Momci vi ste legende!!!!!!!!! Upravo sam pročitao da čete raditi na Specialcu Kita Tellera pa da vas pohvalim i ovdje!!! Kakav Ludens,VČ,Van GOGH,Libelius,...sve su to amateri za vas!!!!!!!!!!!!!!
Zlatna Serija Rules!!!!!!!!!!!!!! Lunov Magnus Rules!!!!!!!!!!!!!!!
Ako izdate sve to šta imate u planu sa tajanstvenim Alanom,Kitom Telerom (Sve ove neobjavljene priče!),....pa ja ču sve rasprodati i skupljati samo vaša izdanja!!!!! Tako ču imati GLANCERE napokon a i kad netko uđe u moju sobu mislit če kako imam neke knjige na polici pa če ljudi misliti kako sam se napokom opametio i prestao čitati stripove!!!!
Molim da me stavite na vašu "mailing listu" pa kada budete završili Kit Tellerov specialac POVRATAK RENDŽERA da mi javite!! Nadam se da čete izdati i tu knjižicu koja ide uz taj specialac..... Sledeče od Kita Telera ako mogu da predlažem bi moglo da bude LOST Valey u boji naravno! to je regularni broj 100 od Kita Tellera i u boji, pa onda počnete sa neobjavljenim pričama.....
To se ne prodaje, to ide samo na internet, smiri se.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Tiskana verzija ide samo onome ko je tiska, neće se to prodavat.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Momci vi ste legende!!!!!!!!! Upravo sam pročitao da čete raditi na Specialcu Kita Tellera pa da vas pohvalim i ovdje!!! Kakav Ludens,VČ,Van GOGH,Libelius,...sve su to amateri za vas!!!!!!!!!!!!!!
Ako izdate sve to šta imate u planu sa tajanstvenim Alanom,Kitom Telerom (Sve ove neobjavljene priče!),....pa ja ču sve rasprodati i skupljati samo vaša izdanja!!!!! Tako ču imati GLANCERE napokon a i kad netko uđe u moju sobu mislit če kako imam neke knjige na polici pa če ljudi misliti kako sam se napokom opametio i prestao čitati stripove!!!!
Molim da me stavite na vašu "mailing listu" pa kada budete završili Kit Tellerov specialac POVRATAK RENDŽERA da mi javite!! Nadam se da čete izdati i tu knjižicu koja ide uz taj specialac..... Sledeče od Kita Telera ako mogu da predlažem bi moglo da bude LOST Valey u boji naravno! to je regularni broj 100 od Kita Tellera i u boji, pa onda počnete sa neobjavljenim pričama.....
Nemoj bas pretjerivati 1 Euro! Svi koje si naveo su pravi izdvaci stripova bez kojih ne bi bilo stripova uopce jer tko bi onda platio scenariste, crtace i sve koji rade na stvaranju stripova?!? Mi podrzavamo sve njih, a ovo sto napravimo sebi je nesto ekstra zato sto ti stripovi nisu jos dosad objavljeni u ovom obliku (i zato sto smo ludi).
Upravi smo završili sa prelomom prvog dela ove neobjavljene Martijeve epizode. Stvarno je odlična priča, a i crtež je prvoklasan (Esposito Bros.) Drugi i treći deo uskoro dolaze.
Eto te ko general neki,jesi pomislio mozda nekad da se ukljucis u rad i da pomognes a ne da govoris cim zavrsite saljite mi na mail Kako sam ruzno zvuci ovo sto si rekao jos pocnite sa nebojavljenim i u boji a ja cu to samo skidati kao leacher
Radi se o najnovijem stripu na kojem smo tek poceli obradu, trinaestom KOLEKCIONARSKOM IZDANJU (nove) ZLATNE SERIJE--kod nas jos neobjavljenom Kit Teller specijalcu iz '92, Povratak Rendžera na 148 strana! (1 Euro bez srcanog udara molim ) Sto je zanimljivo i meni jako drago sto je scenario pisao Mauro Bosseli, dok je crtao naravno Francesco Gamba. Uskoro cu nabaviti i onu malu knjizicu "Prica o Malom Rendžeru" koja je isla sa ovim stripom pa cemo procijeniti da li da i to sredimo i ubacimo u ovo izdanje.
E to sam i ja rekao Attili, ali me je on podsjetio da je izaslo 8 epizoda u ZS. Ima i LMS remaster edicija no tamo ce valjda ici vec prije objavljeni stripovi.