forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 39

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2010 : 01:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by djukak

^Boneli stripovi jednostavno nisu predviđeni da budu u boji. c/b je format koji je najbolji, simple as that.

tebi nisu,meni jesu. Tex u boji je neusporediv s c/b Texon

Crno beli Tex je neuporedivo bolji od kolorisanog
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 11/11/2010 : 01:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

quote:
Originally posted by djukak

^Boneli stripovi jednostavno nisu predviđeni da budu u boji. c/b je format koji je najbolji, simple as that.

tebi nisu,meni jesu. Tex u boji je neusporediv s c/b Texon

Crno beli Tex je neuporedivo bolji od kolorisanog

Takodjer

Nemam potpis...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2010 : 07:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I ja se slazem... Obojen mi je kao Mikijev zabavnik..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2977 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 11/11/2010 : 08:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Da ljudi u Italiji više vole kolor, boneli bi odavno počeo sve stripove da izdaje u boji...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19469 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/11/2010 : 10:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
da ljudi više vole c/b Texa u Italiji, nebi Republika izdavala Texa kolor u 250 000 naklade/tiraža...
najprodavaniji izdanje trenutno...stvar je samo u barijerama u glavi.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2977 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 11/11/2010 : 10:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Ali samo reprinte kojih odavno više nema kupiti osim na aukcijama.
Ovako bi se moglo do sutra. Činjenica je da ti više voliš kolor Bonelija, ja c/b, i to je to.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/11/2010 : 13:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

500 polatisuća je po mojoj računici 250 000 naklade...
dobro smo prošli sa cijenom...moglo je i gore.

quote:
Originally posted by dveribad

Teller-u,uz dužno poštovanje tebi i svima,nisam pristran,a nemam niti razloga.

momci, strasni ste
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/11/2010 : 14:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

Pravo zboris,Dveribade.Cinjenica je da se citanje stripova polako pretvara u sport za bogate jer sve je manje obicnih stripova,onih stripova koji su najzasluzniji za popularnost stripa na ovim prostorima, a sve je vise nekih skupih kolekcionarskih ili kako se vec zovu izdanja koji idu u par stotina primjeraka koje mogu da kupe samo odabrani.

Ajd da se i mi složimo jednom

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2010 : 14:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

da ljudi više vole c/b Texa u Italiji, nebi Republika izdavala Texa kolor u 250 000 naklade/tiraža...

To su Italijani, kupovali bi Texa kakav god da je. Isto ko ljudi Zagora ovde.
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 11/11/2010 : 17:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Hajmo jos poll jel bolji u boji ili nije

Nemam potpis...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/11/2010 : 20:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
e sad ču ja okrenit pol glede mede

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 12/11/2010 : 00:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Diskusija je nastavljena na topiku " Tex u boji DA ili NE? "

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38546

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2977 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 12/11/2010 : 08:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
^Zar se to moze nazvati diskusijom...

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7968 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/11/2010 : 16:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
stigla mi je knjiga.izdanje je ok.ali ima propusta,koji se mogu ispraviti i nisu komplikovani.pogotovo me pogadja uvez!
imam dve zamerke!
prva je ta,sto su trebali ubaciti deblji papir(onaj kao kod dragonera,pomalo zuckast)-znam da bi tad bio jos deblji tex. LOL
druga stvar mi posebno smeta,a to je ujedno i mali savet v.c(ako uopste fermaju nas kupce).uvez im je dobar(tj lepak),ali bi morali(a nije to velika investicija)da ubace parce platna(kao kod hc uveza)izmedju rikne i lepka!ova knjiga se ne moze odlepiti,i to stoji,ali potpisujem da postoji mogucnost da se rascepi na pola,ako se procita 3-4 puta.sam plastificirani carton ce puci,a to je bogami ruzno!
sto se mene tice,ja cu kupovati ovog texa,i sva izdanja koja se rade na ovaj nacin,pa kud puklo,da puklo.
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 12/11/2010 : 17:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Kupio malopre 2 komada.Nije bas uvez perfektan.Ovo je ipak strip od 700 strana i trebalo je malo bolje zalepiti,al sta je tu je.Sto rece cronos,nastavicu da kupujem.Narocito me raduje sto je stampa odlicna (za razliku od novog dilana superbuk koji opet ima one "mrlje").Ali u jednom texu mi je razmrljana polovina 490. strane.Jbg,ipak je to 1200 kinti,nije skupo al nije ni mala para.Ocekivao sam malo bolje no sve u svemu,dobro je i da imamo ovakvo izdanje,jer da nije njega (bar ja) nikad ne bih imao texa od pocetka.Samo nastavite momci iz veselog i dace Bog da se vremenom jos za nijansicu popravite.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/11/2010 : 22:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kolega rendzeru, nije bitno toliko da li je c/b ili boja, ono sto je vazno je da ovo ocajno izgleda a mislim da ce i rikna vrlo brzo da rikne od onolikih strana
Imao sam veliku zelju da imam i Kolorca i c/b izdanje - ipak je to Tex.
Sad sam je izgubio i nastavljam samo s Kolorcem
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/11/2010 : 22:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Kolega rendzeru, nije bitno toliko da li je c/b ili boja, ono sto je vazno je da ovo ocajno izgleda a mislim da ce i rikna vrlo brzo da rikne od onolikih strana
Imao sam veliku zelju da imam i Kolorca i c/b izdanje - ipak je to Tex.
Sad sam je izgubio i nastavljam samo s Kolorcem

ma šta ste sad perfekcionisti?
to opet nije loše izdanje za te novce.
koliko? 700 strana.imaš šta čitat za male novce.
da se i raspadne šta te briga.

al opet ču reč da je bolji u boji

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/11/2010 : 22:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za te pare imas 4 pakovanja troslojni Perfex Deluxe po 10 rolni od cega dve gratis
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/11/2010 : 23:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Za te pare imas 4 pakovanja troslojni Perfex Deluxe po 10 rolni od cega dve gratis

a ovako se moš otrovat olovom?

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 13/11/2010 : 12:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Pola ljudi ovde ili nema mozga ili nema srama.
Ovo izdanje Veselog Četvrtka nije za posebne slučajeve koji gledaju da im izdanje lepo izgleda na polici, da daju što više para da bi se kurčili kako imaju i da bi se uvlačili drugim izdavačima kako bi svoju beskorisnost na neki način opravdali.
Ovo je izdanje za one koji bi ovo čitali, pozajmljivali, pa nek se i ošteti, jebeš ga, to je strip. Košta 1500 i kusur dinara, za te pare ovoliko Teksa retko gde može da se nadje u ovakvom izdanju.
Zbog Veselog Četvrtka, Ludensa i ostalih ovakva izdanja će kupovati i deca, ne samo posebni slučajevi koji za petparački strip od 300 strana daju pola nečije socijalne pomoći.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 13/11/2010 : 12:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 13/11/2010 : 12:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Ja sam jutros dobio svoj primjerak i meni je odlican! Listao sam ga vise puta i ne vidim nikakvu opasnost da se strip raspadne

Uostalom i da se raspadne dobio sam ga sa popustom i postarinom za 13 eura,za mene koji ne pati od glancera,stripova u boji,HC-a odlicna cijena

Nemam potpis...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/11/2010 : 13:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Ovo izdanje Veselog Četvrtka nije za posebne slučajeve koji gledaju da im izdanje lepo izgleda na polici, da daju što više para da bi se kurčili kako imaju i da bi se uvlačili drugim izdavačima kako bi svoju beskorisnost na neki način opravdali.
Ovo je izdanje za one koji bi ovo čitali, pozajmljivali, pa nek se i ošteti, jebeš ga, to je strip. Košta 1500 i kusur dinara, za te pare ovoliko Teksa retko gde može da se nadje u ovakvom izdanju.
Zbog Veselog Četvrtka, Ludensa i ostalih ovakva izdanja će kupovati i deca, ne samo posebni slučajevi koji za petparački strip od 300 strana daju pola nečije socijalne pomoći.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/11/2010 : 13:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, svako ko posjecuje ovaj forum nema ni najmanji problem da kupi ovo izdanje sa popustom od 30%, a to je 1150 dinara, ili manje od 11 eura za 700 i kusur stranica! Pa, ovo je jeftinije od kiosk izdanja.
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 13/11/2010 : 13:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Bravo mali samo tako... oštro i po nogama Dosta više sa kukanjima da se nešto izda, a posle se traži dlaka u jajetu. Izgleda ne zaslužujemo mi stripove uopšte, pa bi sve onda bilo valjda kako treba.
Još jednom Krešo svaka čast!!! Strip je za čitanje... slike su za zid nisu za knjigu (jbg poneo me Radovan)
Go to Top of Page
Page: of 39 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000