forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 39

King Warrior
stripovi.com suradnik

22363 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2010 : 07:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Čuj,ne kužim razloge tvojeg podsmjeha i ovog podcrtavanja.Nemam apsolutno nikakvog razloga bit pristran i ne shvaćam tvoje podcrtavanje i ismijavanje.Iznosim samo vlastite zaključke i vlastita viđenja.Recimo da ću većinom javno iskazat vlastito razmišljanje i viđenje,za razliku od tebe i sličnih koji propagirate ideju "ko nas bre zavadi"!(mislim na moderatore,isključivo).
Ako imaš nešto za komentirat,napiši slobodno jer ovako ispada da se samo pičkasto podsmijavaš.Nisam stekao dojam da si bezkičmenjak,ali da si uštigljenko i da voliš poziciju moderatora to stoji(nekako sam sklon teoriji da ste vi Srbi genetski skloni provođenju "reda i zakona",pa makar se radilo i o bezazlenom stripovskom forumu.Recimo da si ti eklatantan primjer te "teorije",što potvrđuješ vlastitim pičkastim postovima ovakvog tipa.O zaključavanju tema i izbacivanju be bih...sada i ovdje..bit će prilike.)

Ako se želiš priklonit nečijem stavu,radnji,popstupku ili branit nečiji iskaz,nisi se trebao angažirat kao moderator.Meni se čini da bi trebao bit znatno neutralniji.Primjer-recimo,nije mi jasno iz kojeg povoda ti i ostali moderatori tako sistematično najavljujete nova izdanja od Libellusa na ovom forumu?Zašto to ne radite sa ostalim izdavačima,ako ste nepristrani?Jel im se to uvlačite i dodvoravate nekome?Jel netko tim momcima zabranio da se sami jave i prezentiraju vlastita izdanja ili su svojevoljno napustili ovaj forum?Prepustite to fanovima i simpatizerima.Možda doprinesu nešto korisno ovom forumu.

Ako sam dobro povremeno pratio,meni se čini da se takmičite tko će prije objavit novo Libellus izdanje(mislim na tebe,Ultrasa,mnahuntera i mlađu).To nije pristranost?
Dobro,mlađo je barem za moje iznošenje "neistina" zaradio besplatno spavanje u hotelu Meteor u Makarskoj,za vrijeme održavanja festivala,ali ne kužim tebe.Zar zbog dobivanja stripova po nabavnoj cijeni od prijatelja ovdje moraš ispast šonjo i još se podsmijavaš.
Kao,ne bih ti komentirao,ali bi se tu i tamo posprdno ubacio u kontekst jer je tebi,pametnjakoviću,to jebeno smiješno,a ja sam pristran i iz vlastitog pisanja izvlačim nekakvu korist.Čudo jedno!

Nego,druže Sale,ako ti je do smijeha,mogu ti pomoć.Recimo da bih ti ispričao jedan odličan vic...zove se "zlatni Srbin".Malo odudara od pravila ovog foruma,pa bi molio tvoje dopuštenje da ga ispričam (napišem).Recimo,obećaj mi da me nećeš izbacit sa foruma,a ja ću te nasmijat sa tom pričom,kad se toliko već voliš smijat.
Jel vrijedi?
P.S
Vjerujem da se nećeš uvrijedit na gore napisano i moć moderiranja ispljit u ovom primjeru jer sam samo smatrao da bih ti na podsmijavanje trebao odgovorit,odnosno iskazat vlastito viđenje nepotrebne sprdnje i podsmijavanja na moj tekst.Da si nešto komentirao i iznio vlastito viđenje,ne bih se obazirao.Ovako ispada da si namjerno isprovocirao ovih par upita oko "pristranosti".Nadam se da ćeš na njih adekvatno odgovorit jer očito imamo različito viđenje pristranosti.Način upadice(ako si već osjetio potrebu bit pametan) sa podsmjehom ne dolikuje moderatoru.Ako ti je zaista bilo smješno,imaš ponudu za vic.U svakom slučaju,vrlo nezrelo i neukusno.Ako želiš dominirat i prikazat se u bahatom stilu,moraš bit znatno elokventniji i napisat nešto konkretnije.Ovako ispada kao da se skrivaš,kao da se nekakav usranko nadovezao i podsmjehuje se.Nije to u redu.

Sada bih ja trebao kao da nesto sa tobom ovdje "adekvatno" diskutujem, sa covjekom koji je napisao kilometraski post jer se uvrijedio zbog jednog smajlija
taman posla

sto se tice vica, pravila znas, od 13.05.2010., vaze i za tebe kao i sa sve druge clanove, pa ti vidi.

Mislio sam da te direktno izbacim zato sto si vrijedjao u ovom postu jedan cijeli narod, narod koji cini skoro polovinu forumasa na forumu, medjutim, saznao sam da si dobio vec ukor pred iskljucenje, pa te to spasilo ovaj put, nema veze, neki drugi put.

@Momci, vratite se temi. Dvije stranice se prica o svemu samo ne o stripovima.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 22/11/2010 : 07:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

jesam nešto krivo napisao ili Nemanja zna vic?

znam ga i ja
i jako je ruzno tako nesto i spominjati ovdje gdje bi trebali pricati o stripu, a nazalost isto tako moze se zvati taj vic i "ZLATNI HRVAT" ili "ZLATNI BOŠNJAK"

ipak najgore od svega je kad se neko stidi toga sta je
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/11/2010 : 07:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

znam ga i ja
i jako je ruzno tako nesto i spominjati ovdje gdje bi trebali pricati o stripu, a nazalost isto tako moze se zvati taj vic i "ZLATNI HRVAT" ili "ZLATNI BOŠNJAK"

ipak najgore od svega je kad se neko stidi toga sta je

Znaci vuk dlaku menja li cud nikako
A Nemanja je izbacen bezveze
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/11/2010 : 08:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

E nabije Srbin i tebe i tvoj vic na qrcinu!!!

Evo saznao i ja vic, kad nece niko da ga isprica ja cu, ide ovako - uhvati Hrvat Zlatnog Srbina i ovaj mu kaze :"Pusti me, ispunicu ti tri masovne grobnice".
Ako je zbog reakcije na ovo Nemanja trebao da izleti onda stvarno nemam sta da dodam
A ako seribad moze da sere i po moderatorima i po njihovoj nacionalnosti, da iznosi podatke gde je ko spavao i da se brine dal' ce da postoje i najave LB a vec je oterao ljude s foruma, to je vec presedan svoje vrste.
Pa braco moderatori, ko vas je tako uplasio da ne smete da izbacite ovu karikaturu?
Ne da gazda ili je nesto drugo u pitanju?

@Seribad
Tamo gde sam ja, ti nikad neces da budes dobrodosao i mozes samo da ocekujes da te polomim kao picku bez ikakvog prethodnog objasnjavanja.
Zato, ako se negde sretnemo (imam svoje obaveze pa na pozive tebe i slicnih majmuna ne dolazim u BG, na poziv dolazi taxi, lift...).
Imao si prilike da dodjes u Leskovac (izlagao si), Kragujevac (opet te nema), tako da zajebi s demagogijom i pozivima kad vase visocanstvo navraca u BG jer niko nije obesen na civiluk i ceka velikog seribada da mu ucini cast, da zbog njega plati povratnu kartu do BG da bi video jednu najobicniju moralnu i fizicku nakazu.

I da se nadovezem na Nemanjin post upucen ovom zlu od coveka, ovoj sprdacini i nakazi prirode - "Nabijem te seribade i ja na kurac, i tebe i tvoj usrani vic"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29656 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/11/2010 : 08:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Evo, ja nisam znao ovaj vic. I bolje da nisam. Nemam riječi. Ne zajebaje se s tim stvarima, Ratko. Ovo je stvarno prekršilo sve mjere. 7 dana kazne. Svaka sljedeća takva provokacija, nova kazna. Ako ne mozete koristiti forum za nešto konstruktivno, nemojte ga uopće koristiti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29656 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/11/2010 : 08:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by nemanja93

E nabije Srbin i tebe i tvoj vic na qrcinu!!!

Evo saznao i ja vic, kad nece niko da ga isprica ja cu, ide ovako - uhvati Hrvat Zlatnog Srbina i ovaj mu kaze :"Pusti me, ispunicu ti tri masovne grobnice".
Ako je zbog reakcije na ovo Nemanja trebao da izleti onda stvarno nemam sta da dodam
A ako seribad moze da sere i po moderatorima i po njihovoj nacionalnosti, da iznosi podatke gde je ko spavao i da se brine dal' ce da postoje i najave LB a vec je oterao ljude s foruma, to je vec presedan svoje vrste.
Pa braco moderatori, ko vas je tako uplasio da ne smete da izbacite ovu karikaturu?
Ne da gazda ili je nesto drugo u pitanju?

@Seribad
Tamo gde sam ja, ti nikad neces da budes dobrodosao i mozes samo da ocekujes da te polomim kao picku bez ikakvog prethodnog objasnjavanja.
Zato, ako se negde sretnemo (imam svoje obaveze pa na pozive tebe i slicnih majmuna ne dolazim u BG, na poziv dolazi taxi, lift...).
Imao si prilike da dodjes u Leskovac (izlagao si), Kragujevac (opet te nema), tako da zajebi s demagogijom i pozivima kad vase visocanstvo navraca u BG jer niko nije obesen na civiluk i ceka velikog seribada da mu ucini cast, da zbog njega plati povratnu kartu do BG da bi video jednu najobicniju moralnu i fizicku nakazu.

I da se nadovezem na Nemanjin post upucen ovom zlu od coveka, ovoj sprdacini i nakazi prirode - "Nabijem te seribade i ja na kurac, i tebe i tvoj usrani vic"

A i ti isto. Ako ćeš pričati o stripovima, samo naprijed. Prijetnje, psovke, svađe, provokacije i spam zadrži za sebe. Dosta mi vas je svih više.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19383 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/11/2010 : 10:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sreča da obojica imaju alternativu...Tex na Darkwudovom sajtu a dveribad seli na Libellusov kad ga otvore.....
imam i ja striparna sajt ali previše volim Markosa da bi si dozvolio da me netko iznervira...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/11/2010 : 11:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by teller

500 polatisuća je po mojoj računici 250 000 naklade...
dobro smo prošli sa cijenom...moglo je i gore.

quote:

Teller-u,uz dužno poštovanje tebi i svima,nisam pristran,a nemam niti razloga.

momci, strasni ste

Čuj,ne kužim razloge tvojeg podsmjeha i ovog podcrtavanja.Nemam apsolutno nikakvog razloga bit pristran i ne shvaćam tvoje podcrtavanje i ismijavanje.Iznosim samo vlastite zaključke i vlastita viđenja.Recimo da ću većinom javno iskazat vlastito razmišljanje i viđenje,za razliku od tebe i sličnih koji propagirate ideju "ko nas bre zavadi"!(mislim na moderatore,isključivo).
Ako imaš nešto za komentirat,napiši slobodno jer ovako ispada da se samo pičkasto podsmijavaš.Nisam stekao dojam da si bezkičmenjak,ali da si uštigljenko i da voliš poziciju moderatora to stoji(nekako sam sklon teoriji da ste vi Srbi genetski skloni provođenju "reda i zakona",pa makar se radilo i o bezazlenom stripovskom forumu.Recimo da si ti eklatantan primjer te "teorije",što potvrđuješ vlastitim pičkastim postovima ovakvog tipa.O zaključavanju tema i izbacivanju be bih...sada i ovdje..bit će prilike.)

Ako se želiš priklonit nečijem stavu,radnji,popstupku ili branit nečiji iskaz,nisi se trebao angažirat kao moderator.Meni se čini da bi trebao bit znatno neutralniji.Primjer-recimo,nije mi jasno iz kojeg povoda ti i ostali moderatori tako sistematično najavljujete nova izdanja od Libellusa na ovom forumu?Zašto to ne radite sa ostalim izdavačima,ako ste nepristrani?Jel im se to uvlačite i dodvoravate nekome?Jel netko tim momcima zabranio da se sami jave i prezentiraju vlastita izdanja ili su svojevoljno napustili ovaj forum?Prepustite to fanovima i simpatizerima.Možda doprinesu nešto korisno ovom forumu.

Ako sam dobro povremeno pratio,meni se čini da se takmičite tko će prije objavit novo Libellus izdanje(mislim na tebe,Ultrasa,mnahuntera i mlađu).To nije pristranost?
Dobro,mlađo je barem za moje iznošenje "neistina" zaradio besplatno spavanje u hotelu Meteor u Makarskoj,za vrijeme održavanja festivala,ali ne kužim tebe.Zar zbog dobivanja stripova po nabavnoj cijeni od prijatelja ovdje moraš ispast šonjo i još se podsmijavaš.
Kao,ne bih ti komentirao,ali bi se tu i tamo posprdno ubacio u kontekst jer je tebi,pametnjakoviću,to jebeno smiješno,a ja sam pristran i iz vlastitog pisanja izvlačim nekakvu korist.Čudo jedno!

Nego,druže Sale,ako ti je do smijeha,mogu ti pomoć.Recimo da bih ti ispričao jedan odličan vic...zove se "zlatni Srbin".Malo odudara od pravila ovog foruma,pa bi molio tvoje dopuštenje da ga ispričam (napišem).Recimo,obećaj mi da me nećeš izbacit sa foruma,a ja ću te nasmijat sa tom pričom,kad se toliko već voliš smijat.
Jel vrijedi?
P.S
Vjerujem da se nećeš uvrijedit na gore napisano i moć moderiranja ispljit u ovom primjeru jer sam samo smatrao da bih ti na podsmijavanje trebao odgovorit,odnosno iskazat vlastito viđenje nepotrebne sprdnje i podsmijavanja na moj tekst.Da si nešto komentirao i iznio vlastito viđenje,ne bih se obazirao.Ovako ispada da si namjerno isprovocirao ovih par upita oko "pristranosti".Nadam se da ćeš na njih adekvatno odgovorit jer očito imamo različito viđenje pristranosti.Način upadice(ako si već osjetio potrebu bit pametan) sa podsmjehom ne dolikuje moderatoru.Ako ti je zaista bilo smješno,imaš ponudu za vic.U svakom slučaju,vrlo nezrelo i neukusno.Ako želiš dominirat i prikazat se u bahatom stilu,moraš bit znatno elokventniji i napisat nešto konkretnije.Ovako ispada kao da se skrivaš,kao da se nekakav usranko nadovezao i podsmjehuje se.Nije to u redu.

Pa dobro Ratko, kako te nije sram?
Kako možeš tako lagat?
Stvarno si prešao sve granice.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/11/2010 : 11:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Inače, ovo je sad klasičan primjer. Sada bih se ja trebao braniti preko dvadeset postova, A Ratko bi tvrdio tipa "Ne znam ja, tako sam čuo." A na kraju bi ispalo da ljudi misle "ma tko zna čega tu sve nema".
Nema šanse. Na žalost, u životu sam kroz posao vodio i previše takvih razgovora da znam da to nikamo ne vodi.

samo ću reći još jednom: Ratko, srami se.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40978 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/11/2010 : 11:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ove teme su tempirana bomba na forumu... Dele se ljudi, svi misle svasta a rezultat svega je rast netrpeljivosti i banovi.. Cemu sve to, stvarno nemam pojma...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19383 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/11/2010 : 11:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
a zanimljivo da su te "bombice" stalno bacane iz jedne iste ruke....dobro,ne baš sve,ali večina njih...

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 22/11/2010 : 11:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
a zanimljivo je da se i stalno jedni te isti ljudi ljepe na te bombice.... forumska besplatna pravna pomoč
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19383 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/11/2010 : 12:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
grrrrr...misliš na mene?

Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 22/11/2010 : 13:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Ovdje ima svega osima price o texu broj 1

Dajte ljudi,udjem i vidim nove postove kontam da je neko napisao nesto vezano za knjigu a ovamo...

Nemam potpis...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40978 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/11/2010 : 13:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Svi znamo da je Teks odlican..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 22/11/2010 : 13:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
meni je knjiga super iako mi je ovo prvo izdanje koje posjedujem od VČ. Naravno da je moglo bolje ali tex je tex ko god ga izdavao i u kojoj god boji i na kakvom god papiru.

"Nothing is true, everything is permitted."

Edited by - tosha on 22/11/2010 13:52:00
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10921 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/11/2010 : 13:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Neko kaze da imamo dve edicije Texa od provog broja, nek ljudi izaberu sta je kome po ukusu, volji, dzepu. A ja velim, jebote, ko ce da izda zlatne Tex epizode: Lucera, Intrigu, Kameni most, Izmedju dve zastave i slicne. Pomrecemo od starosti dok stignu do tih epizoda.
Sto se tice prica sa i oko Dveribada, ajte da ga ne spominjemo na ovoj novoj strani topica.

Edited by - kasper on 22/11/2010 14:13:41
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 22/11/2010 : 16:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Neko kaze da imamo dve edicije Texa od provog broja, nek ljudi izaberu sta je kome po ukusu, volji, dzepu. A ja velim, jebote, ko ce da izda zlatne Tex epizode: Lucera, Intrigu, Kameni most, Izmedju dve zastave i slicne. Pomrecemo od starosti dok stignu do tih epizoda.
Sto se tice prica sa i oko Dveribada, ajte da ga ne spominjemo na ovoj novoj strani topica.

Intriga je bas vrh,jedna od mojih najdrazih a procitao sam 99 % onog sto je izaslo na nasim prostorima :)

Mi mladji i imamo neke nade da cemo to docekati od VČ-a ili mozda libellusa a s druge strane uvijek je tu ZS

Nemam potpis...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10921 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/11/2010 : 16:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magico_Vento

Mi mladji i imamo neke nade da cemo to docekati od VČ-a ili mozda libellusa a s druge strane uvijek je tu ZS

Najbolji izbor je svakako Libellus, tu prevod jebe kevu kakav je . Sto se tice ZS, slabo ti ja za to imam zivaca vise, a epske epizode Texa nisu pitanje kompromisa da ih imam u bilo kojem izdanju. Citao sam ih nekada davno, citacu ih opet, al ne od ZS.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/11/2010 : 21:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Pita se covek na kojim li su stripovima odrasle pojedine stripadzije sa ovog foruma?Ovolika netolerantnost i nepostovanje sagovornika...Smatram ljubitelje devete umetnosti nekom elitom i eto,pojede me sramota...
(izvinite na off-u...)
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 22/11/2010 : 22:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
Stalno neka prepucavanja, postalo je ko španska serija sa očajnim glumcima
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 23/11/2010 : 01:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
španjolska sapunica tipa...kad Rodrigo sazna da je sam sebi otac

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

Zok
New Member

Bosnia and Herzegovina
121 Posts

Member since 02/10/2010

Posted - 23/11/2010 : 10:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zok a Private Message  Reply with Quote
Ma dajte,ljudi,pa ovaj Tex je preskup...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13526 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/11/2010 : 11:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

jbg, jeftinijeg nema
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/11/2010 : 12:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

Zato ja jedva čekam drugi broj.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 39 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000