Napomena: Popis ispod ne predstavlja sluzbeni izdavacki plan Ludensa / Strip agenta, nego moje pretpostavke o izdanjima koja bi trebala izaci do kraja 2011-te godine.
Dylan Dog almanah straha:......010 Violinist,.......................25,00 kn (31.10.2011)
Dylan Dog gigant:..............010 Zvakac pokrova - .................................. Vucja krv - .................................. Smrt zvijezde - .................................. Misterij otoka Yd,...............49,00 kn (31.10.2011)
Mister No specijal:............011 Dark lady,.......................25,00 kn (05.05.2011) Mister No specijal:............012 Pustolovina u Manausu,...........25,00 kn (05.08.2011)
Martin Mystere:................084 Ubilacki bijes,..................29,90 kn (21.05.2011) Martin Mystere:................085 Ramanujanova formula,............18,00 kn (30.07.2011) Martin Mystere:................086 Strava na Haitiju,...............29,90 kn (10.10.2011)
Martin Mystere specijal:.......012 Stroj istine,....................25,00 kn (05.05.2011) Martin Mystere specijal:.......013 Carobnjak kise,..................25,00 kn (05.08.2011)
Martin Mystere maxi:...........005 ,................................39,00 kn (20.07.2011)
super... lani sam bio skeptičan na ovakve popise, no pokazalo se vrlo vrlo točno... ovaj put sve pohvale autoru na trudu...Dylan Dog će dobro odmaknuti dalje, uz pojačanja iz Libellusa nema mu kraja... a moj sin već izgara čekajući Zagor Gigant 04... _____________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Vidi jadnog Texa, ni deset brojeva neće izaći... Quebrasco, svaka čast!
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
kako 3 specijala zagora??? u italiji izlazi 1 godišnje. znači trebao bi k. kolumbo i jedan koji će iduće godine u italiji izaći... ili sam nešto propustio???
Nemaš najave za Bleka, Marka, AF Klasik, AF extra, AF superklasik, Maxmagnus, Diabolik? Priče Broja Jedan?
da, mogao bi ubaciti AF, a što se Diabolika tiče ispalit ću na živce jer izlazi samo 1 (slovima: j e d a n) broj godišnje i to samo iz extra-serije... stoga raspored za Diabolika nije potreban.. ________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nemaš najave za Bleka, Marka, AF Klasik, AF extra, AF superklasik, Maxmagnus, Diabolik? Priče Broja Jedan?
da, mogao bi ubaciti AF, a što se Diabolika tiče ispalit ću na živce jer izlazi samo 1 (slovima: j e d a n) broj godišnje i to samo iz extra-serije... stoga raspored za Diabolika nije potreban.. ________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
Ma znam da Diabolik izlazi jednom godišnje, nego sam mislio da ako postavlja najave, da to budu sva izdanja koja izdaju Ludens i Strip Agent.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
zagor gigant prolaz izmedju svetova izacice u maju u italiji povodom 50 god zagora..ocekujemo da ce i kod nas vrlo brzo biti objavljen,verovatno u jesen 2011