Ima poster... Stvarno je lep.. Sa jedne strane se lepe slicice.. Ali one koje se uklapaju u sliku.. Ima po 2 ili tri na jednoj slicici... A sa druge svi strumpfovi... Meni je jako lep album....
Ima poster... Stvarno je lep.. Sa jedne strane se lepe slicice.. Ali one koje se uklapaju u sliku.. Ima po 2 ili tri na jednoj slicici... A sa druge svi strumpfovi... Meni je jako lep album....
A sto ti je steta sto nije reprint starog albuma?
ma nista posebno, samo sam se ponadao da su mozda izbacili neke stare zalihe na kioske, a taj mi je album bio veoma drag, mozda i najdrazi od svih koje sam skupljao :) (a odavno se to zagubilo negde.... :()
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ma imas ga po aukcijama sigurno... Pogledaj ovde na s.com ili na limundu ili na allegro.rs.. Samo gde vidis Mirdraal nick da je licitirao odustaj.. To sam ja..
Ovaj album je u Hrvatskoj izasao pre godinu dana, mozda i dve. Ovo je cetvrti Panini album posvecen Strumfovima (jedan je mozda reprint, nisam siguran jer ga nemam), a postoji i jedan koji je izdao Merlin. Kod nas su DN objavile 3 albuma - Strumfovi, Strumf parada i taj Merlinov.
Hvala za sliku jebiga, kad ni kod Distriesta-bio sam na knjižnom sajmu- ne znaju za taj album, to znači u Sloveniji ništa...fak No sad vidite, da i kod nas nije sve bljištavo...fak
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Hvala za sliku jebiga, kad ni kod Distriesta-bio sam na knjižnom sajmu- ne znaju za taj album, to znači u Sloveniji ništa...fak No sad vidite, da i kod nas nije sve bljištavo...fak
Mozda je to kod vas vec islo jer pise da je godina 2008.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Eto vidis Risar,ma znao sam ja da je to islo kod vas.Vidis sad koliko kaskamo. Inace ovaj Vini pu album je jako lep,slicice su vhunske.Imao sam par tih slicica ali ne mogu da ih nadjem.
Ljudi koja je fora sa ovim slicicama sa postera iz albuma strumpfovi,od desetak kesica nisam dobio ni jednu,a gledam i na spletkomatu potraznja je velika a slaba ponuda?