forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 04/12/2010 : 22:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Prema privjuima iz ove ture najviše me se dojmila Koma ( bio bi to Blast, ali njegov privju je već neko vrijeme na sajtu, pa ga nekako ni ne računam u novu turu ) a sigurno uzimam i Fotografa. Što se tiče Potkazivača o njegovoj kupnji ću odlučiti kad pročitam Odgodu ( koju sam davno kupio al nikako da dođe na red za čitanje ) Ubojica će, bojim se, morati na listu čekanja.

P.S.Markos imaš i od mene moralnu podršku, ako ti to nešto pomaže

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?

Edited by - Ignus on 04/12/2010 22:18:15
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/12/2010 : 23:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hvala ti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 05/12/2010 : 00:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
ma normalno da i s moje strane stiže moralna podrška - kada se radi o tvojoj djelatnosti izdavanja stripova. ona moja ranija sprdnja je prema tvom pr-u. laim

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 05/12/2010 : 12:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
Markos samo naprijed imas od mene ne bas preveliku ali ubrzo vecu podrsku , posto sam tek poceo kupovati fibrina izdanja :) svaka cast izdanja su perfektna :)

Aldebaran je fenomenalan :)

feka
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 05/12/2010 : 19:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno nije moje da savjetujem ali evo, ne mogu izdržati. Molim te, stvarno te molim izbriši druge forume iz bukmarksa na kompu, nemoj ni gledati šta se piše tamo, tko se tamo skuplja, tko je opsjednut s tobom i Fibrom i jednostavno prestani odgovarati na sve napade. Znaš i sam da to nema nikakvog smisla, samo će jače zagristi kad vide da se nerviraš. Izbaci lijepo odavde svakog tko prekrši pravila dva puta i to zauvijek. Politika, vrijeđanje, beskonačni spam...2 puta i zbogom. Devedeset i osam posto ljudi je ovdje normalno ali se čuje samo za one druge. Jer su naravno najglasniji. Don't explain, don't complain, davno je rečeno, sajt je tvoj, ti odlučuješ i nemoj se natezati u vezi toga. I molim te, molim te,nemoj nastavljati beskonačne rasprave sa onim likovima na drugim forumima, dao sam si truda i to čitao pa mi je sada muka. To je nevjerojatno. Opsjednutost. Nemaju privatni život, počeli su živjeti svoje avatare i našli su u tebi vjetrenjaču na koju navaljuju. Ti ih održavaš na životu svojim odgovorima i objašnjavanjima, hraniš ih.
Molba je naravno iz sebičnih razloga. Jednostavno ne želim da u jednom trenutku sve odjebeš i prestaneš izdavati stripove. Jer da sam na tvom mjestu ja bih nakon svih ovih sranja o tome razmišljao sigurno.
Stripovi su skupi. Ali oni toliko koštaju i to je to. Kupit ću ili neću kupiti. Uopće me ne zanima računica koliko košta njihovo izdavanje. Uopće me ne zanima koliko ćeš ti zaraditi na njima. Ako ja ocijenim da imam novac za neki strip i da on vrijedi tih para kupit ću ga. Nađi još tristo-četiristo takvih i nastavi dalje. Tko je meni kriv što ne živim u Francuskoj sa 60 mil. stanovnika i što nemam plaću od pet tisuća eura? Prestani se zamarati uzaludnim objašnjavanjima svim fantazerima. Ako misle da mogu bolje, slobodno je tržište, neka probaju.
A one tipove pusti i sami će se ugasiti. Uostalom ti si ih stvorio i virtualno postoje zbog tebe. Tone starog papira su prodali preko sajta i tone ispraznih narcisoidnih priča su nadrobili i uživali u centru pažnje prvi puta u životu.
Nemoj zamjeriti, morao sam to napisati a vjerujem da mnogi ovdje misle isto.
Ljubav&rakete, Ken, Svagdanja borba, Tom's bar, Eternaut, Pakao, Alvar Mayor, Bilješke za ratnu priču, Mort Cinder, Sharaz de, Putovanje u Italiju, Gospodin Jean, Maus, Crna rupa, OHF, Zekan, Grendeli, Papak, Tvrđa, Ženski strip na Balkanu, Kolekcionar, Vam... samo da te podsjetim, to si ti izdao, ne oni, oni su nebitni.
Prestani gubiti vrijeme s njima i činit će ti dobro.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 05/12/2010 : 20:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote

Prestani gubiti vrijeme s njima i činit će ti dobro.
[/quote]

Amen to that. Nije kao da nimaš drugog posla u životu, stavi Niku na spavanje i pročitaj koji strip.

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/12/2010 : 20:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
@Nostromo
Potpisujem sve 1000000 %
I ja sam malo počeo da gledam one gluposti na sajtu Darkvuda, zgrozio se i prekinuo nakon 10-tak minua čitanja.
Čak i da je sve tačno, ja ti opet skidam kapu i nadam se da će Fibra još postojati godinama i godinama, da ne kažem decenijama, jer bez ove kuće ja nikada ne bih pročitao sve ove dobre stripove.
A i što se tiče moderatora, muka mi je više od napadanja na njih - momci odrađuju posao krajnje korektno, uz odlične tekstove i otvaranje zanimljivih topika, i normalno je da nekada i pogreše (jelte, ko radi taj i greši).

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/12/2010 : 20:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
U pravu ste, naravno, ali teško mi je to otrpjeti. Ali, pokušat ću, stvarno ću pokušati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/12/2010 : 21:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Nemoj da pokušaš, nego uradi to, a svoju energiju usmeri na nove Zekane,Rip Kirbije,Tvrđe, Orke i Kolorke!!!
A pre svega na malu Niku (jel tako beše ime ?) i na ženu (od mnogo nerviranja može da počne da zeza "muškost", a to već ne bi valjalo)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 05/12/2010 21:05:15
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/12/2010 : 21:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
;) U pravu si, naravno da ste svi vi u pravu i hvala vam na tome. Mislim da mi je ipak došlo iz dupeta u glavu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2010 : 21:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Mislim da mi je ipak došlo iz dupeta u glavu.

Smem da se kladim da nije!!!

Ali dobro, prove me wrong.
Bolje idi vidi, Chaboute je izbacio novi album.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 06/12/2010 : 16:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
sad ih je makar manje ovdje tih natezanja , presli su na drugi sajt na drugu koku koja je mlada da se izivljavaju :) trebati ce moderatora .... ali ipak sve je to gubljenje vremena ljudi moraju da pricaju i pricaju :) slazem se sa antom , fibrini stripovi su stvarno univerzalni da citiram jednog prijatelja , a znate ga i vi : fibrice su kao mala holivudska remek djela :)
Tek sam ih poceo citati i polako to nabavljam ... ti samo dalje nastavi da nas obasipas naslovima :)

feka
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/12/2010 : 16:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
podržka i sa moje strane, nije da je bitna ali je iskrena...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 06/12/2010 : 19:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message  Reply with Quote
Prvi album Ubojice rastura,rezerviram!

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 07/12/2010 : 11:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@Nostromo
Potpisujem sve 1000000 %
I ja sam malo počeo da gledam one gluposti na sajtu Darkvuda, zgrozio se i prekinuo nakon 10-tak minua čitanja.
Čak i da je sve tačno, ja ti opet skidam kapu i nadam se da će Fibra još postojati godinama i godinama, da ne kažem decenijama, jer bez ove kuće ja nikada ne bih pročitao sve ove dobre stripove.
A i što se tiče moderatora, muka mi je više od napadanja na njih - momci odrađuju posao krajnje korektno, uz odlične tekstove i otvaranje zanimljivih topika, i normalno je da nekada i pogreše (jelte, ko radi taj i greši).

Kratko i jasno. Potpisujem
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 07/12/2010 : 18:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
@ Markos
reci mi šta ti je s Crvenim Gospodarom i El Ninom , oće li imat nastavke ?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 07/12/2010 : 18:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

@ Markos
reci mi šta ti je s Crvenim Gospodarom i El Ninom , oće li imat nastavke ?

El Nino 2 sam ja ocekivao u ovoj turi sa ovim najavljenim kolorkama
mislim da je zasad Marko pored ovog najavljenog negdje spomenuo da ce ici najvjerojatnije u ovoj turi Inkal a ostatak drzi u tajnosti

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/12/2010 : 19:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ubojica mi je totalno oduševljenje.
Odavno mi se nešto nije ovoliko svidilo.
Koma izgleda interesantno, a Fotografa ću priskočit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/12/2010 : 19:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
El Nino 2 ce ici u prvoj polovici iduće godine, a Crveni gospodar nema nastavaka.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/12/2010 : 20:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
i bolje

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7965 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 07/12/2010 : 22:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ima li šanse za nešto amerikansko (DC, Marvel, Dark Horse...)?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/12/2010 : 22:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Zar nece Daredevil

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/12/2010 : 00:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Daredevil Franka Millera, Criminal Eda Brubakera, Macanov i Žeželjev Captain America: Dead Men Running (iako ti ovo možda dođe više kao hrvatski strip) i Gene Yangov American Born Chinese.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/12/2010 : 20:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by alexts

Daredevil Franka Millera, Criminal Eda Brubakera, Macanov i Žeželjev Captain America: Dead Men Running (iako ti ovo možda dođe više kao hrvatski strip) i Gene Yangov American Born Chinese.

Jedva čekan ovo, kad ćeeeee?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/12/2010 : 20:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
taj american born chinese mi super deluje, sudeci po ono malo sto sam video

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.54 seconds. Snitz Forums 2000