forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 13. Crtani Romani Šou!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 08/11/2010 : 09:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zokalav

Moze li jos fotografija ili je to sve?

Čekaj da ih Spiderman obradi.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/11/2010 : 10:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
malo sam jučer švrljao po ZKM-u, moram priznat da i nisu baš neki popusti, bar ne na bonelli izdanja, iako ja sam bio jučer prvi put, pa niti neznam da li je to i prigoda za popuste.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/11/2010 : 10:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
kolko sam ja primjetio rijetki su imali popuste..(prave popuste)

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/11/2010 : 10:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
ovogodišnji crš ocijenio bi sa trojkom...zašto..bila bi četvorka da su predvorja sa stripovima radila bar do 20h a ne do 18..katastrofa..a još jedna ocijena gore bila bi da nije onako raštrkan..malo u kic..malo u kino europa..malo u zkm..jebate pa samo smo se prešetavalai sim-tam ko majmuni..dobil sam vene na nogama od prešetavanj,stepenica gore-dolje...sim-tam...ostalo zbilja super..od gostiju do forumaša ,druženja i novih izdanja....

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 08/11/2010 : 11:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

ovogodišnji crš ocijenio bi sa trojkom...zašto..bila bi četvorka da su predvorja sa stripovima radila bar do 20h a ne do 18..katastrofa

Da fakat je uzas sto imas samo 3 * 8 sati da obides nesto za sto ti treba par sati. Ovo za 18h je bilo daleko najbolje rjesenje jer je prosle godine bilo neugodnih situacija s upadanjem gostiju zkm-a pa se sve morali zatvarati u trenu, festival je iznenadno prekinut u nedjelju itd. Ovak se znalo da radi do 6, ostavile se dovoljno vremena za zatvaranje burze i sve je radilo bolje.
Inače moj osvrt na festival je da je bio zbilja dobar. Vise izlozbi, od kojih su stefova i ona u medijateci stvarno bile super. Osobito ova u medijateci. Table nekih crtaca oduzimaju dah, osobito mauroviceva s prednje strane. Dosla su dva zanimljiva gosta iz amerike, jouvreyevi su isto bili zanimljivi za vidjet i radili su krasne crteze, sitar, gajić i štef isto super gosti. Projekcija gajićevog filma je bila super. Film mi se zbilja dopao inače. Preporučam. A Romera da i ne spominjem. Jedina moja zamjerka je sto je chaykin crtao u petak dosta rano, tako da nisam uspio dobiti nista od njega. Ali su mu zato predavanja bila vrlo informativna i zabavna. Svu u svemu, dosta dobar festival.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/11/2010 : 20:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
slažem se s ravenom, festival je bio jako dobro organiziran, to što je raštrkan po centru je samo prednost, više prolaznika namjernika je vidjelo da ima nešto, ta izložba u medijateci je stvarno odlična, mala, ali u izlogu
nisam bio na puno tih predavanja i crtanja za publiku, ali ono što sam bio je bilo dobro posjećeno, a romero krcat, kako nije bilo još od ferrija

nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu
nemoj da ja moram otvarat topike, kad sam ja ljut, mogu mislit kako je tebi

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

zokalav
Senior Member

2035 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 08/11/2010 : 20:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zokalav a Private Message  Reply with Quote
Bas ste se potrudili samo dvije fotke
da li je uopste i odrzan crs?
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 08/11/2010 : 20:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
i ja mislim da je festival bio vrlo dobar...jedino piče u onom kafiču je preskupo, jebote pa to je kazalište mladih a ne kazalište tajkuna :P
ali to naravno nije na organizatoru CRŠ
dopale su mi se i majice a pogotovo katalog festivala
odabir gostiju odličan

dakle sve pohvale Slavenu i ekipi. i još na mnogo festivala
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 08/11/2010 : 20:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu

Zao mi je sto ove godine nisam mogao doci na CRS

Sta je to bilo sa Borninim clankom
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/11/2010 : 20:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

Zao mi je sto ove godine nisam mogao doci na CRS

Sta je to bilo sa Borninim clankom

a šta bi bilo, njegov tekst koji je napisao za pretprošli mafest je tip kopipejstao i potpisao, moguće i dobio kakav honorar

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/11/2010 : 21:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja moran spomenit da je izložba Sakaievih radova u KIC-u bila totalna katastrofa. Pa ne možeš napravit izložbu u srid kafića, pa da se do slika uopće ne može ni doć ni vidit ih. Bezveze -.-"

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 08/11/2010 21:05:38
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/11/2010 : 00:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
meni žao radi romera - ovo mi bila prilika vidit ga popričat s njim - a ja i to ispustio radi maslina i nekih drugih stvari a sad mi ža...želio bi se zahvaliti čovjeku koji mi je to ponudio i nadam se da mi neće zamjeriti
a i sakai je bio prejak adut ali opet
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2010 : 10:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

meni žao radi romera - ovo mi bila prilika vidit ga popričat s njim - a ja i to ispustio radi maslina i nekih drugih stvari a sad mi ža...želio bi se zahvaliti čovjeku koji mi je to ponudio i nadam se da mi neće zamjeriti

Simpa i ugodan čovjek, samo bi trebao znati španjolski da bi popričao s njim... A baš smo pričali na CRŠ-u da ti sigurno nećeš propustiti priliku popričati s tim čovjekom. Mislim, osobno te ne poznajem, ali znam koliko obožavaš Modesti.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 09/11/2010 : 14:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 09/11/2010 : 15:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
A gdje je Spajdi sa slikama?Pa ne treba toliko retuširavati, svi fino izgledaju na CRŠ-u.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/11/2010 : 16:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

quote:

Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu.

kasno je, ali barem da u slijedećem broju napišu ko je stvarni autor teksta
ali u pravu si, ovo je topik o cršu i meni je stvarno žao da nisam bio na tribini sa sakaiem i pogotovo što nisam uspio užicati neki ekštremni crtež od lavriča
a za organizaciju samo pohvale, puno gostiju, i to super popularnih i atraktivnih, puno izložbi i tribina, po tom pitanju skoro na razini mafesta
naravno da je nekima ta 'razbacanost' sadržaja smetala, ali meni ne, uostalom, sve je to u radijusu 200 m

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 09/11/2010 : 21:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

a i sakai je bio prejak adut ali opet

bude nas uskoro posjetio opet
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 09/11/2010 : 21:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kasno je, ali barem da u slijedećem broju napišu ko je stvarni autor teksta
ali u pravu si, ovo je topik o cršu i meni je stvarno žao da nisam bio na tribini sa sakaiem i pogotovo što nisam uspio užicati neki ekštremni crtež od lavriča
a za organizaciju samo pohvale, puno gostiju, i to super popularnih i atraktivnih, puno izložbi i tribina, po tom pitanju skoro na razini mafesta
naravno da je nekima ta 'razbacanost' sadržaja smetala, ali meni ne, uostalom, sve je to u radijusu 200 m

bude nas i sakai posjetio opet
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 09/11/2010 : 21:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Svejedno, dobar tekst!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 09/11/2010 : 22:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by il cattivo

A gdje je Spajdi sa slikama?Pa ne treba toliko retuširavati, svi fino izgledaju na CRŠ-u.

bit će ovaj tjedan... moguće sutra. strpi(te) se malo

nego mi se upoznali?

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/11/2010 : 10:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman
bit će ovaj tjedan... moguće sutra. strpi(te) se malo

Ajde, prvi obavi ove važnije stvari pa se onda možeš posvetiti manje važnim privatnim stvarima...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 10/11/2010 : 13:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Ajde, prvi obavi ove važnije stvari pa se onda možeš posvetiti manje važnim privatnim stvarima...

da, važnije stvari su posao :)

a privatne stvari su fotke sa CRŠ-a, evo na ovom linku ima jedno desetak fotki :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 10/11/2010 : 16:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
STRIPOSI NA CRŠu 2010 - fotoreportaža - - prilozi za bijografiju dva idijota - Blog.hr

http://ppaksu.blog.hr/2010/11/1628372332/striposi-na-cru-2010-fotoreportaa.html

by Pajo Pakšu

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/11/2010 : 17:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ludnica!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/11/2010 : 19:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
bravisssimooo...

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000