forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/11/2010 : 16:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ne znaš koliko Smogi Boj ima albuma ili nećeš da objavljuješ Lorensa ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/11/2010 : 16:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 17/11/2010 : 17:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Pokušat ću, ali kronično mi fali vremena plus što je jako teško i nezahvalno planirati na tako duge staze, jer su uvijek nešto pomakne.

pa dobro, ne moraš točan datum staviti...dovoljan je mjesec objavljivanja

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 18/11/2010 : 12:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

quote:

Pokušat ću, ali kronično mi fali vremena plus što je jako teško i nezahvalno planirati na tako duge staze, jer su uvijek nešto pomakne.

pa dobro, ne moraš točan datum staviti...dovoljan je mjesec objavljivanja

ma moze najava otprilike kao za El Nino 2

salim se,i ona najava je bila odlicna...mogli smo se dobro bar po necemu ravnati...
bar tvoja izdanja izlaze vise nego redovno i svako moze naci nesto za sebe...
poneka nekog razocaraju,neka nekoga obraduju...a ponekad neka natjeraju nekog da da sansu i nekim drugim tvojim izdanjima...zato nadji malo vremena pa nam uradi novu najavu, slobodno i malo pesimisticniju
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 02/12/2010 : 23:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Velika će praznina biti ispod mog bora ove godine, Blast, Koma, Fotograf i Ubojica tek krajem siječnja. Ali ok, imam i nekih zaostataka od ranije.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1696 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 03/12/2010 : 08:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
A privju za Fotografa?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2010 : 08:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ova me je vest iskreno obradovala (mislim na izvesno kašnjenje ovih albuma u odnosu na Markosovu najavu od oktobra), taman ću imati vremena da rešim neke zaostatke.Samo mi je žao što i Inkal nije upao u ovu skupinu,ali dobro, neće pobeći!

Edited by - anto on 03/12/2010 08:58:03
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/12/2010 : 09:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Koma i Ubojica odlicni, uzimam sigurno.
Potkazivac mi je jedan od najlosijih BD stripova sto sam citao. Neka prica na prvih 10 strana i onda do kraja nista, popunjavanje stranica crtezom. Mnogo, mnogo losije od odgode.
Fotograf me ne interesuje.
Eto
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/12/2010 : 09:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Evo i privju za Fotografa. Inkal će isto biti u ovoj turi, nije jos postavljen.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/12/2010 : 09:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo i privju za Fotografa. Inkal će isto biti u ovoj turi, nije jos postavljen.

Ah, imam starog Inkala, al nema veza. Imacu dva Inkal bisera u kolekciji . Jedan od najboljih stripova IKAD.
Dobro, do Februara stekam pare za Inkal, Ubijicu, Komu i Blasta . Ne pamtim bolju turu Fibre .

Edited by - kasper on 03/12/2010 09:48:06
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 03/12/2010 : 10:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
Le Tueur ide prvih pet albuma, tj. ono sto je Archaia objavila u dva toma?
Obzirom da je izdato jos 3 albuma od tada,
pretpostavljam da ce biti i drugi integral za par godina...

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2010 : 10:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
@Kasper
Potkazivač ti je toliko loš ???
Ali dobro, tebi je i Riđobradi dosadan!
U pravu si što kažeš da je ova tura Fibre možda i najbolja ikad!

@Markos
Ima li još nešto pored Inkala da nisi najavio, a da će ići (Paul,Halo Jones,Gavran) ?

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 03/12/2010 : 10:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
odlično! izgleda da će mi se novčanik malo oporaviti, ovaj put ništa za mene...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/12/2010 : 10:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@Kasper

Da, toliko je losh. Svakome je nesto loshe, nesto dobro. Sad sta li je tebi loshe, imam utisak da ti je sve OK od Francuza?
Ridjobradog ne bih okarakterisao kao dosadnog ili loseg, to mi je potpuno nebitan strip. Ne interesuje me. Budzer za Ridjobradog je 0 din i slicno .

Edited by - kasper on 03/12/2010 10:42:42
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/12/2010 : 10:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JefCostello

Le Tueur ide prvih pet albuma, tj. ono sto je Archaia objavila u dva toma?
Obzirom da je izdato jos 3 albuma od tada,
pretpostavljam da ce biti i drugi integral za par godina...

Da, da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/12/2010 : 10:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ima li još nešto pored Inkala da nisi najavio, a da će ići (Paul,Halo Jones,Gavran) ?

Paul i Halo Jones. Gavran je Potkazivač. "Gavranov let" je doslovan prijevod naslova, ali to kolikvijalno znači "Potkazivač".

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2010 : 10:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Paul i Halo Jones. Gavran je Potkazivač. "Gavranov let" je doslovan prijevod naslova, ali to kolikvijano znači "Potkazivač".

15 minuta sam se jutros vrteo na tvom sajtu da provalim koji je strip Gavranov let od najavljenih albuma!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/12/2010 : 10:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

odlično! izgleda da će mi se novčanik malo oporaviti, ovaj put ništa za mene...

Ako smijem primjetiti, mislim da bi ti se Fotograf mogao svidjeti.
(meni je osobno to najbolji strip koji sam izdao od Mausa)

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2010 : 10:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

@Kasper

Da, toliko je losh. Svakome je nesto loshe, nesto dobro. Sad sta li je tebi loshe, imam utisak da ti je sve OK od Francuza?
Ridjobradog ne bih okarakterisao kao dosadnog ili loseg, to mi je potpuno nebitan strip. Ne interesuje me. Budzer za Ridjobradog je 0 din i slicno .

Šalim se, samo nisam ubacio smajlije - ja ni Odgodu ni Potkazivača nisam pročitao, iako sam ih nabavio pre osam ili devet meseci!
E sad, ima i meni što šta što mi je loše ili prosečno, ali to i ne kupujem (barem se trudim da ne kupim)
Eto recimo, Džonatan Kartland, klasik, meni je jako loš.Da ne nabrajam više!

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 03/12/2010 : 11:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je što stripovi malo kasne, jer sam i onako u zaostatku. Ova tura je stvarno odlična, uzimam Komu i Blasta. Preporučujem i Ubojicu.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 03/12/2010 : 11:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ja samo Ubojicu, i to neču žurit.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 03/12/2010 : 12:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Da li ova poskupljenja kolorki znace da mozemo ocekivati i poskupljenja ostalih izdanja?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/12/2010 : 12:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Teoretski, ne radi se poskupljenjima nego u usklađivanju cijena između Libellusa i Stripova na kvadrat, prije su Kolorke u Libellusu bile 250, u SNK 285, sad je cijena ista u obje striparnice, na pola puta između starih cijena. Možda će biti nekih malih korekcija još, (recimo, kao što je Springville 120, a ne 110 iz istog razloga), ali sumnjam. Uglavnom sam išao na svoju štetu, gdje god sam mogao.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 03/12/2010 : 14:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
usklađivanje cijena - e ova je dobra.
moram zapamtiti i primjenjivati.
thanx

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 03/12/2010 : 14:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
prelistao "privjue"... jebemliga, nije mi jasno oduševljenje ubojicom... tipičan antiheroj, lep, pametan, obrazovan, verovatno poseduje i par umetničkih dela... uz sve to on je ubica s filozofijom i etičkim kodeksom (siže drugorazrednog američkog trilera?)... ima li šta debilnije... postoje studije ispovesti (pravih) ubica od pojave psihijatrijskih praksi (u medicini, a pogotovo u sudstvu) u 19. veku do 70tih godina 20. veka... prosto se čovek iznenadi koliko tu malo mesta ima (tačnije, uopšte nema) za filozofiju etike; no, dobro, ko voli nek izvoli...
e da, još jedno... čovek roni i puca snajperom sa đozlama... fenomenalno... pravi, profi ubica...a da smart-đozle su tu da uobliče njegov smart-autfiting... a i nije loše da antiheroj delimično i likom i "filozofijom" anticipira prosečnog čitaoca...

blast... obećava

adidas/koma...
hm... ima nešto "pedersko" u stripovima kao što je ovaj... prvo crtež, a zatim i osnovni elementi koji grade unutrašnju (emotivnu) strukturu sižea... svet male devojčice, socijalno izolovan lik (naravno), maštoglav (naravno), arhepotreba za sigurnošću, za majkom itd, itd... možda grešim...

fotograf... nažalost, za mene ovo nije strip već antistrip, ne u smislu kvaliteta, već u bukvalnom smislu...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.29 seconds. Snitz Forums 2000