forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Strip za izpod božičnog drvca?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 17/12/2010 : 19:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by swamp thing

Naruceno, stici ce oko praznika:
- Planet Hulk
- WW Hulk
- Wolverine: Origin

Ova tri imam i mogu ti reći da te čeka veselje.
Stripovi su fenomenalni.

Do sada nam se ukus podudarao, nema razloga da sumnjam da nece i sada
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/12/2010 : 19:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Inače, sam sebi sam za poklon za Božić poklonija 2 Green Lantern trejda (No Fear i Revenge of the Green Lanterns) i to je to Ne očekujen nikakve stripove za poklon

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 17/12/2010 : 19:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Preporuke za 1602 i od mene. Ja sam već kupio 2 komada, jedan sam frendu poklonio za rođendan.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 17/12/2010 : 19:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Eeeh, kad bih ja dobijao stripove na poklon... Mozda bi mi neko i poklonio, ali niko iz mog okruzenja nema blage veze o stripu, a meni isfur da im kazem 'Ej, kupite mi taj i taj strip'... Tako da isto sam sebi stavljam pod drvce :)
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/12/2010 : 19:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Naruceno, stici ce oko praznika:
- Planet Hulk
- WW Hulk
- Wolverine: Origin

Ova tri imam i mogu ti reći da te čeka veselje.
Stripovi su fenomenalni.

Do sada nam se ukus podudarao, nema razloga da sumnjam da nece i sada

Origin je jedna prekrasno nacrtana, ali prije svega genijalno napisana priča puna genijalnih detalja i iznenađenja. Ovo se može čitati bez obzira da li si ikada pročitao ijedan Wolverine strip. Mene je oduševilo.
Planet Hulk je fantasy remek djelo, mozak na pašu i čista zabava, a Word war nastavak u malo drugačijem okruženju - zabava bez dubljih pretenzija (meni je baš leglo). Bio bih iznenađen da ti se ovi stripovi ne svide. Meni su u samom vrhu (doduše, ja u stripu prvenstveno tražim dobru zabavu)...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/12/2010 : 19:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eeeh, kad bih ja dobijao stripove na poklon... Mozda bi mi neko i poklonio, ali niko iz mog okruzenja nema blage veze o stripu, a meni isfur da im kazem 'Ej, kupite mi taj i taj strip'... Tako da isto sam sebi stavljam pod drvce :)

Kod mene isto. Ja sam tvoje hrvatsko naličje s one strane ogledala.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/12/2010 : 20:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Inače, sam sebi sam za poklon za Božić poklonija 2 Green Lantern trejda (No Fear i Revenge of the Green Lanterns) i to je to Ne očekujen nikakve stripove za poklon

Nabavio 9 Gl-ova i nedavno počeo nabavljati Corps - imam tek Recharge. Kad kompletiram, ide čitanje sve zajedno...

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 17/12/2010 : 20:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
sammy, nadam se...
(bio sam dobar ove godine)

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9561 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 17/12/2010 : 20:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam to pokušao riješit tako da sam ja prvi počeo poklanjat stripove za božić i rođendane. još nisam vidio rezultate ali ciljam na duge pruge

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/12/2010 : 20:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Paka01

Nabavio 9 Gl-ova i nedavno počeo nabavljati Corps - imam tek Recharge. Kad kompletiram, ide čitanje sve zajedno...

Ja san tek prva 3 trejda nabavija (Rebirth, No Fear, Revenge) i sad to pomalo čitan

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 17/12/2010 : 20:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:

ja sam to pokušao riješit tako da sam ja prvi počeo poklanjat stripove za božić i rođendane. još nisam vidio rezultate ali ciljam na duge pruge

Bar ce imati ljudi cime da se greju ove zime, a ?
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9561 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 17/12/2010 : 22:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by Deers

quote:

Bar ce imati ljudi cime da se greju ove zime, a ?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 18/12/2010 : 00:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Bone.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/12/2010 : 14:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Molio bih da mi netkokaze jeli ima jos koje strip izdanje od toga algoritma vidio sam ovog marvela izgleda sjajno...mozete takoder malo pojasnit o cemu se radi taj marvel nikada nisam citao...
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 18/12/2010 : 14:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
a zasto svi zele strip ispod bozicnog drvca... ono stvarno ih volim i cijenim i zabavni su mi i dio djetinjstva... al ne cini li vam se da malo pretjerujete sa stripovima ?
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 18/12/2010 : 14:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

a zasto svi zele strip ispod bozicnog drvca... ono stvarno ih volim i cijenim i zabavni su mi i dio djetinjstva... al ne cini li vam se da malo pretjerujete sa stripovima ?

Napusti forum
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19475 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/12/2010 : 14:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
i to odmah i sad!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 18/12/2010 : 15:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Sto bre jurite coveka sa foruma?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/12/2010 : 15:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Stize mi Tex Kolor 4, ima jos puno toga, ali ce me Kolorac najvise obradovati za praznike
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/12/2010 : 16:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Posto sam ja dobio na poklon strip od jednog ucesnika foruma odlucio sam i ja da poklonim nekome. Kome treba neki od ovih stripova neka se javi, max 3 kom po osobi, ako ne bude zainteresovanih moze i 1 jedna osoba sve stripove uzeti.
ZS 611 Ken parker Na ivici zivota
Zs 570 Komadant Mark Nepokolebljiva vrednost.
Zs 717 Komadant Mark Na zivot i smrt
Zs 532 Ken Parker Na zivot i smrt
Zs 677 Komadant mark Flokova izdaja
Zs 662 Teks Crni Baron
Jedini uslov je da je neko iz Srbije ili da ima nekoga u srbiji ko ce to preuzeti.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19475 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/12/2010 : 16:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
evo ga,u skladu sa topicem dobili i Djedu Božičnjaka sa poklonima.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/12/2010 : 21:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
neko drugi je Deda Mraz ja sam samo santas little helper

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 19/12/2010 : 00:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
satans little helper?

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/12/2010 : 00:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
priželjkujem Aldebarana, ali, dragi forumaši, nisam jedan od onih koji gleda poklonjenom konju u zube
možete mi pokloniti bilo što!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 19/12/2010 : 00:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Odlican topic,bravo za originalnost i ideju kako obradovati nekog za novu godinu ili rodjendan.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000