Author |
Topic  |
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/12/2010 : 17:21:17
|
Ma što vam bi?! Sve to za malu greškicu, šteta papira... Mislim da imam doma nekoliko tako sfušanih izdanja i nisam ih išao mijenjati (mm gigante i novi NN gigant). |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9561 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 21/12/2010 : 17:27:46
|
quote: Originally posted by Barker
deers nesrecnice, sta ucini? :0 :)
Ma meni zapravo najviše smeta što nisu stavili Stanove naslovnice pa sada imaju mogućnost to ispravit   
|
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5226 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 21/12/2010 : 17:41:15
|
quote: Originally posted by Deers
Ma meni zapravo najviše smeta što nisu stavili Stanove naslovnice pa sada imaju mogućnost to ispravit   
to za treće izdanje nek ostane... prvo je raritet s greškom, drugo sada ponovljeno, u trećem (reprintu) Stanova   ...pa ćemo imati TRI broja  __________________________________________________________________________________________________________________________
41 godina Alan Forda u HR Kiosci preplavljeni AF Kolor kompletima
AF Klasik 105 na kioscima Minuette-extra br.44 na kioscima (tko želi)  |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
skviki
Average Member

Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 21/12/2010 : 23:03:02
|
Od kada su iz AKD presli u SUTON kvalitet je opao jedno 20%. Na skoro svakoj knjizi lepka ima i gde treba i gde ne treba, odlepljuje se folija sa korica na mestu pregiba, raznorazne rupice i krateri po koricama, ogrebotine, naslovnice unutar stripa su skoro uvek zalepljene sa najavnom stranicom,...Bas sam danas pregledao neke knjige koje su radjene u AKD i mogu reci da je ono bilo extra. Nije ni ovo sada lose ali sigurno moze bolje. Ono sto vakumiraju knjige je super stvar da se ne bi ostetile u transportu a ne da bi se prikrile mane. Uzasavam se kad na kompletnoj turi vidim da je lepak kapao na listove, obicno sa gornje strane, pa posle moram da odlepljujem list po list. Kao sto rece Paka01, za ovu cenu moraju biti savrseni. Ni manje ni vise. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
Edited by - skviki on 21/12/2010 23:03:45 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/12/2010 : 23:22:50
|
quote: Originally posted by DOMI
quote: Originally posted by Deers
to za treće izdanje nek ostane... prvo je raritet s greškom, drugo sada ponovljeno, u trećem (reprintu) Stanova   ...pa ćemo imati TRI broja  __________________________________________________________________________________________________________________________
41 godina Alan Forda u HR Kiosci preplavljeni AF Kolor kompletima
AF Klasik 105 na kioscima Minuette-extra br.44 na kioscima (tko želi) 
nisi računao da će treće, sa Stanovim naslovnicama, imati grešku pa ćemo imati i četvrto izdanje    |
 |
|
Topic  |
|