Zaista tužna vijest, velikan komedije više nas neće nasmijavati urnebesnim komedijama. Nabrajati njegove provale trajalo bi zaista dugo, ali jedna od jačih mi je kad je onom znanstveniku u invalidskim kolicima rekao 'Ne morate ustati.' Mislim da više nitko nikada neće moći snimiti filmove tako urnebesne i genijalne poput trilogije 'Naked Gun'.
I šteta da su 'Police Squad' prekinuli nakon samo šest epizoda.
Šteta, otišla je još jedna velika legenda... No mora se priznat lijepo je doživio, 85.godina, do samog kraja je bio aktivan.
"Dr. Rumack: You'd better tell the captain we've got to land as soon as we can. This woman has to be gotten to a hospital. Elaine: A hospital? What is it? Dr. Rumack: It's a big building with patients, but that's not important right now."
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
jebote, skroz sam izvan svega. forbidden planet, police squad i naked gun. mozes ih gledati pet puta dnevno i nikad nisu dosadni... uvijek pamtim onu: "ima 50% šanse da se izvuce, a i za to su mu izgledi samo 10%" zato, zavrsimo s osmijehom, on bi to svakako odabrao:
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."