Pesmu. O letu je, prilično tužna, na kraju ima deo sa trubama, zbog čega mi se i dopala kad sam imao 8 godina. Iz nekog je filma, nemam pojma kog. Prilično sam siguran da sadrži reč "summer" u naslovu. I da se radi o nekom odlasku, ili tako nešto. Ko nađe ima moju večnu zahvalnost i zagrljaj kad se vidimo. :3
Pesmu. O letu je, prilično tužna, na kraju ima deo sa trubama, zbog čega mi se i dopala kad sam imao 8 godina. Iz nekog je filma, nemam pojma kog. Prilično sam siguran da sadrži reč "summer" u naslovu. I da se radi o nekom odlasku, ili tako nešto. Ko nađe ima moju večnu zahvalnost i zagrljaj kad se vidimo. :3
Pop, rock, brza ili spora? Šta je za tebe kinda old, 10,20,30 godina??
30 i vise, rekao bih. Spora, bas tuzna, na kraju pesme ima truba. Iz nekog filma je, imao sam kompilaciju na kojoj je bilo 20-ak pesama (secam se da je pored ove bila i "Midnight train to Georgia"). Muski glas.
Naziv kompilacije je počinjao na A. Bio je na disku nazvanom "filmska muzika", pirat, ali deluje kao da je narezano sa nekog originalnog diska. Soundtrack je nekog filma, kod izvođača me vuče neko brothers, mada nisam siguran.
Naziv kompilacije je počinjao na A. Bio je na disku nazvanom "filmska muzika", pirat, ali deluje kao da je narezano sa nekog originalnog diska. Soundtrack je nekog filma, kod izvođača me vuče neko brothers, mada nisam siguran.
Nije Kings of Mambo, setio bih se toga. :)))) Potragu nastavljam, ako nekom nešto padne na pamet, bilo šta o letu i sa trubama, neka javi. :D
pa jebiga ima "Dugo toplo leto" neki praistorijski film po kome je nešto kasnije nastala i TV Serija sa Don Džonsonom u ulozi Bena Kvika. Onda Morikone često koristi trube u svojim saundtrekovima a najčuveniji "trubački" film je "Odavde do večnosti" samo on je star šezdeset godina
-muski izvodjac -pesma je spora, tuzna i stara (30 god?) -o letu je (summer u nazivu?) -iz filma (na s.tracku) -trube na kraju -nalazi se na nekoj kompilaciji, uz Gledisin "Midnight train to Georgia" -naziv izvodjaca pocinje na A (mozda) i sadrzi rec 'brothers'(mozda)
-muski izvodjac -pesma je spora, tuzna i stara (30 god?) -o letu je (summer u nazivu?) -iz filma (na s.tracku) -trube na kraju -nalazi se na nekoj kompilaciji, uz Gledisin "Midnight train to Georgia" -naziv izvodjaca pocinje na A (mozda) i sadrzi rec 'brothers'(mozda)
-muski izvodjac -pesma je spora, tuzna i stara (30 god?) -o letu je (summer u nazivu?) -iz filma (na s.tracku) -trube na kraju -nalazi se na nekoj kompilaciji, uz Gledisin "Midnight train to Georgia" -naziv kompilacije pocinje na A (mozda) i sadrzi rec 'brothers'(mozda)