Author |
Topic  |
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 11/11/2010 : 01:05:48
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by djukak
^Boneli stripovi jednostavno nisu predviđeni da budu u boji. c/b je format koji je najbolji, simple as that.
tebi nisu,meni jesu. Tex u boji je neusporediv s c/b Texon 
Crno beli Tex je neuporedivo bolji od kolorisanog  |
 |
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 11/11/2010 : 01:06:43
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by djukak
^Boneli stripovi jednostavno nisu predviđeni da budu u boji. c/b je format koji je najbolji, simple as that.
tebi nisu,meni jesu. Tex u boji je neusporediv s c/b Texon 
Crno beli Tex je neuporedivo bolji od kolorisanog 
Takodjer  |
Nemam potpis... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
djukak
Senior Member

2977 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 11/11/2010 : 08:14:28
|
Da ljudi u Italiji više vole kolor, boneli bi odavno počeo sve stripove da izdaje u boji... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19469 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 11/11/2010 : 10:28:06
|
da ljudi više vole c/b Texa u Italiji, nebi Republika izdavala Texa kolor u 250 000 naklade/tiraža... najprodavaniji izdanje trenutno...stvar je samo u barijerama u glavi. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
djukak
Senior Member

2977 Posts
Posted - 11/11/2010 : 10:57:51
|
Ali samo reprinte kojih odavno više nema kupiti osim na aukcijama. Ovako bi se moglo do sutra. Činjenica je da ti više voliš kolor Bonelija, ja c/b, i to je to. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 11/11/2010 : 13:54:14
|
quote: Originally posted by teller
500 polatisuća je po mojoj računici 250 000 naklade... dobro smo prošli sa cijenom...moglo je i gore.

quote: Originally posted by dveribad
Teller-u,uz dužno poštovanje tebi i svima,nisam pristran,a nemam niti razloga.

momci, strasni ste   |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 11/11/2010 : 14:17:18
|
quote: Originally posted by Zok
Pravo zboris,Dveribade.Cinjenica je da se citanje stripova polako pretvara u sport za bogate jer sve je manje obicnih stripova,onih stripova koji su najzasluzniji za popularnost stripa na ovim prostorima, a sve je vise nekih skupih kolekcionarskih ili kako se vec zovu izdanja koji idu u par stotina primjeraka koje mogu da kupe samo odabrani.
Ajd da se i mi složimo jednom  |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 11/11/2010 : 14:29:08
|
da ljudi više vole c/b Texa u Italiji, nebi Republika izdavala Texa kolor u 250 000 naklade/tiraža... najprodavaniji izdanje trenutno...stvar je samo u barijerama u glavi.
To su Italijani, kupovali bi Texa kakav god da je. Isto ko ljudi Zagora ovde. |
 |
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
djukak
Senior Member

2977 Posts
Posted - 12/11/2010 : 08:16:50
|
^Zar se to moze nazvati diskusijom... |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7968 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 12/11/2010 : 16:16:52
|
stigla mi je knjiga.izdanje je ok.ali ima propusta,koji se mogu ispraviti i nisu komplikovani.pogotovo me pogadja uvez! imam dve zamerke! prva je ta,sto su trebali ubaciti deblji papir(onaj kao kod dragonera,pomalo zuckast)-znam da bi tad bio jos deblji tex. LOL druga stvar mi posebno smeta,a to je ujedno i mali savet v.c(ako uopste fermaju nas kupce).uvez im je dobar(tj lepak),ali bi morali(a nije to velika investicija)da ubace parce platna(kao kod hc uveza)izmedju rikne i lepka!ova knjiga se ne moze odlepiti,i to stoji,ali potpisujem da postoji mogucnost da se rascepi na pola,ako se procita 3-4 puta.sam plastificirani carton ce puci,a to je bogami ruzno! sto se mene tice,ja cu kupovati ovog texa,i sva izdanja koja se rade na ovaj nacin,pa kud puklo,da puklo.   |
 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
Posted - 12/11/2010 : 17:50:10
|
Kupio malopre 2 komada.Nije bas uvez perfektan.Ovo je ipak strip od 700 strana i trebalo je malo bolje zalepiti,al sta je tu je.Sto rece cronos,nastavicu da kupujem.Narocito me raduje sto je stampa odlicna (za razliku od novog dilana superbuk koji opet ima one "mrlje").Ali u jednom texu mi je razmrljana polovina 490. strane.Jbg,ipak je to 1200 kinti,nije skupo al nije ni mala para.Ocekivao sam malo bolje no sve u svemu,dobro je i da imamo ovakvo izdanje,jer da nije njega (bar ja) nikad ne bih imao texa od pocetka.Samo nastavite momci iz veselog i dace Bog da se vremenom jos za nijansicu popravite. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 12/11/2010 : 22:03:29
|
da ljudi više vole c/b Texa u Italiji, nebi Republika izdavala Texa kolor u 250 000 naklade/tiraža... najprodavaniji izdanje trenutno...stvar je samo u barijerama u glavi.
Kolega rendzeru, nije bitno toliko da li je c/b ili boja, ono sto je vazno je da ovo ocajno izgleda a mislim da ce i rikna vrlo brzo da rikne od onolikih strana Imao sam veliku zelju da imam i Kolorca i c/b izdanje - ipak je to Tex. Sad sam je izgubio i nastavljam samo s Kolorcem |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 12/11/2010 : 22:11:04
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Kolega rendzeru, nije bitno toliko da li je c/b ili boja, ono sto je vazno je da ovo ocajno izgleda a mislim da ce i rikna vrlo brzo da rikne od onolikih strana Imao sam veliku zelju da imam i Kolorca i c/b izdanje - ipak je to Tex. Sad sam je izgubio i nastavljam samo s Kolorcem
ma šta ste sad perfekcionisti?  to opet nije loše izdanje za te novce. koliko? 700 strana.imaš šta čitat za male novce. da se i raspadne šta te briga.
al opet ču reč da je bolji u boji  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 12/11/2010 : 22:56:16
|
to opet nije loše izdanje za te novce. koliko? 700 strana.imaš šta čitat za male novce.
Za te pare imas 4 pakovanja troslojni Perfex Deluxe po 10 rolni od cega dve gratis   |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 12/11/2010 : 23:17:56
|
quote: Originally posted by Tex Willer
to opet nije loše izdanje za te novce. koliko? 700 strana.imaš šta čitat za male novce.
Za te pare imas 4 pakovanja troslojni Perfex Deluxe po 10 rolni od cega dve gratis  

a ovako se moš otrovat olovom?    
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 13/11/2010 : 12:44:16
|
Pola ljudi ovde ili nema mozga ili nema srama. Ovo izdanje Veselog Četvrtka nije za posebne slučajeve koji gledaju da im izdanje lepo izgleda na polici, da daju što više para da bi se kurčili kako imaju i da bi se uvlačili drugim izdavačima kako bi svoju beskorisnost na neki način opravdali. Ovo je izdanje za one koji bi ovo čitali, pozajmljivali, pa nek se i ošteti, jebeš ga, to je strip. Košta 1500 i kusur dinara, za te pare ovoliko Teksa retko gde može da se nadje u ovakvom izdanju. Zbog Veselog Četvrtka, Ludensa i ostalih ovakva izdanja će kupovati i deca, ne samo posebni slučajevi koji za petparački strip od 300 strana daju pola nečije socijalne pomoći.
|
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Posted - 13/11/2010 : 12:49:15
|
Ja sam jutros dobio svoj primjerak i meni je odlican! Listao sam ga vise puta i ne vidim nikakvu opasnost da se strip raspadne
Uostalom i da se raspadne dobio sam ga sa popustom i postarinom za 13 eura,za mene koji ne pati od glancera,stripova u boji,HC-a odlicna cijena  |
Nemam potpis... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 13/11/2010 : 13:09:41
|
quote: Originally posted by kreŠa
Pola ljudi ovde ili nema mozga ili nema srama. Ovo izdanje Veselog Četvrtka nije za posebne slučajeve koji gledaju da im izdanje lepo izgleda na polici, da daju što više para da bi se kurčili kako imaju i da bi se uvlačili drugim izdavačima kako bi svoju beskorisnost na neki način opravdali. Ovo je izdanje za one koji bi ovo čitali, pozajmljivali, pa nek se i ošteti, jebeš ga, to je strip. Košta 1500 i kusur dinara, za te pare ovoliko Teksa retko gde može da se nadje u ovakvom izdanju. Zbog Veselog Četvrtka, Ludensa i ostalih ovakva izdanja će kupovati i deca, ne samo posebni slučajevi koji za petparački strip od 300 strana daju pola nečije socijalne pomoći.
  |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 13/11/2010 : 13:12:26
|
Ljudi, svako ko posjecuje ovaj forum nema ni najmanji problem da kupi ovo izdanje sa popustom od 30%, a to je 1150 dinara, ili manje od 11 eura za 700 i kusur stranica! Pa, ovo je jeftinije od kiosk izdanja. |
 |
|
sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts
Member since 18/07/2009 |
Posted - 13/11/2010 : 13:21:50
|
quote: Originally posted by kreŠa
Bravo mali samo tako... oštro i po nogama Dosta više sa kukanjima da se nešto izda, a posle se traži dlaka u jajetu. Izgleda ne zaslužujemo mi stripove uopšte, pa bi sve onda bilo valjda kako treba. Još jednom Krešo svaka čast!!! Strip je za čitanje... slike su za zid nisu za knjigu (jbg poneo me Radovan) |
 |
|
Topic  |
|