Ima li ko kakvu informaciju, oće ić drugi integral? Ko zna jel in se isplati,su prodali išta, cjena je bila malo paprena, a ljudi ne znaju.šta valja.a valja.
Ima li ko kakvu informaciju, oće ić drugi integral? Ko zna jel in se isplati,su prodali išta, cjena je bila malo paprena, a ljudi ne znaju.šta valja.a valja.
Da. Ići će drugi integral. Uskoro. O prodaji pojma nemam. Al mislim da je ljudima pun kufer brojeva jedan i da samo čekaju da se izbaci cijeli komplet pa da onda kupe sve odjednom.
I mene zanima kada ce drugi integral izaci. Prvi sam kupio isti dan kad mi se sin rodio (i Bruno Brazil je pao isto). Oba stripa su mi odlicna. Tanguy-a sam citao 80-ih jos i bio mi je super. Zato me zanimalo kakav ce mi biti opet i moram priznat da me nije iznevjerio. Izdanje je odlicno napravljeno kao i Bruno Brazil. Cijena je istina paprena al mi nije zao. Svejedno imam kome sad ostaviti sve te stripove
Ispravka krivog navoda Izašla je u PZ 2002g.(deveti album)a to kao i da nije s obzirom na dostupnost iste. Još me nešto buni: U trećem integralu je izašao album broj 10 a u četvrtom će album broj 9? Pošto se radi o pojedinačnim albumima ne vidim neki smisleni razlog?
Ispravka krivog navoda Izašla je u PZ 2002g.(deveti album)a to kao i da nije s obzirom na dostupnost iste. Još me nešto buni: U trećem integralu je izašao album broj 10 a u četvrtom će album broj 9? Pošto se radi o pojedinačnim albumima ne vidim neki smisleni razlog?
Jesu li te epizode nastavci ???
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!