Author |
Topic |
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/11/2010 : 21:14:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by morrison
Za Selin verovatno jeste.
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 18/11/2010 : 00:32:08
|
u paru sa We will rock you |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
panzer
Advanced Member
12633 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 18/11/2010 : 09:14:20
|
Skoro sve su naše, ali za vas su strane:
sve od Damjana Murka sve od Domena Kumra Franjo - Zadnji taksi sve od štajerskog Miše (Kovača) pjesma sa TV Petelin sa refrenom Vreme, vreme, vreme, vreme pjesme sa TV Petelin, gde muškarac igra ženu pjesme sa TV petelin gde žena peva, a njezina djeca moraju nastupiti u video spotu, iako se na njihovim licima vidi, da jim je neugodno sve od grupe Kingston sve od Miley Cyrus Kruh ponoči spi- Ansambel Tonija Verderberja |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 18/11/2010 09:14:47 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 18/11/2010 : 12:40:31
|
quote: Originally posted by Paka01
Glam je najgore šta se dogodilo rokenrolu u dvadesetom stoljeću
Majko Isusova, pa ja ne virujen šta čitan Zajebajen se, znan da puno ljudi ne voli takvu muziku, al meni je genijalna. Ne govorin o pizdarijama tipa Poison ili Def Leppard, nego o pravome Glam Metalu, nešto sličnije Twisted Sisteru, Whitesnakeu, W.A.S.P. i slično, to je prava muzika
Sori, ali ja ne vidin razliku između Def Lepparda i Whitesnakea. I WASP mi je totalna katastrofa od banda. Čin vidin natapirane i našmikane frajere prestajen ih ozbiljno shvaćat. Neko ko više brige posvećuje izgledu i scenskom nastupu nego samoj muzici ne svira rokenrol. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 18/11/2010 : 12:49:13
|
najbolji primer bi tu bio KISS |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/11/2010 : 12:51:16
|
Sori, ali ja ne vidin razliku između Def Lepparda i Whitesnakea. I WASP mi je totalna katastrofa od banda. Čin vidin natapirane i našmikane frajere prestajen ih ozbiljno shvaćat. Neko ko više brige posvećuje izgledu i scenskom nastupu nego samoj muzici ne svira rokenrol.
Sad bez zajebancije, nadrobija si hrpu gluposti. Ako ne čuješ razliku između Def Lepparda i Whitesnakea onda ti definitivno nešto nije u redu sa sluhom.
Ovo: http://www.youtube.com/watch?v=xPy2BggZP5I&feature=related i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=DPIYfd6v3CI&feature=related
ti je isto? Za W.A.S.P. neću ništa komentirat jer je to do ukusa, ne sviđa ti se i okej. A ovo zadnje si promašija poantu totalno. Svaki scenski nastup ima jednak cilj, a to je dodat glazbi još jednu dimenziju, gurat svoj đir i to je to. Ovoj prvoj grupi bendova šta sam ih nabroja je možda imidž isprid muzike, WASPu i Whitesnakeu definitivno nije. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Posted - 18/11/2010 : 12:51:55
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
najbolji primer bi tu bio KISS
Dobro, KISSovci i sviraju jedino radi novaca Ko šta su i sami rekli, al to ne znači da nemaju genijalnih stvari. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 18/11/2010 : 13:33:56
|
najbolji primer bi tu bio KISS
Dobro, KISSovci i sviraju jedino radi novaca
jes, ali nadovezah se na odgovor o bendovima kojima je bitniji scenski nastup i sminkeraj nego muzika
pogledamo li njihove kostime, gitare, pirotehniku i ostale scenske gluposti, pa akcione figure, merchandise i STRIPOVE, e onda stvarno....ga preterase.... |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Posted - 18/11/2010 : 13:43:30
|
Da, ali reć da svi glam metal bendovi funkcioniraju na taj način je glupost isto ko da kažeš da svi black metal bendovi veličaju sotonizam. Generaliziranje je općenito glupost, a suđenje nekoga glazbenoga žanra prema jednome ili dva najpoznatija predstavnika je već pitanje neznanja i baljezganja. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 18/11/2010 : 13:47:30
|
Sori, ali ja ne vidin razliku između Def Lepparda i Whitesnakea. I WASP mi je totalna katastrofa od banda. Čin vidin natapirane i našmikane frajere prestajen ih ozbiljno shvaćat. Neko ko više brige posvećuje izgledu i scenskom nastupu nego samoj muzici ne svira rokenrol.
Sad bez zajebancije, nadrobija si hrpu gluposti. Ako ne čuješ razliku između Def Lepparda i Whitesnakea onda ti definitivno nešto nije u redu sa sluhom.
Ovo: http://www.youtube.com/watch?v=xPy2BggZP5I&feature=related i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=DPIYfd6v3CI&feature=related
ti je isto? Za W.A.S.P. neću ništa komentirat jer je to do ukusa, ne sviđa ti se i okej. A ovo zadnje si promašija poantu totalno. Svaki scenski nastup ima jednak cilj, a to je dodat glazbi još jednu dimenziju, gurat svoj đir i to je to. Ovoj prvoj grupi bendova šta sam ih nabroja je možda imidž isprid muzike, WASPu i Whitesnakeu definitivno nije.
Pristojnije komuniciraj jer ja ovaj topic prvenstveno vidin ka zajebanciju a ne misto za raspravljanje o glazbenim (ne)ukusima. Sa sluhom nemam nikakvih problema, dapače čak san završija i muzičku školu, ali razliku između Lepparda i Snakea stvarno ne vidin. Jedno i drugo je sladunjavi wannabe hard rock, kojeg sviraju momci(vljda jesu momci), koji izgledaju ko reklama za frizerski salon. :http://img831.imageshack.us/i/whitesnake.jpg/ Ovaj obrijanih prsa u roza košuljici mi je posebno cakan WASP mi je posebno smiješan band, al ajde, jasno mi je da neki ljudi to vole, i ne da mi se ulazit u prepucavanje. Scenski nastup mi je skoro skroz nebitan, a šminkanje smiješno. Ajde, negdi je to sve skupa lipo uklopljeno, kao kod Maidena ili King Diamonda, ali uglavnom. Za mene efektniji scenski nastup ima Motorhead, koji dođu normalno obučeni, bez šminke i natapiranih frizura, bez svjetlosnih efekata, dimnih zavjesa, usklađenog headbanginga, nego neki od ovih gore navedenih.Otprže svoje da te bole uši još 3 dana, i to jr to. Isti takvi su(ili su bili) Ramonesi, Clash, stara Metallica, Pixies,Fugazi, stari AC/DC, itd..., a boga mi radi se stvarno o legendama rock glazbe.
|
Edited by - NESVRSTANI on 18/11/2010 13:54:56 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 18/11/2010 : 13:56:22
|
ne znam sta znaci "stari AC/DC"?
A Paka01, nisi meni uputio ovaj poslednji post? Ja samo pomenuh KISS u prolazu. O glam metalu, i metalu uopste, pojma nemam, niti me zanima, nego mi je ovo bilo upecatljivo. :P |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Posted - 18/11/2010 : 13:58:13
|
Da, legende rock glazbe, isto ko i Whitesnake, Twisted Sister, Gunsi, Europe i Alice Cooper, unatoč silnome tapiranju i šminkanju... To je bija đir jednoga vrimena, obilježje... Ti bendovi su imali identitet, pa makar dijelom zapamćeni i zbog svoga izgleda. Nijedan od ovih bendova nije drža svoj izgled isprid svoje muzike. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Posted - 18/11/2010 : 13:58:38
|
A Paka01, nisi meni uputio ovaj poslednji post? Ja samo pomenuh KISS u prolazu. O glam metalu, i metalu uopste, pojma nemam, niti me zanima, nego mi je ovo bilo upecatljivo. :P
Ne, to je bilo onako općenito |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 18/11/2010 : 13:59:58
|
Bon Scott faza. Nisan nikad uspija prožvakat Brian Johnsona. Ima mi AC/DC i posli dobrih pisama, ali Bon Scott faza mi je savršenstvo. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 18/11/2010 : 14:09:09
|
Da, legende rock glazbe, isto ko i Whitesnake, Twisted Sister, Gunsi, Europe i Alice Cooper, unatoč silnome tapiranju i šminkanju... To je bija đir jednoga vrimena, obilježje... Ti bendovi su imali identitet, pa makar dijelom zapamćeni i zbog svoga izgleda. Nijedan od ovih bendova nije drža svoj izgled isprid svoje muzike.
Gunsi nisu glam, Gunsi su dobri. Europe legende Ostalo neću komentirat jer ćemo se posvađat, a i onako smo off topic.
Nego Paka, kako to da imaš odlične prišivke, a slušaš ovako lošu glazbu |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 18/11/2010 : 14:10:54
|
Bon Scott faza. Nisan nikad uspija prožvakat Brian Johnsona. Ima mi AC/DC i posli dobrih pisama, ali Bon Scott faza mi je savršenstvo.
pretpostavio sam da na to mislis ali ne mogu se sloziti sa time, jer brajanovo pevanje nije relevantno u kontekstu u kom si ih nabrojao, nego preformans benda, koji nimalo nije opao nakon bonove smrti. cak ni danas, kad imaju 100 godina. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Posted - 18/11/2010 : 14:21:49
|
Da, legende rock glazbe, isto ko i Whitesnake, Twisted Sister, Gunsi, Europe i Alice Cooper, unatoč silnome tapiranju i šminkanju... To je bija đir jednoga vrimena, obilježje... Ti bendovi su imali identitet, pa makar dijelom zapamćeni i zbog svoga izgleda. Nijedan od ovih bendova nije drža svoj izgled isprid svoje muzike.
Gunsi nisu glam, Gunsi su dobri. Europe legende Ostalo neću komentirat jer ćemo se posvađat, a i onako smo off topic.
Nego Paka, kako to da imaš odlične prišivke, a slušaš ovako lošu glazbu
Europe legende, stvarno genijalan bend... To šta svi znaju samo Final Countdown, jebiga, imaju masu boljih stvari. A šta se tiče svađanja, slab san kad neko počme govorit protiv glama, ne znan, uživin se cili Ne volin predrasude prema muzici općenito, ne znan
I odakle ti znaš kakve ja prišivke iman? |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 18/11/2010 : 14:26:54
|
Ništa dosadnije od: Edwyn Collins - A Girl Like You, kao i John Paul Young - Love Is In The Air. Dođe mi da se roknem iz zasede kad ovo čujem... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 18/11/2010 : 14:40:15
|
Nego Paka, kako to da imaš odlične prišivke, a slušaš ovako lošu glazbu
Europe legende, stvarno genijalan bend... To šta svi znaju samo Final Countdown, jebiga, imaju masu boljih stvari. A šta se tiče svađanja, slab san kad neko počme govorit protiv glama, ne znan, uživin se cili Ne volin predrasude prema muzici općenito, ne znan
I odakle ti znaš kakve ja prišivke iman?
Sve ove bendove san posluša i donija zaključak.Dakle neman predrasude, nego san se osobno uvjerija. Ne volin ni ja predrasude prema muzici.Slušan svašta, od Franz Ferdinanda do Napalm deatha.
Za prišivke znan jer smo se upoznali u Bookcaffeu u Makarskoj. Tada si nakon sastanka napisa da ti je jedan gospodin(ejjj gospodin) pofalija prišivke, a sad tome istome "gospodinu" kažeš da je "nadrobija hrpu gluposti" |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Posted - 18/11/2010 : 15:26:00
|
Ahahahahahaha, kad je to bilo jebote, ima 2 godine, jelda? Skroz san i zaboravija da smo se upoznali... Doduše, ni sada neman u glavi sliku ko si ti |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 18/11/2010 : 15:27:57
|
Ahahahahahaha, kad je to bilo jebote, ima 2 godine, jelda? Skroz san i zaboravija da smo se upoznali... Doduše, ni sada neman u glavi sliku ko si ti
Nije ni meni baš slika čista, al sićan se prišivaka i Marty Friedman frizure. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
|
Topic |
|