forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 pitanjce o registrovanju
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/12/2010 : 14:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Koji mailovi iz HR mogu posluziti za registrovanje??
Znam da kod nas mogu mailovi na dlanu,verat i sl
Jedan covek iz Splita video moju aukciju Ken parker i stavio sam mail na njoj.
Ljubazno me pitao kako da se registruje ,probao je sa @hr mailom,ali ne ide.I ne razume se u racunare

Pitao je i za Columbov mail,posto ga nije mogao naci jer nije clan,pa sam bio slobodan da mu prosledim,nadam se da se Columbo nece ljutiti

Hvala unapred

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2010 : 14:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam imao problemasa time morao sam naci javni e-mail ne anonimni.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29716 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/12/2010 : 15:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
htnet, iskon, t-mobile, vip, bnet itd itd. Dakle mail nekog internet providera.

Trouble will find me
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/12/2010 : 15:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Dakle mail nekog internet providera.

Ma znam da je u pitanju internet provajder,ali ne znam nijednog Hr provajdera
Hvala

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/12/2010 : 18:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Markose da li postoji mogucnost da se moj mail promeni.Ovaj sa kojim sam se registrovao ne radi pa bi stavio gmail koji inace koristim.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/12/2010 : 18:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Markose da li postoji mogucnost da se moj mail promeni.Ovaj sa kojim sam se registrovao ne radi pa bi stavio gmail koji inace koristim.

jesi li pokusao u profilu da promijenis?

Edited by - King Warrior on 21/12/2010 18:44:04
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29716 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/12/2010 : 18:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne dopusta profil gmail. Vidjet cu, mozda dopustim da se adresa editira u gmail, a da kod registracije ostaje ne anonimna.

Trouble will find me
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/12/2010 : 19:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

ne dopusta profil gmail. Vidjet cu, mozda dopustim da se adresa editira u gmail, a da kod registracije ostaje ne anonimna.

Da,bilo bi to dobro.Puno nas se registrovalo sa mailom koji im vise ne radi ili ga ne koristi.Vecina koristi ove free mailove pa bi bilo dobro kada bi se kasnije(posle registracije)mogao staviti free mail.Hvala na odgovoru u svakom slucaju.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/12/2010 : 20:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Kad smo već kod problema : bilo mi je mrsko otvarati novi topic, pogotovo zato što mi trenutno ne treba ništa na aukcijama, ali sad mi se isti problem pojavio i na recenzijama : ne prihvaća mi sajt nick i lozinku pod kojima sam ulogiran na forumu, tako da ne mogu ostavljati komentare na recenzije.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 21/12/2010 21:25:49
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000