It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Naravno, za nekoliko firmi (desetak komada), ali za Threadless još ne. Imaš u drugom postu sliku sa 604republic, upravo tamo su jučer počeli moje izdavati, ovo je tek prva u nizu.
Naravno, za nekoliko firmi (desetak komada), ali za Threadless još ne. Imaš u drugom postu sliku sa 604republic, upravo tamo su jučer počeli moje izdavati, ovo je tek prva u nizu.
Pa koliki treba biti average score na Threadlessu da printaju majicu? 4?
Average score nije jedino mjerilo, najviše se printaju oni oko 3.0-3.30 Pazi, konačna ocijena te samo lansira da budeš viđen od stafa i onda ide njihovo subjektivno misljenje i vjerojatno procjena uspješnosti (čitaj količina zarađenog novca:) Ja sam uvjeren u uspjeh najdalje do recimo 1. mjeseca 2011. jer sada trenutno imam preko 10 dizajna sa rezultatompreko 3.oo Evo, jučer je zavrsilo glasovanje za "Freedom" sa odličnom ocijenom 3 i nešto... tako da sam svoje napravio. Još jedna stvar, Threadless je jedan FANTASTIČAN izlog. Nije trebalo niti dva sata od završetka glasovanja za "Freedom" a ja sam već dobio dvije ponude za otkup za 3 mjeseca ako ga threadless ne printa. Siguran dobitak... ali tribalomi je vise od godinu dana da me se uopće primjeti,eto.
Aha, sad mi je jasno! Mozda je tako i bolje da nije sve popularity contest jer bi onda uvijek oni s najvecim krugom prijatelja pobijedili! Ovo je fino, oni ti daju visibilty, a ako ti oni necu uzeti majicu ima drugih koji hoce--njihov competition(dobra strana kapitalizma)! One zombije ce ti takoder sigurno netko uzeti!