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 08/11/2010 : 20:38:13
|
i ja mislim da je festival bio vrlo dobar...jedino piče u onom kafiču je preskupo, jebote pa to je kazalište mladih a ne kazalište tajkuna :P ali to naravno nije na organizatoru CRŠ dopale su mi se i majice a pogotovo katalog festivala odabir gostiju odličan
dakle sve pohvale Slavenu i ekipi. i još na mnogo festivala |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 08/11/2010 : 20:44:59
|
quote: Originally posted by ken2
nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu nemoj da ja moram otvarat topike, kad sam ja ljut, mogu mislit kako je tebi
Zao mi je sto ove godine nisam mogao doci na CRS
Sta je to bilo sa Borninim clankom |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Posted - 08/11/2010 : 20:59:28
|
quote: Originally posted by ponki
nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu nemoj da ja moram otvarat topike, kad sam ja ljut, mogu mislit kako je tebi
Zao mi je sto ove godine nisam mogao doci na CRS
Sta je to bilo sa Borninim clankom
a šta bi bilo, njegov tekst koji je napisao za pretprošli mafest je tip kopipejstao i potpisao, moguće i dobio kakav honorar |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 08/11/2010 : 21:04:27
|
Ja moran spomenit da je izložba Sakaievih radova u KIC-u bila totalna katastrofa. Pa ne možeš napravit izložbu u srid kafića, pa da se do slika uopće ne može ni doć ni vidit ih. Bezveze -.-" |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
Edited by - Paka01 on 08/11/2010 21:05:38 |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 09/11/2010 : 00:32:17
|
meni žao radi romera - ovo mi bila prilika vidit ga popričat s njim - a ja i to ispustio radi maslina i nekih drugih stvari a sad mi ža...želio bi se zahvaliti čovjeku koji mi je to ponudio i nadam se da mi neće zamjeriti a i sakai je bio prejak adut ali opet |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/11/2010 : 10:24:43
|
quote: Originally posted by rommel
meni žao radi romera - ovo mi bila prilika vidit ga popričat s njim - a ja i to ispustio radi maslina i nekih drugih stvari a sad mi ža...želio bi se zahvaliti čovjeku koji mi je to ponudio i nadam se da mi neće zamjeriti
Simpa i ugodan čovjek, samo bi trebao znati španjolski da bi popričao s njim... A baš smo pričali na CRŠ-u da ti sigurno nećeš propustiti priliku popričati s tim čovjekom. Mislim, osobno te ne poznajem, ali znam koliko obožavaš Modesti. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 09/11/2010 : 14:29:19
|
Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 09/11/2010 : 15:36:59
|
A gdje je Spajdi sa slikama?Pa ne treba toliko retuširavati, svi fino izgledaju na CRŠ-u. |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Posted - 09/11/2010 : 16:11:18
|
quote: Originally posted by Raven84
Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu.
kasno je, ali barem da u slijedećem broju napišu ko je stvarni autor teksta ali u pravu si, ovo je topik o cršu i meni je stvarno žao da nisam bio na tribini sa sakaiem i pogotovo što nisam uspio užicati neki ekštremni crtež od lavriča a za organizaciju samo pohvale, puno gostiju, i to super popularnih i atraktivnih, puno izložbi i tribina, po tom pitanju skoro na razini mafesta naravno da je nekima ta 'razbacanost' sadržaja smetala, ali meni ne, uostalom, sve je to u radijusu 200 m |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 09/11/2010 : 21:19:31
|
quote: Originally posted by rommel
meni žao radi romera - ovo mi bila prilika vidit ga popričat s njim - a ja i to ispustio radi maslina i nekih drugih stvari a sad mi ža...želio bi se zahvaliti čovjeku koji mi je to ponudio i nadam se da mi neće zamjeriti a i sakai je bio prejak adut ali opet
bude nas uskoro posjetio opet |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 09/11/2010 : 21:20:22
|
Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu.
kasno je, ali barem da u slijedećem broju napišu ko je stvarni autor teksta ali u pravu si, ovo je topik o cršu i meni je stvarno žao da nisam bio na tribini sa sakaiem i pogotovo što nisam uspio užicati neki ekštremni crtež od lavriča a za organizaciju samo pohvale, puno gostiju, i to super popularnih i atraktivnih, puno izložbi i tribina, po tom pitanju skoro na razini mafesta naravno da je nekima ta 'razbacanost' sadržaja smetala, ali meni ne, uostalom, sve je to u radijusu 200 m
bude nas i sakai posjetio opet |
|
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 09/11/2010 : 21:32:33
|
Svejedno, dobar tekst! |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/11/2010 : 10:01:41
|
quote: Originally posted by Spiderman bit će ovaj tjedan... moguće sutra. strpi(te) se malo
Ajde, prvi obavi ove važnije stvari pa se onda možeš posvetiti manje važnim privatnim stvarima... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 10/11/2010 : 13:52:30
|
quote: Originally posted by DeeCay Ajde, prvi obavi ove važnije stvari pa se onda možeš posvetiti manje važnim privatnim stvarima...
da, važnije stvari su posao :)
a privatne stvari su fotke sa CRŠ-a, evo na ovom linku ima jedno desetak fotki :) |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Posted - 10/11/2010 : 19:34:57
|
bravisssimooo... |
|
|
Topic |
|