hehehe super jos kad bi ja to mogo gdje nabavit bilo bi super!!!!!!!!!!!
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
U Srijedu mi stize nova stampana Zagorova knjiga, Desperate March. 416 stranica, sa unutrasnjim naslovnicama u boji prije pocetka svake sveske ove epizode. Ne znam bas kako ce izgledat, ali nadam se da ce biti vrhunsko. Trenutno sam na stranici 200 u prevodu Nightmares, polovinom Decembra nadam se da ce biti gotova.
Ace, odlicno si ovo napravio! Jako mi drago kad neko sa toliko entuzijazma napravi nesto slicno jer to je znak da ljudi kad se potrude rade cuda! Pozdrav!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
novi Zagor, DESPERATE MARCH, tvrdo koriceni, stigo prije sat vremena! Sliko sam ga sa svakog ugla, pa eto da vidite rezultat mog truda zadnjih mjesec i po ;)
Hvala momci. Mozda sad kad sam ovo zavrsio, i kad sa 7 dana isto tako zavrsim episodu Nightmares, naci cu malo slobodnog vremena da napisem koju recenziju. Ima skoro 3 mjeseca od kad sam zadnju napisao...