Primetio sam da dosta kolekcionara izbacuje slike koje se ne razlikuju.Vidis jednu kolekciju video si sve, cak su i police i ormari isti,ludilo trip.Tvrdo koriceni Marti i Mister no,Magicni MetaBaroni,Korto,Zagor Ludens,Dilan i to je vrhunac svega ovoga. Fali bas fali maste i love ovde da se nadju neki skuplji i redji stripovi,mnogo skuplji i mnogo redji od ovih eksluzivaca koje zovemo slag danasnjeg stripa.
Rejs, da li bi konacno mogao da postavis slike svoje kolekcije? Posto samo nesto kritikujes bilo bi lepo da vidimo tvoje stripove, ta cuda nad cudima, mastu nad mastama koju si ti imao kada si pravio svoju kolekciju. Cas ti ne valjaju glanceri, cas HC stripovi, cas otisak, cas necija kolekcija, cas ovo, cas ono i tako u nedogled. Postavi konacno slike da svi mogu da vide kako treba da izgleda jedna prava, mastovita, kvalitetna, nikada do sada vidjena kolekcija. Otvori oci ostalima da vide sta treba da skupljaju, da ne bacaju novac i gube vreme kupujuci i citajuci tamo neke slag stripove.
I svrati za nekoliko dana, trebalo bi da svoju nemastovitu kolekciju smestim u svoj nemastoviti ormar za stripove, pa da komentarisemo uz pivo kako to sve nemastovito izgleda.
Moja baka je volela Valijanta gde je on, pa gde je Cisko Kid pa stari dobri Kuznjecov majstor stripa iz 30 godina.a o Mika Misu i da ne govorim. To je ono sto boli coveka gladnog strip umetnosti,napravismo od stripa Grand produkciju a gde je tu probirljivost. Svi isto svi novo i moderno.Ekskluzivno uskoro slike moje kolekcije. Sidu leci sidu
Ajd i ja da malo postavim slicice,mada nemam pozamasnu kolekciju,trudim se da je popunjavam.Ionako sam aktivno poceo da sakupljam stripove malo pre pojave veselog cetvrtka.
Žalio se netko da su sve kolekcije na isti fazon. Na žalost, moja kolekcija nije poslagana tako da se pare oči već čisto funkcionalno (da sve stane i da se ne praši) tako da slike ne bi bile spektakularne. Ipak, volio bih pokazati dio svoje kolekcije (nekih 150 naslova trenutno i u stalnom rastu) koji bi bio zanimljiv za vidjeti. U pitanju su strani stripovi. Ako ih ikad poslažem kako sam davno isplanirao u snovima, stavit ću slike. Do tada, gledamo neke druge lijepe kolekcije...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Žalio se netko da su sve kolekcije na isti fazon. Na žalost, moja kolekcija nije poslagana tako da se pare oči već čisto funkcionalno (da sve stane i da se ne praši) tako da slike ne bi bile spektakularne. Ipak, volio bih pokazati dio svoje kolekcije (nekih 150 naslova trenutno i u stalnom rastu) koji bi bio zanimljiv za vidjeti. U pitanju su strani stripovi. Ako ih ikad poslažem kako sam davno isplanirao u snovima, stavit ću slike. Do tada, gledamo neke druge lijepe kolekcije...
Ajde ne zahebavaj, Kenobi. Ako jos vidim jednu kolekciju bonellija, . Slozi te stripove ili ih ne slozi, al daj postavi te slike. Evo, budem i ja updateane slike svoje kolekcije stavio.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Evo i moje male kolekcije! Uskoro mi dolaze Mister No 1-22 SD i Spidermen/X-men 1-25. Znam da je malo ali za jednog 14-godisnjaka mislim da nije lose
Kako da smanjim sliku [
/quote]KOLEKCIJA TI JE PRILICNO DOBRA S OBZIRO DA TI JE TEK 14 GODINA.Ja sam mislio da vise niko od ovih danasnjih djecaka ne sakuplja stripove i da smo mi ovde na sajtu vrsta u izumiranju,ali eto ima nade da i poneko mladji oboli od iste bolesti pod nazivom kolekcionar stripova.Samo nastavi i ne obaziri se sta ce ti neko drugi reci.