Tko god pogleda mora da stavi komentar na topic koji bi mogli za koji dan da otvorimo,jer ono je dobra zabava i smijeh!!!
Pa naravno da je smesan spram americkih filmova ili bilo kojih filmova novijeg datuma. No, vidi se da su se trudili, muzika je dobro uradjena, mnogo bolje od brojnih americkih filmova B produkcije, kadriranje je dobro uradjeno, scene borbi takodje su planirane i nisu stihijske, iako su nepotrebni gimnasticki elementi koje cesto Zagor koristi (flik, premet napred i nazad, salto i slicno). Obzirom na to sta sam ocekivao od ovog filma gledajuci slike koje su nam bile na raspolaganju i poredeci ga sa Komandantom Markom, moram reci da sam cak prijatno iznenadjen.
Pa vi niste uopce fanovi stripa, u 80tim kad sam vidio taj film vidio bilo mi je drago jer sam inace vise citao Zagora,Dylana a Tex mi nije bio nesto ekstra, ali film je na neki nacin otvorio oci one generacije koja je pricala o filmovima po stripu i uvijek smo pricali o tom kako bi bilo da bude film o Zagoru(tada nismo znali da petnaestak godina postoji u Turskoj!) i mastali smo o tome i mislil sad ce film o zagoru pa o onom drugom kako bi to bilo i te stvari. Tex je bio po scenariju po stripovima o ElMoriscu i Stizu Ruralesi i te sam stripove citao i bila mi je super ekranizacija. Vi koji pisete da je to neki jeftini spaghetti western, e pa ljudi u to vrijeme je to bio krajnji domet westerna,nije ni Clint Eastwood imao nesto bolje scenografije i glumce u "Unforgiven-u", a Tex je barem u ono vrijeme u bivsoj drzavi imao svoje fanove i svoju vrijednost! Dakle,vi odrasli na Matrixu i Indenpendence day-u nemojte pisati odmah bezveze,nisam star ko metuzalem imam 34 ,ali sam bar imao dosta stripova i filmova u zivotu da znam cijenit umjetnost filma po stripu a pogotovo Bonellijevih jer su nas educirali.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Hvala! ali kao da malo zuri titl? aj ako neko ima alat da podesi titl?
Skini "Subtitle Workshop" i podesi preko njega...